Chytej.cz

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským" necteno

27.3.2011 | rompeprop | 82.704 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad Jak na ryby s Rudou HrušínskýmTak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 31. března 2011 ve 13:18 ® Robur
Robur

Lexa není, dostal mlatu a je vyhozen na dvůr. Právě si dělám oběd, čočku na kyselo s uzeným a chlebem. Telefon. Kuwa, myslíte, že jsem ten chleba našel? Být okraden 2×denně je moc i na mne.

reagovat
Čtvrtek 31. března 2011 ve 12:46 ® CeP reakce na …
CeP

osprey> to ve mne evokuje myslenku na volne pokracovani serialu tentokrat s nazvem Jak na ryby s Lexou

reagovat
Čtvrtek 31. března 2011 v 11:34 ® Malinko reakce na …
Malinko

Maš mu za trest snist granule.

reagovat
Čtvrtek 31. března 2011 v 9:36 ® Robur
Robur

psíka ani nepřipomínejte: dnes ráno vstávám já a 2 děti, ve špajzu je 1,5 rohlíku. Dcera snídá jogurt, syn si rád dá čokokuličky s mlékem, na mne zůstává rohlík. Do toho volá babička. Výsledek, rohlík během hovoru ukradl Lexa. Ale tu půlku mně nechal.

reagovat
Čtvrtek 31. března 2011 v 9:16 ® Kazan reakce na …

osprey> Pokud by to bylo pro Robura a jeho psíka, tak dle příspěvků na Chytej by to musel být pořad ,,Sežer co můžeš,, :-D

reagovat
Středa 30. března 2011 ve 23:14 ® osprey reakce na …
osprey

Fugas> Já to vím a hlídám si to. Živýho mě nedostanou.:-)

reagovat
Středa 30. března 2011 ve 23:06 ® Fugas reakce na …

osprey> na televizi bacha, vzpomeň na Akumulátora 1:-D

reagovat
Středa 30. března 2011 ve 23:01 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> A proč? Já po tom netoužím. Ale třeba se tam nějaká epizodní role najde i pro tebe. V kombinaci s tvým čtyřnohým přítelem jste nebezpečná dvojka:-D

reagovat
Středa 30. března 2011 ve 22:44 ® Robur
Robur

osprey, napíšeme řediteli, abys dostal více prostoru

reagovat
Středa 30. března 2011 ve 22:07 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> taky se určitě nerad pudruješ, že jo ???

reagovat
Středa 30. března 2011 v 0:15 ® HaD reakce na …
HaD

kapr1> občas se objevím :-)

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 22:37 ® osprey reakce na …
osprey

kapr1> Osprey netouží po tom vystupovat v každém díle. Ono by to taky v té provinční vísce, kde bydlí, dost lidí nerozdejchalo… Ale asi se tam někde mihne, což je z jeho pohledu víc než dost.

HaD bude jedním ze dvou průvodců R. Hrušínského celým pořadem, takže bude vidět daleko víc.

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 22:04 ® Troopik

já bych ten čas zase neviděl tak marnej, ano pokud budu jezdit přes víkend pryč někam tak ho bohužel neuvidím ale snad se nám podaří poladit digitální televize a pojedem i na rybách :-D ne vážně, po sobotní obědě pokud budu doma se velmi rád podívám. držím vám palce !!!

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 21:33 ® kapr1 reakce na …

HaD> budeš vystupovat v každám díle? a co osprey?

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 21:33 ® kapr1

Na ČT jde tolik kravin. řek bych že tohle bude skoro nejsledovanější věc. a jim ani tak o sledovanost nejde. Neni to Nova nabo prima.

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 20:20 ® stump
stump

Vydrží-li vysílání pořadu až do zimních měsíců tak to možná někdy uvidím.

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 19:59 ® Jirkasss

Tak to je super už se moc těším !!! :-)

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 17:42 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

mckvak8> To je pro mě naopak chvilka svatého klidu, protože to je doba, kdy to na dvě hodiny zalomí ta naše dvouletá žížalachrr . Ideální čas na uklidnění nervů u hezkého pořadu :-D

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 17:35 ® kerob reakce na …
kerob

HaD> je mi jasny, ze je to tezky vubec protlacit do TV, navic si jeste vybirat cas :-) ..... ja bohuzel (nebo spis bohudik) vetsinou vypadnu na ryby rano a do tmy, me doma neuvidej :-)

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 17:14 ® ART reakce na …
ART

HaD>po obědě se chodí spát né dívat na televizi

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 15:53 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> jsme rádi, že vůbec nějaký čas je. Nehledě na fakt, že neexistuje hodina a den, která by vyhovovala všem. Pro mě osobně se zdá naopak ideální – na ryby chodím buď ráno, nebo odpoledne a rybářský pořad po dobrém obědě před večerním, nebo naopak dopoledním chytání bych ocenil.

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 15:50 ® HaD reakce na …
HaD

kapr1> je to pořad pro celostátní televizi, nikoliv pro web, takže bude úroveň samozřejmě někde jinde.

reagovat
Úterý 29. března 2011 ve 14:48 ® kerob
kerob

ten cas je ale hodne moc pitomej :-/

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 11:32 ® kapr1

Stanik> Upřímě, pokud se to přiblíží kvalitou zpracování vedea z chytej, tak to super nebude. Pokud kvalitou obsahu tak to jo.

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 11:01 ® cruel00
cruel00

PARÁDA

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 7:31 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Tak to je paráda.

Ciffik> děláš jak kdybys neměl doma televizi ty závisláku :-)

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 0:32 ® Bucho reakce na …
Bucho

pořad vysílaný v letech 2005 a 2006 se dá sledovat na webu http://www.ceskatelevize.cz/…jak-na-ryby/

reagovat
Pondělí 28. března 2011 ve 22:33 ® Stanik
Stanik

Viděl jsem upoutávku na tento pořad někde v časopisu, na obrázku byly společně s panem Hrušínským i Pavel Tomi a HaD!!! Pokud se to kvalitou obsahu a zpracování přiblíží videím z Chytej, tak to bude super.

reagovat
Pondělí 28. března 2011 ve 20:57 ® Ventosa

Super, doufám, že se to chytne a hned tak to nezruší!

reagovat
Pondělí 28. března 2011 v 9:27 ® Ciffik
Ciffik

paráda navíc to vypadá že díly hodí i na net k pozdějšímu zkouknutí…paráda

reagovat