Chytej.cz

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským" necteno

27.3.2011 | rompeprop | 82.706 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad Jak na ryby s Rudou HrušínskýmTak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 3. června 2011 ve 14:48 ® kapr1

kerob> :-)

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:47 ® 

..pokud mohu zpět k tématu. Díval jsem se na pořad (na všechny díly doposud) a je velmi pěkně zpracován.

Jedinou výtku bych ale měl. Připadá mi do očí bijící, když kluci začnou být občas v pořadu „víc herci než ryb.odborníci“ – jakože odborníci jsou o tom žádných pochyb, ale herec je tam jen Ruda (a jde to vidět – možná bohužel, možná bohudík..) Nemyslím to v žádném případě ve zlém. Pořad je to vskutku pěkný a na obrazovkách něco podobného chybělo.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:46 ® kapr1 reakce na …

dodorider> a kde jsi to videl tu statistiku? dej mi sem odkaz. pls

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:30 ® kerob reakce na …
kerob

dodorider> vykasli se na toho ubozaka, treba ho pak to prudeni prestane bavit.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:24 ® dodorider reakce na …
dodorider

kapr1> ne ne psal jsem jedenmilionstod­vacetpettisicos­msetdevadesat­celychpettisi­cosmsetdevades­tdevettisicin ted je to sopravne

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:12 ® kapr1 reakce na …

dodorider> vys ze to co jsi napsal znamena jedenmilionstod­vacetpettisic 1 000 000, 125 000

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:09 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> asi taky jak kdo, ja nemam s nikym problem, krome Rusaku a u tech mi je zase uplne jedno, jestli to je pristehovalec nebo turista… :-)

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:08 ® dodorider reakce na …
dodorider

kapr1> musel sem to udelat i na tisicinu protoze jsi to sledoval ty

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:06 ® kapr1 reakce na …

dodorider> ty jsi jasnej.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:05 ® dodorider reakce na …
dodorider

kapr1> to je na jeden dil

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:04 ® kapr1 reakce na …

osprey> jak to jde na vlkove??? nevis nahodou?

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:03 ® kapr1 reakce na …

dodorider> dobry. A na jeden dil???

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 14:00 ® dodorider reakce na …
dodorider

kapr1> 1 125 890,5899 lidi

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:57 ® kapr1 reakce na …

HaDová> co to je vyborna sledovanost? napis sem cisla.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:56 ® skwor reakce na …
skwor

kerob> tomu docela věřím.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:53 ® džigit reakce na …

osprey> …a o tom zase v některém z příštích dílů Jak na ryby,v kraji Odina :-))

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:53 ® dodorider reakce na …
dodorider

osprey> jak vis kde bydlim :-) bydlime na statku na samote je to rkasne klidecek kousek od baraku reka na druhe strane rybnik venku kone pejsci, sem tam zajdes na bazanta ci divocaka proste krasa :-D

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:47 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Věřím. Konec konců – oni jim ti přistěhovalci do té jejich idylky moc pozitiv nepřinášejí. Akorát jsou ochotni dělat horší a méně placenou práci.

Jak se ostatně díváme na přistěhovalce u nás?

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:45 ® kerob reakce na …
kerob

skwor> jo, jsou fajn, pokud tam dorazis jako turista… pokud bys tam byl jako pracujici pristehovalec, tak uz to takova idylka neni.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:38 ® skwor reakce na …
skwor

dodorider> Ve Skandinávii jsou lidi strašně fajn.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:37 ® osprey reakce na …
osprey

dodorider> Osobně si myslím, že severské národy jsou méně konfliktní než my a svou tvrdost si vybíjejí na boji s objektivními věcmi. Už když si vezmeš, že většina venkovského obyvatelstva žije na statcích roztroušených po krajině, tak nevycházet se sousedy, to je tam skoro sebevražda. Dříve nebo později je budeš potřebovat – všichni to tam vědí a chovají se podle toho.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:33 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Asi jo. Problém je, že jsem se pokusil představit si, jak bude vypadat, když se tomu nechá volný průběh. :-))

Možná by se tu dala založit rubrika pod názvem „Ring volný“, kde by panovala naprostá svoboda (nebo anarchie – to už je jedno). Osobně bych s tím neměl problém, tam by člověk věděl, do čeho jde:-D

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:31 ® dodorider reakce na …
dodorider

džigit> to vis severani sou tvrdi, osprej se nakazil :-D

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:27 ® džigit reakce na …

osprey> seš nějákej ostrej,po návratu ze severu :-D

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:09 ® sus1 reakce na …

osprey> A zrovna jsem chtěl něco napsat,no??!:-D

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 13:06 ® osprey
osprey

Pánové, smazal jsem zárodek budoucího sporu. Stěžujte si na cenzuru, vynadejte mi, je mi to jedno.

Nevadí mi kritika pořadu, ale pokud se tu začne nadávat jak na puberťáckém chatu, prostě to smažu. Teď jsem byl aktivní možná až moc, ale je to tak lepší.

reagovat
Pátek 3. června 2011 ve 12:09 ® Bigpista
Bigpista

kapr1> Co kdybys nejdřív myslel a až potom psal? Jestli to nejde, tak udělej dobrej skutek a věnuj svojí klávesnici na charitu.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:40 ® dodorider reakce na …
dodorider

HaDová> muswime verit a doufat ze bude druha serie a trati a tak dal, ze nao :-) jinak porad je povedeny a myslim ze sledovanost ma dobrou co znam lidi od vody kazdy sleduje pri odpocinku po baste, jen ja jak vocas musim makat a pak to dohanet na netu :-D

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:48 ® HaDová
HaDová

Nevíme, jak jsi dospěl k názoru, že se program ruší. Sledovanost je výborná, všichni jsou spokojeni, na internetu máme také velmi dobré pořadové místo. Od začátku říkáme že 9. 7. je poslední – 13. díl 1. série.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 v 19:13 ® Karasák
Karasák

No když ho dávají v sobotu po o ! V tuto dobu je spousta z nás u vody a válčí s těma mrškama :-) .

reagovat