Vyhledávání
Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským"
27.3.2011 | rompeprop | 82.708 zobrazení | 484 odpovědí
Tak se
vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude
následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. června 2011 v 9:30 ® kapr1
-
Tak to moc dlouho ten porad nevydrzel
reagovatAsi moc mala sledovanost.
- Středa 1. června 2011 v 18:09 ® PetrC
-
reagovat
- Úterý 31. května 2011 ve 20:14 ® Karasák reakce na …
-
MatesKGB> Jakto?
reagovat - Úterý 31. května 2011 v 0:31 ® chosebaits
-
V časáku Rybářství je pěknej článek na tento pořad tak na to jukněte.
reagovat - Úterý 31. května 2011 v 0:17 ® osprey reakce na …
-
cormaxx> Šňůru neklipovat, ta se upálí jako prd. Proto taky nejerkuju s pletenkou, ale jedině s vlascem. Jerkování sice nemá s feederem nic společného, ale uprásknout něco, to se tam s pletenkou povede natošup.
reagovat - Pondělí 30. května 2011 v 18:22 ® dodorider
-
lidicky nejak mi nejde si porady zopetne prehravat na webu, jelikoz v sobotu makam jako das nestiham sledovat, tak ybch rad tady nevite nejaky programek na prehravani
reagovatja a pc nejde k sobe
- Pondělí 30. května 2011 v 18:21 ® dodorider
-
koukam
reagovatlidi maj hlad
tak zavidi uz i to papkani
- Pondělí 30. května 2011 v 17:53 ® cormaxx reakce na …
-
kerob> Já jsem vždycky klipoval přímo vlasec nebo šňůru.Letos jsem si koupil novou šňůru,zaklipoval,po prvním náhozu se to lehce zastavilo o klip(klasika),šnůra se v tom místě odřela tak,že jsem ji utrhnul v ruce.Takže mi tam ze 120m zbylo tak 70–75m
reagovat - Pondělí 30. května 2011 v 10:53 ® kerob reakce na …
-
osprey> proto pouzivam centrofix nebo takovou bilou „voskovku“ od Sensasu – proste oznacim cca 1m vlasce a nemusis nic klipovat. Gumicka se mi uz nekolikrat vymstila.
reagovat - Sobota 28. května 2011 ve 22:49 ® osprey reakce na …
-
MB> Dvakrát přeložená gumička se navleče na návin na cívce a jeden ovin té gumičky se zastrčí do klipu na cívce. Napřed si ale nahodíš do požadované vzdálenosti.
Dá se to udělat jak na prutu, kterým se krmí, tak i na tom, kterým se loví, ale když vezme velká ryba, je pak zaděláno na problém.
Detaily jsou na dlouhé povídání.
reagovat - Sobota 28. května 2011 v 15:53 ® MatesKGB
-
HaD, Ruda a spol… díky za skvělý pořad, něco takového u nás v TV chybělo. Škoda jen, že nebudou další díly
reagovat - Sobota 28. května 2011 v 15:10 ® MB
-
Pro začátek, pořad se mi moc líbí, „charaktery“ představitelů jsou také příjemným osvěžením (HaDova chuť k jídlu, Rudovo vtipné komentování situací…) a i celková skladba jsou perfektní. Jediné co mi stále lehce chybí je, alespoň letmé, shrnutí informací z daného dílu. Myslím, že by se to dalo řešit jen krátkým snímkem nakonec, na němž bude rozkreslena použitá sestava a např. složení vnadící směsi. Jinak je mi jasné, že stopáž a tím i množství informací musejí zůstat zhruba stejné a že do 30ti minut člověk nenacpe všechno, co o rybách ví… P.s.: U dílu o feederu mě zaujalo „zaklipování“ vlasce pro náhozy na stejnou vzdálenost, ale nepochopil jsem přesně provedení. Můžete to někdo, prosím, více popsat?
reagovat - Čtvrtek 26. května 2011 v 18:07 ® MP-E65mm reakce na …
-
HaD> to samozřejmě nikdo po něm (webu) nechce, jen korektně zobrazit to co nahraju. A byť znalec na web nejsem, vím že to jde
Ale vem to čert
reagovat - Středa 25. května 2011 ve 22:45 ® 1Mara reakce na …
-
Filip00>
reagovatPřeci mu to nenechám né , to dá rozum
- Středa 25. května 2011 ve 20:41 ® Filip00 reakce na …
-
1Mara> no já myslím Máro, že kdyby jsi byl i ty na natáčení tak Had je bezjídla hned po příjezdu
reagovatuž se k vám těším
- Středa 25. května 2011 v 10:54 ® kerob reakce na …
-
MP-E65mm> jojo, uz jsem si to taky nasel
reagovat - Středa 25. května 2011 v 0:27 ® HaD reakce na …
-
MP-E65mm> jako znalec bys měl vědět, že web není photoshop
reagovat - Úterý 24. května 2011 ve 21:36 ® sus1 reakce na …
-
MP-E65mm> Ten první je mázlej dost.
reagovat - Úterý 24. května 2011 ve 20:58 ® MP-E65mm
-
fuj, ten web to zase zprznil
reagovat - Úterý 24. května 2011 ve 20:56 ® MP-E65mm
-
tak znovu a z firefoxu
reagovat - Úterý 24. května 2011 ve 20:52 ® MP-E65mm
-
kerob> Orel mořský vs. Orlovec říční (Osprey)
reagovat - Úterý 24. května 2011 v 15:36 ® hraji
-
kapr1> kolego, myslím, máš psychický problém. Ale nic není ztraceno. Zapracuj na tom a bude to lepší.
reagovat - Úterý 24. května 2011 ve 12:04 ® kerob reakce na …
-
osprey> aha… treba prekladac na seznamu prelozi osprey na prvnim miste jako orel morsky.
reagovat - Pondělí 23. května 2011 ve 20:22 ® 1Mara
-
kapr1> Je úsměvné že ty máš pořád nějaký problém čeče
Pořád všem vyhrožuješ nebo meleš kraviny , trochu se zamysli nad sebou , já nejsem nějaký chytrý hoch , já si to i přiznám , ale tvé výplody , jako stím kaprem onehdá , pak vyhrožování na Fór Fishing , teď zase tohle , jen jestli to není v tobě , zamysli se trošku chlape
Jó a dohadovat a nebo hádat se stebou nebudu ,a už vůbec né tady , píšu to raději dopředu , abych ti ušetřil čas a nervy
A ještě dodám : To že had má rád jídlo , tak třeba já jsem na to reagoval z úplně jiného důvodu a né z článku , viz : Diskuze s adminy dne 25.4 a 27.4 2011
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 18:23 ® osprey reakce na …
-
kerob> Orlovec říční – Pandion haliaetus – Osprey.
Orel mořský je něco úplně jiného – velký, neobratný a z půlky mrchožravý dravec. Pokud se budeš o orlovce blíže zajímat, objevíš u toho opeřence dokonce i některé rysy mé skutečné povahy. Ale to, že mám jeho jméno jako přezdívku, je poměrně náhoda. Potřeboval jsem kdysi mailovou schránku, která by nebyla na moje jméno a použil toto slovo. No a zůstala mi schránka i přezdívka…
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 17:12 ® kerob
-
osprey> a co to je? Pod slovem „osprey“ se mi vybavi leccos od tridy americkych sonarovych minolovek po neovladatelny RC hydroplan ceske produkce, ale mel jsem za to, ze Orel morsky je to, proc sis tenhle nick vybral…
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 17:01 ® osprey
-
kapr1> Osprey není mořský orel
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 16:34 ® HaD reakce na …
-
kerob>
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 16:33 ® HaD
-
kapr1> a na to jsi přišel jak? Jsi snad např. moje manželka, které se třeba s takovými věcmi svěřuji? Zajímá mě všechno, jen nemám čas moc reagovat, nicméně to vše pozorně po nocích čtu. Zkus se na svět začít dívat s větší dávkou optimismu a myslet pozitivněji. Uvidíš, že se Ti i bude lépe žít.
reagovat - Pondělí 23. května 2011 v 16:31 ® kerob
-
Had je jeden z tvurcu poradu, neni ani zakladatel tohoto vlakna a ani jeho moderator. Ze by mu to vadilo, jsem se taky nikde nedocet. Myslim si, ze Had je rad, ze porad ma uspech a ze se tady o nem „mluvi“ at uz jakkoliv – je to pro nej zpetna reakce (Sledovanost zjisti na strankach cesky televize, ne tady). Kdyby ho to nezajimalo, neleze sem. Kdyby mu to vadilo, rekl by to. Ani jedno z toho zatim neudelal…
A to, ze kdyby to Mira nenapsal do clanku, ze by si toho nikdo nevsim je totalni spekulace nebo si jses fakt jistej, ze vsichni, kdo to sem napsali, to napsali proto, protoze to osprey nekam napsal? A ses si jistej, ze vsichni kdo to sem napsali, cetli cely vlakno aby si byli jisti, ze to tady jeste neni?
reagovat