Chytej.cz

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským" necteno

27.3.2011 | rompeprop | 82.710 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad Jak na ryby s Rudou HrušínskýmTak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. května 2011 v 16:23 ® kapr1

kerob> a kdyby to Mořský orel nenapsal do clanku, tak si toho ani nikdo nevsimne.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 16:20 ® kapr1

kerob> Uvedom si ze HADa uz vase plky nezajimaj. Toho zajima jakou ma porad Jak na ryby sledovanost. Alespon tak mi to prijde.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 16:06 ® kerob reakce na …
kerob

kapr1> o co ti jde? Chces vsem ukazat, zes ospreyuv clanek pozorne cetl? Jinak ti moc nerozumim, i kdyby to tady bylo zopakovano 1000×, tak nerozumim narazce na vlezdoprdelismus. Nikdo nikomu nepochlebuje a do prdele neleze, jen obcas nekdo zkonstatuje, ze HAD vsechno sezere… kde je tedy ten vlezdoprdelismus? Vis vubec, co to je?

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 15:53 ® kapr1 reakce na …

sus1> Klik jsem na nej prove proto abych videl kdo si zase zahral na troubu a upozornil na to ze HAD porad neco zere. A tohle forum mi vubec nevadi.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 ve 12:39 ® sus1 reakce na …

kapr1> Nevim, jestli někdo leze do prd… tim,že napíše, že všechno sež…

Nevim, jak ,, někdo pořád" ,ale já jsem se k pořadu vyjádřil poprvé.

Nevim,proč na to reaguješ,když tě to vadí.Na toto forum neklikej a máš klid.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 11:43 ® HaD reakce na …
HaD

pepanek> k výtěrům apod.: On ten prostor není zase tak velký, vždy jsou to zhruba 2–3 minuty a myslím si, že oprávněně. Sportovní rybolov je principiálně o tom, že rybář přijde k vodě a chytá ryby. V pořadu se mu pokusíme poradit, jak na to. Aby však bylo co lovit, musí se do vody ryby nějak dostat. Samozřejmě se nějaké rozmnoží samy, ale většina rybářů si úlovky ponechává a přirozená reprodukce by nestačila. Zejména v době, kdy se napřimují toky, vyrovnávají dna a přirozené podmínky pro výtěr mizí. Bez produkčního rybářství bychom tedy měli hezké vody, ale v podstatě z velké části bez ryb. To si ale každý neuvědomuje a neví, jak je mnohdy dlouhá a trnitá cesta k pěknému candátovi, štice či kaprovi.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 11:38 ® kapr1

Je k smichu, jak porad pisete ze jste si vsimli, ze HAD vsechno zere. Kdyz osprey jeste nez zacal porad bezet v TV to psal ve svem clanku. Tomu lezdoprdelstvi se musim smat.

reagovat
Pondělí 23. května 2011 v 0:00 ® sus1 reakce na …

pepanek> Důchod je takové malé kapesné pro seniory v čr.:-D

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 23:56 ® pepanek

Co je to důchod???Makám a chodím na ně.těch 150 bylo i před dvaceti lety:-D

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 23:44 ® sus1 reakce na …

pepanek> Ty brďo?! 150 docházek??tak v důchodu je na to čas.:-)

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 23:19 ® pepanek reakce na …

Nepotřebuji nic hledat a na nic nenarážím,jen je mi občas smutno z toho,co se kolem děje. Jen tak mimochodem,mám za rok kolem 150 docházek a chytám od pěti,je mi 63.

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 23:02 ® ART reakce na …
ART

pepanek> sám sis začal s vegeteriánama. A jestli máš narážku na mou profilovku, tak tě mohu uklidnit ten kapr z ní neni chycen na soukromáku a ani to neni násadák. Když se budeš snažit pár takových míst na svazovce taky najdeš

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 22:58 ® pepanek reakce na …

Hele ART,jaký vegetariánský forum???Já jen nevidím nic špatného na tom,když občas nějakou rybu zblajznu. Na druhé straně mě se---rou takový,kteří chytají nasypané kapry a pouští je,taky je to chyť a pusť,však ono se jim ty rypáky nějak zhojí,hlavně že dostanou pusu.

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 22:52 ® sus1 reakce na …

mannice> On ten předešlej pořad byl vysílanej asi taky takhle,kolem poledne.Je to slabá půlhodinka, těžko dostane nějakou lepší vysílací dobu.

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 22:52 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

mannice> máš internet ne?

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 22:20 ®  reakce na …

sus1> Tak to taky pěkně oživilo a přitáhlo by nejen rybářský nadšence..Přece jenom jde o sledovanost.Ale v sobotu v takovou hodinu to je přímá poprava pořádu.Je to škoda,protože mě ten porád baví.

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 21:42 ® ART
ART

edit diskuze o howně je regluse

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 21:41 ® ART reakce na …
ART

pepanek> Hele Pepane hoď se zase do klidu. Jestli chceš vegetariánský forum tak si ho založ. Nebo použij to co už jednou založil Robur Ripka a spol, nebo diskuze o howně

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 21:15 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> Toho vola mi ani nepřipomínej :-)

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:50 ® sus1 reakce na …

1Mara> Tak si mezitim pust Jakuba a ono to čekání rychlejc uteče.:-x

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:46 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> No dle mého je toho málo , málo času , málo všeho , ten pořad by měl trvat aspoň hodinu , takhle se ovšem jen řekne vše v rychlosti a spěchá se jinam , a to dle mého není zas tak moc dobře , bylo by lepší mít na každej díl hodinu a dílů kolik jich David a Rudolf stačí natočit :-)

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:35 ® sus1 reakce na …

1Mara> Ještě že je jenom 13 dílů ,ty woe??!!:-D

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

sus1> To je pravda , už jsem mu to někde psal , že bude mít větší bojler ve předu jak já :-D

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:30 ® sus1 reakce na …

mannice> Jen jsem si všimnul,že asi od 2 nebo 3 dílů jim Havlíček vždycky všechno sežere.:-D

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:30 ® HaD
HaD

Pepanek: můžeš mi prozradit jak souvisi vyter lipana a Aničkou?

reagovat
Neděle 22. května 2011 ve 20:03 ®  reakce na …

sus1> Myslel sem z těch 6ti dílů co zatim bylo.:-) Přišlo mi to dobře propracovaný,pos­tupnej děj s informacema pro rybáře + trochu tajemství..U dílů před tímhle mi přišlo,že to bylo dost hektický,nebo jak to napsat strašně moc materiálu do úseku,a tim to pak spíš kazí jak prospívá.. :-)

reagovat
Neděle 22. května 2011 v 18:35 ® sus1 reakce na …

mannice> Hele??!!nešplhej, jo??!!Zase tak převratný to nebylo.:-)

reagovat
Neděle 22. května 2011 v 17:55 ® 

Koukal sem se na včerejší díl a zaslouží velkou pochvalu.Zatim nejlepší díl,jednoznačně po všech stránkách..

reagovat
Neděle 22. května 2011 v 16:54 ® pepanek

Debata jak s vegetariánem.

reagovat
Neděle 22. května 2011 v 16:49 ® brčal
brčal

ART> nevím osobně si 2–3 ryby vemu od vody. Na pstruhé vodě pouštím vše jen duháka si vemu 1 nebo dva a štiku. Candáta co jsem chytnul jsem pustil ale 1–2 si vzít taky nevadí. Masařina je úplně o něčem jiné. Pangasis je ryba kterou bych nikdy nejedl bleee i když nejím ryby wpíše jen zkusím a to se nedá srovnávats jinými rybami

reagovat