Vyhledávání
Roudná jez
27.3.2011 | parma101 | 18.869 zobrazení | 23 odpovědí
Víte to že V roudné na pravém břehu řeky, hned pod jezem staví elektrárnu? Znamená to tedy, že v roudné pod jezem se z pravé strany teď nedá a nebude dát chytat. Docela mě to štve protože bych tam v létě jezdil na kole a most tam nikde neni. Teda až v Soběslavi nebo v Planý. A to je na kole až příliš velké zajížďka. Myslím že by nebylo od věci tam postavit malý dřevěný mostík. Sice tam jeden je ale ten je zavřenej z důvodů bezpečnosti. Jinak jsem tam byl tento víkend chytat. Byla to paráda v Planý nad Lužnicí na ostrově 2 cejni 5 kaprů ale pouze dorostenci.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. června 2013 ve 21:21 ® sukyn reakce na …
-
Myslíš že bude oka i pozemek u baraku?Přimo tento objekt?Je to ta 1. http://www.mapy.cz/#…s&q=Roudn%25C3%25A1%2520%25C4%258D.%2520192&qp=11.813516_48.841092_16.422067_50.764563_7&d=addr_11623434_0_1&l=15
reagovat - Úterý 4. června 2013 ve 14:44 ® Draky
-
Za mesic bude voda v cajku.
Jestli i ty chatky, tak to uz nevim
… naposled jsem tam byl pred povodni.
Na rece si zachytas bez problemu.
Pokud to pocasi dovoli, tak bych doporucil si to tam proplavam a najit si nejaky zajimavy mista a krmit tam. Staci srot a nejakej partikl vetsinou…vetsi ryba najizdi asi po 2 hodinach (cejni, plotice a mozna nejakej mensi kaprik), ale jsou tam potvory docela mlsny a nalaket je na zakrmej flek je sice fajn, ale najit neco, co by ti ta ryba chtela zrat i s hackem, to uz je docela sranda.
Chce to tu vodu znat, neni to tam uplne snadny no…muze se ti stat, ze tam urves 20 hacku a nebo taky ani jeden.
reagovatMozna, ze na kapra budes cekat dlouhlo, ale treba taky ne…cejnu a plotic je tam dostatek, takze treba na feeder se urcite super zabavis.
- Pondělí 3. června 2013 ve 20:41 ® HaD
-
Za měsíc to bude myslím OK.
reagovat - Neděle 2. června 2013 v 19:45 ® sukyn
-
Nevíte někdo jak vypada Lužnice v Roudny ted?Co chaty a baraky nad jezem,kam za necelej mesic jedem?Diky za každy info
reagovat - Středa 6. února 2013 v 18:48 @ sukyn
-
Tak se snad u vody potkame),mas naky fotky z mista?At se doma pokochame?Dik
reagovat - Středa 6. února 2013 v 16:12 ® Zemak
-
Tak to budem skoro sousedi:) Kaprika tam nejakyho snad zaprahnes, zkus to na kuku, dravci tam sou hlavne boleni ale sou strasne vychcany je tezky je chytit…:)
reagovat - Úterý 5. února 2013 v 17:55 @ sukyn
-
konec cevna,zacatek cervence.Asi 300m nad jez.Na co teda ličit,vetsi kaprici tam nejsou,tak snad dravci.Jedu s detmi,3 a 7 let tak nechci jezdit sam na celej den nekam jinam chytat.Reku mame hned u pergoly,pramicka k tomu.
reagovat - Úterý 5. února 2013 ve 12:53 ® Zemak
-
Prave ze skoro nic:) a to sem tad sedel cely prazdniny skoro kazdej den, obcas nejakej mensi kaprik, jinak hlavne bila ryba…A chytani pod jezem nam skoncilo, v lete tam totiz netece absolutne zadna voda je tam snad o metr vody min chytat se tam vubec neda…pekne to tam dokurvili…Kdy tam jedes?
reagovat - Pondělí 4. února 2013 ve 20:38 @ sukyn
-
jj snad neuplavou).A cos nachytal loni na rece za ulovky,ze to bylo slaby?
reagovat - Neděle 3. února 2013 v 0:47 ® Zemak
-
Cau tece tam ted tolik vody, snad nam vsechny ryby neuplavou a nejaky zas priplavou:) Letos to byla v rece docela bida jezdil sem radsi na Vlkov…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 20:32 @ sukyn
-
Mate jeste nekdo nejake info o rybareni na roudne?Foto?Ulovky?Diky vsem,uz jse hrozne tesim)).Letos jsem jeste na rybach nebyl a UZ TO FAKT NEMOHU VYDRZET)))
reagovat - Neděle 27. ledna 2013 ve 21:07 @ sukyn
-
Dik za info,chata uz je zaplacena takze jet uz musime,snad to s temi rybami bude dobry
reagovat - Neděle 27. ledna 2013 v 18:23 ® mig61
-
Jiný ryby na řece ani moc nebyly, spíš ale (mně) nebraly. Jen plotice a cejni, ale co do četnosti záběrů to byla hrůza. Na pískovně občas šli kapři (spíš menší-nej byl 56), cejni a plotice v poměru asi tak 1:5:10. Vše na match. Okolí nádherný, ale na ryby bych tam už nejel.
reagovat - Neděle 27. ledna 2013 v 15:19 @ sukyn
-
No tak to byl peknej tloust).Co jiny ryby,co jsi chytil a co na ty piskovne,ktera je lepsi?
reagovat - Sobota 26. ledna 2013 v 9:39 ® mig61 reakce na …
-
dravce jsem zkoušel jen vláčkou skoro každý večer u chaty, ale asi to neumím -čistá nula…např. po hodině vláčení jsem si řekl, že si na chvíli sednu a na tom samém místě jsem nahodil matchku, tak hned po dopadu tam byl tloušť 47cm – na rohlík.
reagovat - Pátek 25. ledna 2013 ve 22:51 @ sukyn
-
na dravce jsi neskousel?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 ve 22:28 ® mig61
-
Byl jsem tam loni v létě a byl jsem docela zklamán. Chytal jsem jen matchku a sem tam feeder. Na pískovně v lese jsem si zachytal lépe. Pod jezem byl na můj styl chytání velmi špatný přístup, tak jsem tam ani nechodil.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2013 v 19:28 @ sukyn
-
Ja tam tedy jedu v lete na dovolenou asi 300m nad jez,tak sem se chtel zeptat co chytacka nad jezem a co chytacka pod.Jaky ryby a vase ulovky a tak.Diky za info
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 13:51 ® TORARYK
-
K těm mostům. Jeden máš cca 800metrů který vede na skalici, je menší. Pro kola, a chodce.. Jinak nevidím důvod proč by se nemělo chytat pod elektrárnou, stačí popojít pár metrů za. Ten výtok je stejně úplně někde jinde.
reagovat - Pondělí 28. března 2011 ve 12:06 ® BigMike reakce na …
-
parma101> nějak mi uniká smysl dotazu na most! Kde bys chtěl jaký most stavět? Jde ti o přechod toho náhonu na břeh k vodě? Pozemky i jez jsou majitele elektrárny, je to rozumný člověk, tak si myslím, že by neměl být problém přístupu na břeh řeky. Nebyl jsem tam asi 14 dní, takže jestli se nedá náhon přejít, bude to menší problém a zabrodím si holt z druhé strany.)))))
To samé máš u jezu v Bechyni pod „duhou“, pokud si neporadíš z druhé strany, majitel tě přes své pozemky prostě nepustí.
reagovat - Neděle 27. března 2011 ve 21:32 ® osprey reakce na …
-
parma101> Tady není tolik lidí od Lužnice, abys rozpoutal nějakou velkou diskusi a myslím si, že kvůli rybářům nikdo mosty stavět nebude. Já jezdil na kole do 40 let a občas ještě jezdím a skvélé je právě to, že se dostaneš tam, kam auto nezajede a pro pěšího je to daleko. Jezdíval jsem 3× do týdne 16 km na přehradu s matchkou v ruce a báglem na zádech.
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 18:32 ® parma101
-
No já na kole jezdit musim mě nebylo 18 a byly byste pro ten most??
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 18:23 ® Robur
-
rád bych se zapojil do diskuse, ale nevím, zda se řeší to, že nemáš kde jezdit na kole. Zda potřebuješ postavit most nebo to, že tam pěkně berou ryby. Tak zatím upravím jen nadpis.
reagovat