Chytej.cz

Boilies necteno

27.3.2011 | pablos32 | 4.225 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. června 2011 v 18:00 ® zulu
zulu

myslím že na boilies nieje nikdy neskoro. Už to tu bolo spomenuté, zaleží len na tom aká to je voda a samozrejme trafiť sa im do chuti. Kúp si nejaké hotovky a skúšaj. Mimochodom, niekde kapre ešte niesu vytrete, mysli na to pri výbere boilie.

reagovat
Čtvrtek 7. dubna 2011 v 16:57 ® superweb
superweb

Jojo jeste je pozde :-)
Jsou vody kam bych se ted vypravil tak s feederem na jemno a jsou vody, kam bych uz klidne svihnul 20mm kouli temer s jistotou ze se zaberu dockam. Jde o to, jak „hladova“ dana voda je a jak moc jsou kapri na boilies zvykli. Na vetsine soukromych kaprodromu zrat budou, stejne tak i na melcich svazovkach, kde se tim pravidelne krmi. Osobne bych asi zatim s boiliesem vynechal reky, ale i to je otazka zkusenosti a nazoru. Jsou magori(prominte ten vyraz), kteri chytaji na Labi v mrazech a obcas neco chytnou.

reagovat
Čtvrtek 7. dubna 2011 v 16:06 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

pablos32>to nemusí být tou kuličkou,ale uplně jinejma příčinama.Možná také jen špatná příchuť.

reagovat
Středa 6. dubna 2011 ve 22:57 ® pablos32 reakce na …

jde o to že já už to byl zkoušet a několikrát a ani záběr.. a rybář co tam byl, tak říkal že na boilies je ještě pozdě. tak proto se ptám

reagovat
Úterý 5. dubna 2011 ve 22:41 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

pablos32> Vždy to má cenu jít,jen tomu musíš sám věřit.Pokud nevěříš,tak nenahazuj.

reagovat
Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:31 ® Márty reakce na …
Márty

Robur> můžu se zajít vymočit??? :-D DD strašně moc se mi chce ale nevím jestli můžu jít poraď mi prosííím :-D DD

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 20:58 ® Robur
Robur

ty woe, to jsou glosy. Co jít k vodě a zkusit to. hoď 1 prut na bobek a druhý třeba na kuku a uvidíš sám. Radost z rybařiny není jen radost ze zdolávání, ale i ty přípravy, experimenty atp. To se za chvíli někdo zeptá, zda se už může vykadit nebo zda si myslíme, že to vydrží až do 21:00.

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 ve 20:22 ® fishman123 reakce na …
fishman123

pablos32>No tet již můžeš začít, i já si tet vyrobím boilies , zakrmím a pujdu na ně :-)

reagovat
Neděle 3. dubna 2011 v 15:32 ® pablos32

kdy je nejlepší čas chytat na boilies? ted je ještě asi brzy?

reagovat
Sobota 2. dubna 2011 v 19:28 ® fishman123 reakce na …
fishman123

pablos32> není zač :-)

reagovat
Středa 30. března 2011 v 1:25 ® pablos32 reakce na …

díky za radu

reagovat
Středa 30. března 2011 v 1:23 ® pablos32 reakce na …

Ale mě to neva si to najít, ale prohledávat to z mobilu, to je fakt hrozný a pomalý. Kdybych měl již opravený notebook tak je to o něčem jiném..ale ještě chvíli to bude trvat než se mi vrátí z reklamace. Tak proto jsem to aspon takto zkusil v práci napsat.

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 15:40 ® fishman123
fishman123

No tady na chytej je návod na výrobu bezuzlového vázání na vlas, určitě ho najděš. Jako boilies doporučuji třeba osvědčený mikbaits na jaro se mi osvědčili spíše sladké příchutě na léto je výběr celkem libovolný. ale doporučuji si zkusit vyrobit vlastní boilies je to cenově výhodnější a také velmi dobře chytá http://www.mrk.cz/…rahy/boilie/

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 1:34 ® Fischer reakce na …

pablos32>Víš, ja ti teď z mobilu popíš Y_^][ƒÄĂĚĚĚĚ̃l$é¶đ˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$éöń˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$é–đ˙˙ĚĚĚĚĚ̃l$é†đ˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$éćń˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$éÖń˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$éĆń˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃l$é–ń˙˙ĚĚĚĚĚ̃l$é†ń˙˙Ě­ĚĚĚĚ̃ě0S‹$@U‹l$­@V‹ń‹F,W3˙;Çt;n$u ;^(„é ‰|$L;Çt‹N4QP˙@‹V,R˙D‰~,‹F0;Çt P˙8`‰~0‹D$DP‰­~4‰~(‰~$˙

reagovat
Úterý 29. března 2011 v 0:10 ® džigit

pablos32> no jo,velmi dobrý důvod-psal jsem z mobilu
On má Fischer velkou pravdu,dnes se nikomu nechce hledat.Raději zadá fórum a ostatní,snažte se!Čekám na pořádné odpovědi… smutné
Víš pochopil bych,kdybys pohledal-přečetl-porovnal…
Pak je to v klidu,vlastní iniciativu ocení každý :-)

reagovat
Pondělí 28. března 2011 ve 23:58 ® pablos32

fischer: aby jsi se nezbláznil… psal jsem to z mobilu z práce tak jsem neměl čas to hledat

reagovat
Pondělí 28. března 2011 v 1:52 ® superweb
superweb

Kazdy chyta jinak, jinde, jindy a ma osvedcene jine koule. Nejake zakladni zakonitosti jsou, ale to se doctes pri trose snahy. Zbytek je o zkouseni, cteni, vlastnim uvazovani.
Zrovna tak jsi mohl polozit otazku „Chci začít chytat na privlac, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na privlac, doporučení nastrah(dle období,počasí) a velikosti nastrah?“
Samozrejme muzeme rozjet vlakno s nazory. Podle me v dubnu vecer jedine jahoda, rano spis ananas s mrtvym korysem :-)

reagovat
Neděle 27. března 2011 ve 12:50 ® Fischer

O tom máš tady 7 milionů komentářů.Je toho víc než dost. Zdá se, že jsi nenašel dost odvahy, ani úsilí, se na to podívat. Čekat, že na základě tvé otázky ti celou problematiku kdosi naleje do hlavy a všichni se budou trhat, aby překonali tvoji lenost, je přinejmenším naivní. Podobné postupy lenochů, co se jim nechce číst starší diskuzi, jsou třeba i na fotografovani.cz. Takže resumé: nastuduj si co se píše a ptej se na konkrétní věci, kterým nerozumíš.

reagovat