Chytej.cz

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | 3.178 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. března 2011 ve 21:09 ® malix reakce na …
malix

Ok dík za radu taky sem přemýšlel o nějakém ramenu. Minulej rok jsem byl na řece někde u Bulhar, ale nic se mi nepovedlo ulovit kamárad nachytal nějaký malý, ale nic závratnýho.

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 18:33 ® Robur
Robur

tak te´d ti mohu poradit naprosto přesně Loc: 40°33'1.97"N, 14°14'58.595"E

ale teď vážně, ono tam těch kaprařů bude jako máku, už 4 roky se schystám, že opět někam vyrazím, ale sedět tam v tom davu mne neláká. Zkusil bych nějaké odstavené rameno, třeba by něco většího dojelo. Např. Podivín by mohl splňovat tyto požadavky.

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 18:26 ® malix
malix

Pravda omlouvám se. Nejraději bych jel někam na kapry.

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 8:56 ® pepanek reakce na …

regulus> Na stromech černá smrt,na hladině draci,ještě pod hladinu ruské ponorky a je to komplet.

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 8:30 ® Robur
Robur

pepanek, asi máš pravdu, ale asi se dohodnem, že Dyje není nejkratší, že? Nemluvě o pstruhové a mimopstr. části.

reagovat
Úterý 22. března 2011 ve 2:36 ® regulus reakce na …
regulus

pepanek> a to ještě nevíš, že Robur mezi ty profesionální plašiče taky patří, proč si myslíš, že v Komíně na Švarcavě žádný ryby nejsou.

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 0:00 ® pepanek reakce na …

Robur> Na profile je s rybou a ne s drakem!! Ty lodě jezdí i u nás a ryby lezou po vrbách.

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 22:44 ® Robur
Robur

pepánek, ale on chce jeezdit na vodě:-) http://robur01.rajce.idnes.cz/…e_a_mikulov/

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 22:41 ® pepanek

Kdybys klikl ,co chceš chytat,bylo by to jasnější.

reagovat