Chytej.cz

jaro necteno

21.3.2011 | candatek | 2.610 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podou­stve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 25. března 2011 v 15:02 ® osprey reakce na …
osprey

KóĎA> Jak jsi to uhodl? :-D

U nás jsou zajímavé tak přítoky přehrad a některé úseky Vltavy. Možná ještě nějaký stoják, ale jako na potvoru si žádný nemůžu vybavit…

reagovat
Úterý 22. března 2011 ve 22:16 ® KóĎA reakce na …

Depuči> souhlasím s tebou. Má milovaná Berounka je na tom rok od roku hůře. Nevím tedy, zda jsou na vinně pouze kormoráni, nicméně horší to beze sporu je. Proto mohu být jedině rád, že se v okolí mého bydliště nacházejí ještě další dvě velké a hluboké řeky, kde je zarybnění velkou bílou rybou na nadstadnardní úrovni tj. Labe a Vltava. U vás v jižních Čechách jste na tom jistě hůře…

reagovat
Úterý 22. března 2011 ve 20:01 ® Depuči reakce na …
Depuči

KóĎA> Ano řeka je hezčí, pokud ale není vyžraná kormorány!

reagovat
Úterý 22. března 2011 v 15:20 ® candatek reakce na …
candatek

ok pošli když tak odkaz :-)

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 20:56 ® KóĎA

Já bych ti doporučil jednoznačně řeku. Jarní feederové chytání na řece patří k těm nejhezčím. Říční rybky jsou i zpravidla bojovnější, pro mě je to hezčí zážitek. Ale pořád je ještě hodně důležité, najít místo, kde ryby opravdu jsou. Voda je ještě dost studená a ryby nejsou ze zimovišť rozjeté jako v létě. Proto je výběr místa tím nejdůležitejším faktorem, který ovlivní tvůj výsledek. Ale snad bude stačit pár týdnů teplejšího počasí a bílá ryba bude brát všude.

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 20:51 ® Jirkasss

Jinka jsem si ještě vzpomněl, že na jedných webových stránkách je pěkné video o feedrove chytačce na jaře. Jestli chceš tak ti pošlu odkaz zprávou. Tady nechci dělat reklamu.

reagovat
Pondělí 21. března 2011 ve 20:42 ® Jirkasss

Ahoj nejsem ještě žádný odborník, ale myslím si že při teplotách které jsou teď někdy přes noc ještě pod nulou by bylo lepší jít na nějakou proudnější vodu nebo nějaký stoják ale najít proudění. Nástrahy musíš vyzkoušet, ale myslím že kouskem rohlíku, červy a nebo hnojáčkem nic nezkazíš :-)

reagovat