Chytej.cz

Rybník KOUTY necteno

23.2.2005 | MichalB | 8.208 zobrazení | 31 odpovědí

Chytejaci, znate tento soukr. revir? Chyta se tam na dirkach? Diky M.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 28. května 2017 v 18:42 ® Shrek
Shrek

Tak jsme plánovali výlet na Kouty a zjistil jsem, že p. Píbil už Kouty neprovozuje a že tento rybník obhospodařuje hotel. Napadá mě, jak je to asi s rybařením či obsádkou v tuto chvíli. Rádi bychom vyrazili na jeden den na nějaký duhákodrom, máte někdo tip kam vyrazit, kde ty ryby opravdu jsou? Fungují ještě Mirošovice?

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 10:26 ® Prichy reakce na …
Prichy

drozdak: naprosto presne, at jde o cokoli, tak co bych se snazil, kdyz mi to takhle staci :-D

Bobo: jasný, vis jak mas postupovat od smazaku ke spagetam.....aby to nebyla moc velika rana :-D .

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 9:59 ® drozďák reakce na …

já myslím, že Luna je dobře zajetá, takže je to majitelům u prdele. Žijeme v zemi, kde jsou lidé až příliš pohodlní. Tím pádem jim takový level stačí…
S Píbilem máš ale pravdu. Taky mě to zaráží…

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 7:58 ® rarach

Drozďák: První se jmenuje hotel Luna a druhý Kouty, oba hotely jsou takřka na stejné úrovni, akorát z Luny to máš dál k rybníku kde se dá chytat. Rybník u Luny k rybaření využívaný není, zatímco Kouty ano, nechápu tedy strategii majitele, v normálně fungujícím kapitalismu, by mělo být zvýhodněné chytání na rybníku, když se ubytuješ, tady samozřejmě není, no jo školení je přes týden dost a není třeba lákat rybáře k pobytu.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 7:26 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Příchy: Kuchař snad byl vyměněn, zítra to testneme :-)

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:57 ® drozďák reakce na …

Tak už v tom mám jasno :-) A propo, kdybyste náhodou udělali s ubytkem v Koutech čerstvou zkušenost, prosím o názor. Rád bych ho někdy v budoucnu využil. Předem díky

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:50 ® Prichy reakce na …
Prichy

tak tedy u toho druheho v poradi…dal uz ta cesta nikam nevedla :-D

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:45 ® drozďák reakce na …

Tak na kterym jste vlastně chytali a bydleli :-)

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:39 ® Prichy reakce na …
Prichy

ovsem u toho druheho rybnika se mi to libilo daleko vic jak hotel tak prostredi

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:38 ® Prichy reakce na …
Prichy

drozdak: ono to vyznelo asi blbe, byli jsme tam na dirkach minulou zimu asi 30 lidi chytej, spali jsme na hotelu primo u rybnika, ubytovani v pohode, ale asi tam jinak vari kotelnik, nejhorsi byly spagetti…no fuj, ja je mel :-D

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 1:35 ® drozďák

Na dírkách se na Koutech chytá. Ubytování nevím, ale pozor. Na Koutech jsou hotely dva. Jeden u rybníka s tenisovými kurty a druhej na příjezdové komunikaci asi 500m před revírem. A taky je u něj rybník. Takže případné reference na ubytování ověřit, ať nedojde k záměně

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 23:30 ® Prichy reakce na …
Prichy

jiris: a kua…bez cocek nic neprectu :-D …njn, clovek uz je vecer unavenej

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 23:28 ® jiris
jiris

Prichy – vsimni si datumu, kdy pupak psal, ze tam nebyl :-)

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 23:22 ® Prichy
Prichy

Pupak: nechytal jsi na koutech chces rici…na to ze jsi tam byl jsou dukazy :-) ALL: jinak jak vam tam chutnalo?…bleee:-((

reagovat
Středa 27. září 2006 v 8:07 ® Shrek reakce na …
Shrek

V týhle kose bych mladou do chatky nedostal.Nehledě na to že já taky raději hotel. :-)

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 23:21 ® Bosanac reakce na …

Alivio: Chatky nebrat , maji tam haveti co kousou . Bohuzel vlastni zkusenost . Hotel je hotel , pred a po sprcha a mas klid.

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 22:47 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rarach: neříkej že tam jedeš taky?Proč plno?Jedu jen já a mladá.Promiň,te­prve teď jsem přijel z práce,takže jsem trošku mimo. :-)

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 22:25 ® rarach

Alivio: A ježiš tam zas bude plno, ne aby jsi nám to tam všechno popíchal. Zkuste chatku, to je pravá sibiř, ráno jinovatka ve vlasech.

reagovat
Úterý 26. září 2006 v 15:37 ® Shrek reakce na …
Shrek

Díky Davide… :-)

reagovat
Úterý 26. září 2006 v 15:19 ® HaD reakce na …
HaD

Ubytování je vcelku OK. Žádnej extra luxus, ale zase ne ubytovna.

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 13:12 ® Shrek reakce na …
Shrek

sraz tam byl,já na něm však ne.Byl jsem na Koutech s BoBem a Rarachem a moc se mi to tam líbilo,právě proto bych se tam na ty 4 dny chtěl vydat.Jen jsem chtěl vědět,na jaké úrovni je tam to ubytování.

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 12:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Tož to byl a v zimě jsme byli ubytováni právě v hotelu :-)

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 12:14 ® Robur
Robur

a nebyl tam náhodou letní i dírkovací sraz?

reagovat
Úterý 26. září 2006 ve 12:11 ® vosa reakce na …
vosa

Byla tam na dovolene jedna kolegyne z prace,a moc si ten hotel pochvalovala.A ry­barina je tam krasna,obcas si tam zajedu.

reagovat
Úterý 26. září 2006 v 11:55 ® Shrek
Shrek

Tak jsem našel téma co se Koutů týče a teď bych se vás rád optal: Byl jste již někdo ubytovanej v jejich hotelu?Chtěli bychom s mladou vypadnout na pár dní pryč a podařilo se mi jí zlomit na tento kraj světa.No jsou tam krásné lesy,příroda,pa­mátky a tak.No a samozřejmě revír.Rád bych znal vaše názory na ubytování v hotelu Kouty.Díky

reagovat
Pondělí 28. února 2005 v 10:34 ® MichalB

rett: task to jsem se tam s kamosem asi potkal, pac jsem tam vyrazil taky! byla to super rybacka:-) sposta zaberu, hodne ryb mi spadlo:-)

reagovat
Neděle 27. února 2005 ve 14:08 ® rett.rett
rett.rett

ahoj ozvi se nějaké informace mám kamaradi na koutech včera chytali. je to fajn . kousek od Piláku.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 v 16:32 ® PJ

Podívej se na www. muskareni. cz, do vyhledávání zadej Kouty, je tam celkem dost informací.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 v 10:52 ® MichalB

pupak: jo jo jo, to je von! uz jsem tam volal, na dirach se chyta:-)

tomucha: hmm Grunty asi budou super, ale trochu daleko:-((

reagovat
Středa 23. února 2005 v 18:15 ® pupak

Kouty jsou kousek od Pilaku, ja osobne sem tam nikdy nebyl, ale kolegove muskari peji ody a jsou navysost spokojeni, ale jak rikam je to z druhe ruky.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1