Vyhledávání
Bivak Starbaits Premium One Man
20.3.2011 | kamet | 3.718 zobrazení | 6 odpovědí
Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. března 2011 ve 23:59 ® kamet
-
potrebuji jen na leto tyden na zahajeni pak jen vikendy takze asi Carp System Shelter 2 dik za info
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 23:22 ® hudy1969
-
Ono taky záleží jestli si kupuje bivak pro jednoho nebo jestli bude poskytovat azyl kamarádovi,ale to jsou oba malý,záleží jestli jezdí v chladném počasí tak se druhý plášť hodí,já nejezdím tak druhý plášť nepotřebuji a troufnu si říci že v Shelteru vydržím i týden.Podlážku maj oba sundavací,moskytiéru ve dveřích a oknech maj oba,ale Shelter má ještě jednu přídavnou.Tady máš názory od rybářů. http://www.mrk.cz/diskuse.php?…
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 23:17 ® Alov reakce na …
-
kamet> Záleží, jaké máš nároky. Ten přehoz dávat pokaždé je docela opruz. Ve většině případů ho nepoužiješ. Snad pokud bys jel v mrazu někam. Do deště ti v klidu stačí nepromokavost 5 000 mm. Rosí se stejně i s druhým pláštěm.
reagovat
Já osobně jsem zvolil Sheltera na solo akce, jak jsem psal níže - Pondělí 21. března 2011 ve 22:54 ® kamet
-
je mi to celkem jedno ale kdyz muze byt pomalu za stejne love dvouplast tak neni co resit akorat jsem ho nevidel a neomakal je taky o neco vetsi mam 220 lehatko jinak ten Shelter 2 je take v uzsim vyberu
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 22:12 ® Alov
-
hudy1969> Sheltera moc s tímto bivonem nemůžeš porovnávat. Shelter II sice stojí cca 3000.-, ale ten od Starbaitsu stojí 4 000.- a je dvouplášťový. Takže kolega by spíš měl napsat, jestli trvá na dvouplášti, nebo mu stačí jednoplášť.
reagovat
Jinak ShelteraII jsem si ted minulý týden objednal taky. Chtěl jsem něco na 1 – 3 noci, když jedu sám. Na tohle je ideální a za tu cenu supr (viděl jsem ho postavený na vlastní oči). Na delší akce ve více lidech mám v merku Challengera od SB, ale to už je jiný level - Pondělí 21. března 2011 ve 20:31 ® hudy1969
-
koukám že ti nikdo nepíše,tento bivak nemám ale taky jsem o něm přemýšlel,ale šel jsem do Carp System Shelter 2.Doufám že až ho vyzkouším nebudu litovat.Zkoušel jsem ho postavit a docela rychlost.Dal jsem na názory rybářů.
reagovat