Chytej.cz

Sčítání lidu necteno

19.3.2011 | Robur | 13.469 zobrazení | 156 odpovědí

začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 13. dubna 2011 v 18:17 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Mary> Koukám, že ve svém životním pesimismu mám ještě co dohánět :-D

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 18:12 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Mary> :-D

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 18:07 ® Mary reakce na …
Mary

Bigpista> já bych to viděla jinak, ukrást co zbylo a prodat, no něco málo i za prázdné koryto:-D :-D

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 18:02 ® Mary
Mary

Robur> nojo, jenže můj chtěl vědět město, a já tvrdila, že se má napsat stát. Je fakt, že jsem se do toho ani nepodívala. Jsem na to měla lokaje, a pokud tam mělo být napsané město, tak k čemu, jsme se mezitím 10X přestěhovali.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 18:01 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Robur> nějak jsem tě nepochopil , za co já můžu ? :-O

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:58 ® Robur reakce na …
Robur

1Mara> za to si můžeš ale sám, já bych se na nějaký borca bez obýváku z vysoka......

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:57 ® 1Mara
1Mara

Souhlasím s Mírou , můžou si to vše zjistit jinde a né nám vyhrožovat pokutami a otravovat nás slušný ! už vidím jak nějakej pošťák nahání bezdomovce a soc. lidi na zapsání když polovina je jich tu na černo a sami se k tomu nepřiznají :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:53 ® 1Mara reakce na …
1Mara

CeP> Sám víš že je to nemožné , nikdo si je sem do svých korýtek nepustí :-) A nehledě nato že tu máme dosti sociálních lidí , a ty nikdy dělat nebudou , a taky naco žééé . I důchod mají větší než moje mamča co celí život makala :-((

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:52 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Robur> osprey> To si piš, že se to použije hlavně pro lepší zdanění. Ale bohužel ne proto, aby se ušetřené peníze použily ve prospěch řadového občana. No, taky by mě namíchlo, kdybych se konečně dostal ke korytu a zjistil, že je prázdné, protože ho vyžrala minulá parta čuníků. To bych taky hledal způsob, jak ho zase naplnit.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:50 ® CeP reakce na …
CeP

1Mara> …a co kdybysme tady v tom regionu vytvorili podminky a pritahli tam ivestory kteri daji lidem praci v miste kdyz odsud musi 30% obyvatel denne dojizdet vice nez 30km..?

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:44 ® 1Mara
1Mara

No nemyslím si že by se penizky knám jen kutálely , když vidíš kam to vše spěje :-(( a to až zjistí že si lidi žijou nad poměry , tak nám ještě víc utipnou tipec :-(( Doposuď to tak je , všechno se zdražuje , rozkrádá atd. a vy si myslíte že tohle je něco dobře pro lidi ? Já teda né , nevěřím jim ani slovo . Asi jako 70% voličů a lidí :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:33 ® osprey reakce na …
osprey

1Mara> Ony ty otázky mají smysl pro budování komunikací, intrastruktury všeho druhu, různé sociální a jiné programy. Stát potřebuje nějaká data, aby mohl řídit svou činnost.

Problém je, že by si ta data mohl získat i z jiných zdrojů. Takto organizované sčítání byla pravděpodobně především příležitost, jak přerozdělit část státních peněz do těch správných kapes.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:15 ® Robur reakce na …
Robur

1Mara> nuže dobrá, tak např. zjistí, zda v dané oblasti mají dotovat dopravu nebo naopak nedotovat. Tolik k otázce dojezdu do práce. Na velikost obýváku se tě nikdo neptal, ale např. lze takto měřit kvalitu bydlení. Když se zjistí, že lidé už relativně kvalitně bydlí, tak se třeba hypotéky přetanou odpočítávt z daní. Takže se za ušetřené peníze může něco postavit atp.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 17:04 ® 1Mara
1Mara

Robur> K tomu musejí mít důvod , a na městské úřadě, obecním,mají jasnou evidenci obyvatel , takže tohle si myslím že nehrozí :-) A ještě dodatek , jak stím souvisí moje velikost obýváku, nebo kolik km. to mám do práce , nebo kde bydlela moje maminka před skoro 40 lety ? :-) To jsou otázky naprosto zbytečný :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 16:21 ® Robur reakce na …
Robur

1Mara>aby se pak někteří nedivili, že jim na okrese zruší špitál, hasiče atp.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 16:06 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kerob> No já raději vola nikomu dělat nehodlám ! To se na mě nezlob. Všechno na úřadech o mě a mojí osobě mají , a to že nemůžou a nebo nesmějí je jejich věc , dostávají plat jako já ! Já taky nemůžu v práci říct mistrovi , když mě pošle někam na figuru , že nevím kde to je ! No ukončuji tuhle debatu , je pravda že jsem to vzal a psal jen obrazně , ale aby někoho zajímalo jestli mám počítač , jak velikej obývák, čím jezdím do práce , kde bydlela moje matka v době mého narození tak to se na mě nezlob , ale já na jejich bordel a píčoviny nemám čas ! :-) Jinak nic ve zlém vůči tobě :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 15:57 ® kerob reakce na …
kerob

1Mara> pokud by byl funkcni system sdileni dat pro vsechny zainteresovane urady, tak bych mozna souhlasil. Ale on neni, nikdy nebyl a hned tak nebude. Predstava, ze tam lidi cely dny sedej a brousej si nehty je velice usmevna a k realite ma velice daleko. Ti lide maji na praci uplne neco jinyho, nez se dohadovat s ostatnima uradama, kazdy urad si resi vlastni zajmy (a proc by taky mel resit a tridit neco, s cim nemuze pracovat). Nehlede na to, ze nektere udaje jsou absolutne nedohledatelne. A taky si nejsem uplne jist, ze za soucasny legislativy muze jeden urad poskytovat jen tak udaje uradu jinemu – teoreticky by se jednalo o „poskytnuti informaci treti osobe“, coz v poradku neni. To cos napsal, je naprosto ubohej a jednoduchej pohled na vec, od nekoho, kdo nevidi souvislosti… ale velice dobre by se podobnej kec vyjimal treba v diskuzi na Novinky.cz, tam je takovejch vic… :-)

Popravde bych vsem, kdo zamerne chybne nebo neuplne vyplnili formulare nebo je vubec neposlali, bych pral tu pokutu…

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 15:54 ® pichy
pichy

Z toho zase děláte, s prominutím, pěknou „kovbojku“:)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 15:44 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> Chtěl jsem to vypsat , ale jak jsem už psal , nevypsal jsem tam nějaké kolonky , které mě docela vytáčí a dle mého názoru jsou k hownu a ono mě to nepustilo odeslat dokavaď to nedopíšu celí . A protože nejsem lhář a psát tam kraviny nemíním , krom náboženství Chytej.cz tak jsem jim to vyplnil ručně to co já uznám za vhodné a oni ať mě skočí na hrb . :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 15:42 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kerob> Volovina , po celí rok tam za to platíme ti lidi co seděj na prdeli a brousej si nechtíky a krafou o hovadinách , a to je ti málo ?

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 15:07 ® kerob reakce na …
kerob

Bigpista> kdyby si mel statisticky urad informace z tech formularu dohledavat na prislusnych uradech, tak to nikdy nebude hotovy a bude to stat nasobne vic penez nez to stoji ted.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 14:54 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Robur> To jo, ale kdyby nebyli statistici líní, snadno by si ty údaje dohledali na různých úřadech státní správy.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 14:04 ® Robur reakce na …
Robur

Mary> tož to je náhodou relativně dobrá otázka, vypovídá o migraci obyvatel

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 13:59 ® Mary reakce na …
Mary

regulus> kde bydlela tvá matka, když ses narodil? Dobrý součet ke sčítání lidu.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 13:51 ® regulus reakce na …
regulus

1Mara> proč jsi to nevyplnil na netu, je to nejjednodušší.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 11:49 ® 1Mara
1Mara

Tak Línka to jela odevzdat na poštu , jestli budou nějaké připomínky , tak tam pojedu a před nima to roztrhám a ať si to vytáhnou ze všech institucí , kde mě vedou evidenci už od narození ! :-)

reagovat
Středa 13. dubna 2011 v 1:26 ® regulus
regulus

No přiznám se, že jsem v prvé řadě jsem se na to chtěl úplně vysrat, to mi rozmluvila žena, ví že by to bylo na vostudu. Ale při tom vyplňování toho dotazníku jsem měl velkou chuť jako rodnej jazyk napsat brněnkej hancec, ale asi by to nemělo smysl, protože ti blbci co to budou vyhodnocovat by netušili vo co go.

reagovat
Úterý 12. dubna 2011 v 8:08 ® 1Mara reakce na …
1Mara

hudy> :-D

reagovat
Pondělí 11. dubna 2011 ve 22:05 ® hudy reakce na …
hudy

sem to dnes taky pročítal…promys­lel…vyplnil…a když jsem si to pak pročítal znova vyplněné tak si připadám jak největší chudáček v okrese :-) …co je komu do toho jak mám velkej obývák?????

reagovat
Neděle 10. dubna 2011 ve 23:44 ® kent10

To co jsi napsal můžu jedině podepsat já jim na to taky seru

reagovat