Vyhledávání
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | 13.639 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. dubna 2011 ve 22:46 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> Cožéééééé ?
reagovatJak nepočítají , Já se započítám sám
- Neděle 10. dubna 2011 ve 22:13 ® Robur reakce na …
-
1Mara> máš to těžký, na srazu s tebou nepočítají, při sčotu taky ne…
reagovat - Neděle 10. dubna 2011 ve 21:56 ® 1Mara
-
Tak dnes jsem to chtěl vyplnit a poslat po internetu , ale že jsem odmítl tam napsat některé věci o kterých si myslím že jim do toho je houby , tak mě to nenechalo odeslat , tudíž jim na to kašlu !!! Jinak napsal jsem tam i to náboženství Chytej.cz
reagovatzítra ráno pujdu na poštu pro registrační papír , tam jim napíšu jen to co já uznám za vhodné a zbytek mě můžou ....... .
Dle mého názoru je to hovadina ! Už jen to že až to na poště odevzdám , tak dotoho čumí lidi co je jim do toho howno ! Takhle si oni představují ochranu dat ? !
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:24 ® jarda29 reakce na …
-
Robur> Já už jsem se sečetl,tak už to tam nenapíšu
reagovat - Středa 30. března 2011 v 18:39 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> Já klidně jó
reagovat - Středa 30. března 2011 v 16:24 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Jedi nebo Jedlík??
reagovat - Středa 30. března 2011 ve 13:18 ® Robur
-
většina činností vychází vždy z nějakých podkladů, sčot je 1 z nich. Výsledek je pak z části závislý na podkladech.
Vraťe se k meritu věci: je ochoten někdo do náboženství napsat Chytej? Krom Cepa, to je Jedi
reagovat.
- Středa 30. března 2011 ve 12:26 ® Fischer reakce na …
-
Robur> Ubezpečuji tě, že pan „stát“ na zakladě výsledků, neudělá ani houno. Stát řídí vláda a tá se teď háda kvůli Vondrovi, zdravotní reformě atd. Stát neudělá zhola nic.Nebuď naivní. Údaje se zjeví ve statistikách, několi desítek študáků o tom napíše diplomku, několi desítek vědátorů o tom napíše učenou disertaci a to bude celá sláva. Až se zesumarizují výsledky za EU, bude „bádání“ a srovnávání pokračovat. Výsledkem bue možná podobná mapa:http://mdiva.aktuality.sk/…riozna-mapa/
reagovat - Středa 30. března 2011 v 10:20 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Mrďas,absoluťas,nic víc,nic míň.
reagovat - Středa 30. března 2011 v 8:28 ® peta128
-
Jak říká moje máma,bude to přesná statistika s nepřesnými čísly.
reagovat - Středa 30. března 2011 v 8:14 ® Robur
-
no jo,ale jsou jiní lidé, kteří se třeba přestěhovali do menšího či většího bytu. takže např. stát bude vědět, zda má či nemá utáhnout dotace na pořízení bydlení. 90% lidí, pokud bydlí stejně, tak ty rozměry napíšou za 20 vteřin. Seniorům to může trvat třeba déle. Na druhou stranu máme v rodině člověka, kterému trochu přemýšlení nezaškodí. Aspoń má nějaké to rozumové cvičení mezi přepínáním televize. „Kdyby“ byl pořádek, tak bych neměl kámoše co bydlí ve státním bytě, ale přitom má 3 hypotéky na byty, které pronajímá. Na tyto hypotéky má daňové úlevy, protože si údajně pořídil vlastní bydlení. Samozřejmě si nedělám iluzi, že toto odhalí sčot.
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 22:29 ® regulus
-
CeP> hraji> nepsal jsem, že mne to uráží, ale vytáčí. Vytáčí mě to přibližně z těch důvodů, který popisuje Okamura, především proto, že to jsou vyloženě vyhozený prachy a ne malý. Jak je v onom článku psáno, naprosto vše co k tomu stát potřebuje by měl mít zaevidováno v matrikách, registru obyvatel a já nevím jak se všechny ty instituce a jejich zaměstnanci který my všichni platíme ze svých daní jmenujou. Nebo si sodruzi fakt myslí, že rodina Lakatošova co bydlí na ulici X v čísle Y a bytě Z přizná ve sčítacím formuláři, že tam s nimi na černo bydlí ještě další dvě rodiny z východního Slovenska??? Proč má moje 83 letá máti „zjišťovat“ rozměry bytu (jsou uvedeny v nájemní smlouvě) ve kterém bydlí už 53 let a kupodivu ten byt je furt stejnej. Některý věci bych možná vcelku pochopil, pro statistický účely je docela možná užitečné mít informaci jaká energie se kde používá k vytápění a ohřevu vody, počítač dejme tomu taky. Otázkou je, jestli těchto pár údajů do statistik který asi stát jinak relevantně zjistit nemůže opravdu jsou tak důležitý, aby se v době, kdy je tato republika cugrunt, má milión ekonomickejch problémů, vyhodil i v makroekonomickým hledisku docela velkej balík za takovouto kašpárkárnu. Pokud se týká oné studentky, tak je to sice úsměvný, ale pokud by ústavní soud rozhodnul v její (náš) prospěch, tak by to třeba za 10 let mohlo tyto peníze ušetřit.
Jinak pokud se týká ochrany osobních údajů v tomto státě, především rodných čísel na který jsme v zápalu demokracie posledních 20 let tak moc hákliví, tak jakákoliv OSVČ (podnikatel – fyzická osoba) pokud je plátce DPH, má DIČ skládající se s CZ a rodného čísla včetně troj nebo čtyřčíslí za lomítkem. Zjistí si ho na netu v registru úplně každej, je napsaný na každým daňovým dokladu co ona osoba vydá a dostane. Z druhý strany je v jiných případech vyžadováno, že v zájmu výše uvedeného nesmí být RČ uváděno. Prostě mi to hlava nebere, nepozastavuji se nad tím a abych pravdu řekl, je mi to jedno.
Pokud jsem se někoho svými příspěvky dotknul, tak se omlouvám, už su takovej, co na srdci to na jazyku (v tomto případě na klávesnici).
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 16:51 ® kerob reakce na …
-
Fischer> to jsem cetl, ale ne vzdy s Matejkou souhlasim a Okamuru tady komentovat nehodlam. To co jsem predtimn napsal, ber jako muj nazor bez dalsi diskuze.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 15:41 ® Fischer
-
Tu si můžete přečíst, kdo se na sčítání oveček napakoval: http://okamura.blog.idnes.cz/…v-trapu.html
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 15:39 ® Fischer reakce na …
-
kerob> Pokud netušíš a chceš to vědět, tak si přečti dôvod těch, co nechodí po louce a nedělají bééééé: http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/…-snadne.html Matějka má n a blogu iDnes těch článků na toto téma víc. I Okamura o tom píše nepěkně: http://okamura.blog.idnes.cz/…v-trapu.html Stát jako takový, to nevyužije, jen se to objeví v suchých statistikách. V rámci EU bude vyhotených 150.000.000.000 CZK na tuto srandu…
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 14:45 ® kerob
-
Vcera jsem to vyplnil a fakt netusim, proc to nekdo sabotuje a uvadi nepravdivy informace. Nic tak zasadniho a osobniho tam neni (a u nekterych je jeste moznost neodpovidat)…to vyplnit svuj profil zde na chytej mi prijde skoro rizikovejsi a zneuzitelnejsi…
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 14:05 ® hraji reakce na …
-
CeP> tvůj příspěvek ohledně sčítání lidí bych podepsal. Není tam skutečně nic, co by mohlo někoho urazit. A ta slečna studentka, co jí vadí, že má vyplnit pár údajů a nevadí jí, že ji natočila TV a zveřejnila ji, je typická ukázka čecháčkovství.
reagovat - Pondělí 28. března 2011 v 10:44 ® Fischer
- reagovat
- Sobota 26. března 2011 ve 12:02 ® osprey reakce na …
-
sus1> Jestli CeP vyřešil vše kolem sčítání lidu s takovou elegancí, jak píše, tak má nějaký přerostlý myši na háku
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 9:27 ® sus1 reakce na …
-
CeP> Už si vyřešil potkany??
reagovat
V TV ukazujou,co jich tam máte a jak je to velkej problem. - Sobota 26. března 2011 v 9:20 ® Robur
-
souhlasím s panem Cepem, akorát to hvězdářství neznám.
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 9:15 ® CeP reakce na …
-
regulus> jak se zacne krabatet asfalt tak to Juro neni problem jen toho asfaltu. Kdyby mel pevny podklad, nebude se krabatet. To obycejne byva problem blbe provedenych konstrukcnich vrstev pod nim a mnohdy i celeho dalnicniho telesa. A v tom jsou stavitele az po usi a oni to dobre vedi.
reagovat
Dalsi a myslim ze velmi vyraznej faktor je, ze nase silnice a dalnice brazdi kamiony pretizene treba i o 30% na naprave a to ten asfalt fakt nemuze vydrzet. - Sobota 26. března 2011 v 9:09 ® CeP
-
Docela fest mne berou zada a nemuzu spat, takze uz tady do tech scitacich formularu cucim skorem dve hodiny a uprimne..
Co vas na nich tolik vytaci? Nevidim tam nic co by mne osobne urazelo, nebo nejak jinak narusovalo me soukromi. Nikdo se mne nepta kolik mam aut, lednicek, mycek na nadobi.. Jedina otazka na majetek je ohledne PC a internetu.A zase se mne nikdo nepta kolik jich mam (mimochodem v domacnosti, sklepe a garazi, na chalupe, ((u tchyne)), v praci 7 funkcnich). Smysl otazky konektivity si ale dovedu predstavit. Suma sumarum tam tedy neni nich konkretniho o co by nas jeste mohli „okrast“.
Jedina vec co uvedu nespravne a beru to jako recesi je nabozenstvi. Opravdu uvedu Jedi.Jinak vlnu verejneho odporu beru jako mudrlantstvi, rebelantstvi a svejkovani a to uz je zase nasim narodnim koloritem. Jak zacne jeden kricet, ostatni se pridaji a ani nevi proc. Jen si chteji zakricet.
reagovat
Kdyz jsem byl jeste mlad, veku klackoviteho, chodili jsme s partou po meste a zacli jsme busit na domovni vrata a kricet „otevri zlodeji!“ Za chvili, kdyz s nami busilo a kricelo par lidi, byl nejvyssi cas se pomalu vytratit, protoze zrovna dojizdely auta co mely VB na dverich. Nebo jsme se zastavili na moste, ukazovali na nebe a neco si septali. To s nami za chvili cumelo nahoru taky deset i patnact lidi a to pak byla prdel pozorovat jak dloho trvalo nez jim doslo ze tam nic neni.
A pamatujete fory o frontach? Stala fronta pred kramem, lidi co sli kolem se zaradili, ptali se co v krame dostali, nikdo nic nevedel, ale stali jak ovce. Pak se prvni z rady co si tam jen cetl noviny sebral a odesel a ostatni stali jak ovce dal… - Pátek 25. března 2011 ve 21:31 ® 1Mara reakce na …
-
regulus>
reagovatTak tak , ať si škubnou
- Pátek 25. března 2011 ve 21:30 ® gomz reakce na …
-
regulus> Mas pravdu.Proc, pokud musim na kdejaky urad, musim obihat X dalsich uradu pro jejich „pitome“vyjadreni?Dyt maji informaci az nad strechu, pitomci! Nejvetsi problem asi bude tam, ze si je neumi nejak srovnat do „skatulek“ a ty pak vytahovat dle potreby.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 21:21 ® regulus
-
Ještě jsem ten formulář ani pořádně neprohlídl, ale jen letmo mě vytočilo to, že chtějí informace, po kterých jim nic není. Hraju na Juldu Fuldu
neprozradím nic navíc co vědí ani za prase.
Pokud to vezmeme z pohledu slušného občana, tak o nás veškeré potřebné informace mají, pokud vezmu v úvahu tu druhou část, tak ti nic nevykecají nebo ty formuláře prostě nevyplní. Osobně si myslím, že jsou to vyhozený prachy a důvod proč se to dělá, to neumím posoudit, pokud v tomto státě není úplnej bordel, měly by mít úřady veškeré dostupné informace k dispozici (já vím, su idealista), nicméně stejně se ničeho nedopočítají, protože dovedete si představit, jakým způsobem donutí k vypsání formulářů např. bezdomovce (ani si netroufám typnout, kolik jich v ČR žije, lidi co tu jsou na černo, prakticky totéž …)
Upřímně řečeno bych byl docela rád, kdyby ústavní stížnost studentky byla vyřešena kladně i když ty prachy by už byly stejně v pr.eli, takže bychom si nepomohli. Je to to samý jako cedule o Skansce okolo silnic, patrně je nekvalitní asfalt, ale ten Skanska nakupuje z obaloven, v každé části republiky asi z jiné, té nejbližší, ani v nejmenším jim nechci dělat advokáta, nicméně by tam mělo být napsané i která obalovna onu směs dodávala, ale i tak, to ničemu nepomůže.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 20:56 ® gomz
-
Alov> Pravda, pravdouci…
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 20:00 ® Fischer reakce na …
-
1Mara>Toho línka máš kráááásného. To je ryba, co jsem dávno nechytil. Ani jsem se o to nepokoušel…
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 19:47 ® 1Mara
-
Alov> Souhlasím stebou , taky na ně sreu ! Jestli něco chtěj , ať si to zjistěj sami , hovno jim je potom jestli mám počítač , a kde bydlela moje matka za svobodna !
reagovat - Pátek 25. března 2011 v 18:59 ® Fischer
-
Alov> Já soudím, že nejlepší je „to“ poctivě vyplnit.
Hmmm, ale úplně blbě. Já jsem naposledy o sobě psal, že jsem příživník, národností Indián (každý si může uvádět to, čím se cítí být) a vyznáním nevěřící budhista, či šintoista. Hrozné je, že to v rámci EU bude stát 150 miliard korun a bude i tak k hounu.
reagovat