Vyhledávání
ktorý z týchto prutov ? ? ?
18.3.2011 | siral | 2.291 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.
Diky za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. března 2011 v 17:39 ® siral
-
diky chlapi za odpovede – pojdem si nejake pruty obzrieť a ohmatať. Petrov zdar
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 0:25 ® chupacabra
-
za sebe bych nebral awa-shima, jeden mam, jeden jsem zkousel a bida. jinak souhlas s tim co bylo napsano.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 20:38 ® osprey
-
Já bych si nevybral. Přišetřil bych pár stovek (opravdu jen pár) a mohl bych vybírat na jiném levelu.
Ale hraji má naprostou pravdu, ty s tím budeš chytat.A žádný ten prut ty ostatní nepřevyšuje o tolik, aby byl jasnou jedničkou. Já bych vybíral rukama.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 20:01 ® hraji
-
Radit je nezodpovědné. Protože když ti poradím, ty mě neposlechneš a vybereš si špatný prut,budeš se trápit a vyčítat si, že jsi neposlechl. Když ti poradím a ty mě poslechneš a vybereš si prut podle doporučení a nebude se ti líbit, budeš si vyčítat, proč ses nerozhodl sám a nechal se ovlivnit. Posuzování prutu je věc navýsost individuální. Parametry jako délka a odhozová zátěž jsou u všech skoro stejné. A ten zbytek, to je čistě věc tvého pocitu. Někdo má rád pruty měkčí, někdo má rád tvrdší. Jaké máš rád ty? I kdybych nakrásně vychválil jeden z tebou zvolených do nebe, změní to něco na tom, že já mám rád pruty měkčí a ty třeba tvrdší? Nezmění. I kdyby ti poradili všichni na Chytej, jako že se k tomu ještě nikdo neodhodlal, pořád to nezmění nic na faktu, že ten prut si kupuješ ty a pro sebe. Tak nečekej, že ti někdo napíše, vem si Shimano Vengeance a vyber si z nich ten, který ti sedne do ruky a riskni to. Nejhorší věc, která se ti může stát, je to, že si nevybereš ten nejlepší prut. No a co? Na podruhé budeš vědět víc.
reagovat