Vyhledávání
dobrej prut ?
23.2.2005 | gogo | 2.630 zobrazení | 8 odpovědí
chci si koupit nové pruty , ale nevím jaký?Konkrétně prut na kapry /teleskop nebo dělička – značka / Doporučte. Na klisik. rybníky!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. února 2005 ve 13:21 ® hraji
-
gogo: nevím jak se mám podělit o pocit, když jsem ten prut vzal do ruky, připevnil na něj naviják tak jsem cítil, že to je ono. Potom u vody se to jen potvrdilo, můžu házet dlouhé hody a přitom když zaseknu cejna, tak cítím, že mám na prutu rybku, na druhou stranu je tam dostatečná rezerva na silové zdolávání velkých ryb. Provedení na jedničku, obaly k prutům dokonalé (oddělená pole) cena do tří tisíc za kus.
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 12:24 ® gogo
-
Quote: On 2005–02–23 10:24, Dědek napsal: aha, nedočet jsem to celé. neuvažuješ o feederu?
Četl jsem o tom a jsou prej fakt OK a perfektní rybařina . Psali tam o gramáži a výmněnejch špičkách ale konkrétně co je fakt doré konkrétně doporučená a vyskoušená značka ne. Doporuč. Díky G.
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 12:20 ® gogo
-
Quote: On 2005–02–23 10:31, hraji napsal: Mám děličky (3dílné) od SPRO a nedám na ně dopustit, silné a přitom citlivé. Dobrá transportní délka a hodím taky dost daleko. Přitom cena nebyla nijak závratná.
Od Spra jsem četl katalog 2004 s nabídkou. Jsou fakt pěkný ,ale naznám nikoho kdo s nima loví. Není žádná skušenost. Poděl se a dík!
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:31 ® hraji
-
Mám děličky (3dílné) od SPRO a nedám na ně dopustit, silné a přitom citlivé. Dobrá transportní délka a hodím taky dost daleko. Přitom cena nebyla nijak závratná.
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:30 ® HaD
-
Ono je taky telskop a teleskop. třeba Sumo DAMu je velmi dobrý prut, i když je to teleskop. nebo třeba od Balzera IM8-ky jsou taky výborný. Pravda ale je, že tyhle teleskopy stojí okolo 4.000,– Kč.
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:24 ® Dědek
-
aha, nedočet jsem to celé. neuvažuješ o feederu?
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:23 ® Dědek
-
To samá jako xycht, teleskop nebrat. Na co ho budeš používat?
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:21 ® xycht
-
Určitě bych si koupil děličky
reagovat