Vyhledávání
Kde koupit krabičky?
15.3.2011 | Šnek | 6.312 zobrazení | 48 odpovědí
Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..poradí někdo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. března 2011 v 9:08 ® Šnek reakce na …
-
Alov>
reagovat - Úterý 22. března 2011 v 8:31 ® Alov
-
A jéééje… Hejno moralistů se tady snaží zachránit ekonomiku našeho státu. Jen by mě zajímalo, kolik z Vás může s čistým svědomím říct, že nikdy nepodpořilo svým činem šedou ekonomiku.
reagovat
Troopik> Jsem OSVČ už přes 10 let, tak by mě zajímalo, které konkrétně výhody máš na mysli. Nechám se rád poučit a poté těchto výhod využiji. Ale již předem vím, že zas utřu hubu, protože ono není všechno zlato, co se třpití víš.
Takže nechte kluka na pokoji a bavte se k tématu. Mraky úspěšných lidí začínalo od píky a nikde není psáno, že tenhle klučina jednou nebude v rybařině persona, nad kterou budete slintat s časopisem v ruce.
A pokud Vám leží dobro naší ekonomiky tak na srdci, tak piště své připomínky na ministerstva dopravy, vnitra, zdravotnictví atd. Tam se ztrácejí jiné šošony, než těch pár kaček, co si tady tento študák vidělá… Nazdar… - Úterý 22. března 2011 v 1:54 ® ladamaj reakce na …
-
Troopik>tak tak mladí mohou vše.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 23:02 ® Troopik reakce na …
-
to nějak nechápu:) jak píšu nevěděl jsem jak o velký kšeft se jedná proto jsem taky psal o tom, že od určité výše …
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 23:01 ® Troopik reakce na …
-
no bejt s tímhle prasetem příbuznej tak se stydím a nechodím ani radči těma kanálama – kalousek je stejná pohroma asi jako hitler …
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 22:59 ® Troopik reakce na …
-
vidíš to, to by jsi do 18 neměl ani provozovat žádnou samostatně výdělečnou činnost, ber to s rezervou netušil jsem kolik ti je, ale kolikrát se mi nelíbí jak podnikatelé brečí jak jsou ublížení a tak podobně, ale mají spoustu výhod, o kterých se běžným lidem nesní …
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 21:57 ® Šnek reakce na …
-
Robur> To je no
reagovat - Sobota 19. března 2011 v 18:50 ® Robur
-
že já na tu dovolenou jezdil, taková sranda tady je
reagovat - Sobota 19. března 2011 v 8:40 @ Fischer reakce na …
-
Troopik> Já myslel, že rozdělit se s tebou. Malí musí danit, velcí nepracují, jen kradou a daň z toho neplatí. Takovej Vandrák třeba…
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 14:08 @ vezírek reakce na …
-
Troopik> nejsi náhodou v příbuzenském vztahu s Kalouskem ?
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 14:03 ® Šnek reakce na …
-
Troopik> Myslíš,že když jsem udělal 2 nebo 3 objednávky a pohybuje se to zazove par set kc,tak nemusim nic danit,jinak mi jeste neebylo 18 a nejsem samostatne vydelecne cinny
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 13:32 ® Troopik reakce na …
-
kerob má pravdu, pokud dosáhneš určitého prodeje je tvá povinnost tento výdělek z prodeje rohlíkáčů danit …
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 22:23 ® Šnek reakce na …
-
hraji> já tady nic neprezetuju,o rohl.boilies tu nepadlo jediny slovo,kolikrat mam rikat,ze jsem se ptal jen na krabicky,tak nechapu co to ma spolecneho s rohl. boilies.Odmitam to dal resit,kdyz tady nejaky kebap zacat rikat neco o vecech do kterejch mu nic neni.Koncim,co jsem potreboval jsem se dozvedel.diky vsem
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:27 ® hraji reakce na …
-
Šnek> já myslím, že tvé dotazy jen demonstrují tvoji neschopnost samostatně pracovat a řešit praktické úkoly. Je o to o to víc zarážejí, že se tu snažíš prezentovat jako výrobce rohlíkového boilies. Tedy ekonomicky činná osoba. K tomu bys ovšem měl splňovat jakási kritéria.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:22 ® Šnek reakce na …
-
ladamaj> nwm,kdo tady knuci,mam brigadu a prodavam rohl.boilies.Ptam se kde koupit krabicky,u nas jsou 2 takovy kramy o kterych pises,ale ani v jednom nemaji to co potrebuji a hledam,jiz mi tu kolegove poradili,takze diky a uz to resit nemusite,jiz jsem si objedal z jedne doporucee stranky!
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 21:14 ® ladamaj reakce na …
-
Šnek>jak tě tak sleduji tak pořád kňučíš ja seš na tom špatně,že seš student atd. takové krabky koupíš v kde jakém supermarketu co prodávaj šroubky atd. to tvuj děda asi nenašel ještě
reagovat.Já sem v plném invalidním důchodu syn chytá také ale že bych kňučel že nemám na to či ono tak jdi makat to jde i při škole nebo se pletu!To i muj 15let kluk schání jakou koliv práci jinak váže mouhy na kšeft.
- Čtvrtek 17. března 2011 v 19:10 ® Šnek reakce na …
-
Fischer> já nikomu nic nevičítel,a už vůbec tady nešlo o něčí přivídělek.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 18:53 @ Fischer reakce na …
-
Šnek> O nic nejde, vyčítal jsi komusi, že si pŕivydělává. Měj se co nejlíp.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 18:05 ® Šnek reakce na …
-
Fischer> já jsem v klidu,ale opravdu nevím co to má společného s otázkou na krabičky.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 17:58 @ Fischer
-
Každý se snaží žít na tomto těžkém světě, jak se dá. A každý člověk je na světě se svým údělem sám.
Stále platí 3 základní pravidla, resp. pravdy:
1. Být malé houno ve vysoké trávě, ale hodně smrdět.
2. Když jdeš po schodech nahoru, dívej se na ty, co jdou dolů.
3. Po fšeckém je houno, enem po fčelách je med. (Valašské přísloví)
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 17:53 @ Fischer reakce na …
-
Šnek> Nevzrušuj se. Možná, kdybys otevřeně napsal vocogou, byl by k tobě milý.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 17:52 @ Fischer reakce na …
-
kerob> V jakém šopu působíš? Možná bych něco koupil.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 17:43 ® Šnek reakce na …
-
kerob> a navíc,ptal jsem se na krabičky,již mi poradili,tak nevím proč sem pleteš můj přivídělek.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 17:42 ® Šnek reakce na …
-
kerob> Nevím,proč danit,já prodávám na bazaru,nemám žádnou firmu,nic takového,jen občas vyhodím nějakým kolegům.Jinak nevím k čemu fakturu,zatím ji nikdo nechtěl,a každý si to dokáže spočítat,možná i tvůj děda!
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 16:58 ® kerob reakce na …
-
Šnek> 1. plastove krabicky najde pres google i muj 84lety deda (a to myslim naprosto vazne)
2. pokud jsem na nekoho neprijemny, ma to nejaky duvod
3. zajimalo by me, jestli k objednavkam posilas fakturu/ucet a jestli vydelek z tve komercni aktivity danis…
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 16:43 ® timbab reakce na …
-
Šnek> http://www.google.cz/search?…
reagovat
Tady najdeš dost - Čtvrtek 17. března 2011 v 16:39 ® timbab reakce na …
-
Šnek> Něco by se našlo http://www.chytej.cz/…986/diskuze/
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 v 15:58 ® Šnek reakce na …
-
kerob> žádnou raduod tebe ani nechci!Jak vidím,jsi dost nepříjemný člověk,nikde nic nespamuju,jen mám inzerát v bazaru,tak co to kur** meleš?
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 12:34 ® kerob reakce na …
-
Fischer> vzhledem k tomu, ze to tady pravidelne spamuje neplacenou reklamou na prodej rohlikovyho boili, tak je to naprosto jisty. A i to je duvod, proc ode me zadnou radu nedostane i pres to, ze tyhle krabicky kupuju pravidelne – davame do nich n a krame cervi.
reagovat - Čtvrtek 17. března 2011 ve 12:24 @ Fischer
-
kerob> Je to možné.
reagovat