Vyhledávání
bony
14.3.2011 | candatek | 2.584 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. března 2011 v 17:43 ® osprey
-
candatek> Naprosto v klidu. Přispívej tak, ať z toho lidi něco mají. Ono se ti to časem nahromadí.
reagovat - Středa 16. března 2011 v 17:42 ® candatek reakce na …
-
Osprey: Dík za odppoved ja jenor jedou za čas tu neco dam a sorry za tu stiku s rybkou asi to byla blbost ..
reagovatjinak dík
- Úterý 15. března 2011 v 8:26 ® Šnek reakce na …
-
osprey> Ok
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 23:33 ® osprey reakce na …
-
Šnek> Samozřejmě, normálně to funguje – pošleš osobku HaDovi nebo HaDové a domluvíš se. Mě ji neposílej, já bych to akorát přeposlal.
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:25 ® sethy reakce na …
-
Šnek> Auto, zájezd na maledivy a podobně, ty to ještě nevíš?
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 22:16 ® Šnek reakce na …
-
osprey> A již se za to dá něco koupit?tuším že jste tam nabízeli nějaká tričkači čepice,něco takového jsem četl.
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 21:27 ® osprey
-
candatek> Ono jde o to, že když vložíš desetkrát vložené vtipy nebo pozadí na obrazovku focené mobilem, které bych si na tu obrazovku nedal ani kdyby měla zůstat černá, tak ty věci prostě nepustím dál a samozřejmě za ně taky nic nedostaneš. Když už jsme u toho pozadí – tak to je pěkná fotka, kterou si lidi s chutí dají na monitor. Jednu takovou jsi i vložil.
Jinak by fishbony měly fungovat úplně normálně, ale nějaký bezmezný hon, kdy kvůli nim bude chytej plné zbytečností, to nemá cenu.
Až začneš chodit na ryby, dávej fotky do rubriky Z lovu, můžeš se zapojit do diskuzí, ale snaž se, aby cokoli děláš, mělo smysl.
reagovat - Pondělí 14. března 2011 ve 21:09 ® kety.vydra
-
Co jsem si všiml,tak rekapitulace je ve 3.08 v noci (ráno) následujícího dne.Takže cokoliv žblebtneš tak se ti to po půlnoci všechno sečte a připíše…
reagovat