Vyhledávání
Konflikty u vody!?
22.2.2005 | Tomucha | 22.386 zobrazení | 151 odpovědí
měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. ledna 2006 v 18:25 ® skwor
-
DEATH:To je pravda, občas na ryby s naším psem chodím, a cítím se bezpečněji......
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 v 18:22 ® DEATH
-
Pořiďte si briarda a ste v klidu
reagovat - Neděle 22. ledna 2006 v 16:18 ® spider
-
Raz som videl dvoch rybarov ako hadzali tusku(boleni oluvko)s dvoma velkymi trojhakmi do zazimovanych podustiev a po vyklesani zacali navijat a ked zacitili odpor sekli. Tahali podustvy za chrbat, za chvosty a vela sa ich pri brehu odtrhlo z trojhakov a poskodene odplavali. Asi po 15minutach som mal toho plne zuby a tych dvoch styridsiatnikov som upozornil, ze ak podseknu este jednu podustvu tak ich nahadzem do vody. Premerali si ma pohladmi a odpovedali:ved len vlacime. Povedal som im:este jedna podustva a budete vlacit z vody. Nieco si posuskali a vymenili tusku za vobler. A zrazu im prestali podustvy „brat“. Asi urobili dobre. Novembrova voda je studena. A drazdit tigra bosou nohou…
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 18:30 ® hagrif
-
Já konflikt bohužel měl, protože jsem vláčkař a na svůj revír chodím už hodně dlouho. No ale přijely tam jisté partičky z Brna a začali mě vyhazovat a rybářská stráž mi řekla ať si toho nevšímám . Takže i takto u nás funguje ,,rybářská stráž"
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:40 ® Miky
-
RE: dudu Špatně jsi mne pochopil. Já na nikoho psa nepoštval! Pokud považuješ za útok to, že pes začne na místě vyštěkávat a vrčet, ale jinak se ani nehne, potom teda můj pes zaůtočil. Myslel jsem to tak, že 99% „horkejch hlav“ který chtěj dělat problémy při pohlehu na psa vychladne a všechno se vyřeší bez sebemenčího dráždění nervů. A u toho 1% je stejně jedno co uděláš, nebo co máš sebou, prostě máš smůlu jako ten člen RS, jehož kamarád napsal do nejmenovaného rybářskáho časopisu. Neříkám, že znám podrobnosti, ale jestli je to pravda , potom to je fakt hrůza. P. S.: Psa mám VŽDY uvázaného na 3m voďáku
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:23 ® Frama
-
S lidma sem u vody eště problémy neměl alr občas se kolem mě motaj různý čoklové, tak si sebou nosím velkou dýku, která má z jedný strany ostrou čepel a z druhý zuby. Když se ratl přiblíží tak ji vytáhnu a je sranda pozorovat reakce „páníčků“.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:10 ® dudu
-
Nikdy jsem konflikty neměl a doufám že ani mít nebudu. Pro jistotu se ale budu vyhýbat všem rybářům s čepicí „chytej“, aby mě některý nepřetáhl trubkou, neflákl boxerem, nebo na mě nepoštval psa. Tak ju prosím vás noste (týká se obránců) , děkuji.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:19 ® Candatar
-
rybar11: Účinnější by byla ta ocelová trubka co tě tuhle na NH – čku trefila do hlavy.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 14:08 ® srama
-
Sakra chlapi? Po tom co tady čtu budu mít s takovou strach chodit k vodě!Ale ne kvůli nějakým agresorům,ale kvůli tomu arzenálu co sebou nosíte a snad i neváháte použít! Rybařina je odpočinek a zábava a ne Vietnam !!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 13:55 ® srama
-
Nejlepší je si kolem fleku kde chytáte udělat minové pole a elektrické zátarasy! Nedostane se k vám ani agresor ani RS
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 13:43 ® rybar11
-
milky: Tu trubku mám jako podstavec na deštník. Kdykoli se dá ale použít jinak, stejně jako rybářská židlička.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 13:19 ® Miky
-
RE: rybar11 Nevím, proč bych se měl k vodě tahat s trubkou, nebo jinou blbostí. Pořiď si většího psa a budeš mít pokoj. Já mám vlčáka, je klidná, jenom trochu vrčí a to dost budí respekt, i když je na vodítku. Takže mám klid a i pes je naprosto spokojenej, že je venku. Jinak se mi už stalo, že se někdo psa leknul a po něm tam zůstala násada od krumpáče. (to jsem psa ještě nevázal)
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 11:02 ® atsip
-
Rozdelujem agresivných ľudí na rybárov a nerybárov. Myslím si, že agresívnych rybárov stretneš u vody viac, ako agresívnych nerybárov. Iné je to na jazerách a priehradách a iné v zarastených brehoch riek a ramien. Ja sa preto snažím chodiť na také miesta, ked nie je tlak rybárov, väčšinou sám, až na malé nepríjemnosti nemám zlé skúsenosti.
reagovat - Sobota 11. června 2005 v 10:39 ® rybar11
-
nurse 02: Když jsi psichiatr, tak se s tichejma bláznama dycky domluvíš. My neštudovaní raději použijem ocelovou trubku.
reagovat - Sobota 11. června 2005 v 10:01 ® xycht
-
nurse02: jen abys v tom okamžiku vůbec dostal šanci se vzdálit a zavolat PČR Chci tim říct to, že přesto, že se snažim řešit všechno domluvou tak jsou situace kdy to prostě nejde a pak je ti mobil na hovno a musíš jednat…
reagovat - Sobota 11. června 2005 v 9:26 ® nurse02
-
Jsem docela prekvapen jaka „mela“ se zde rozjela. Jen kratce, vim, ze u vody clovek natrefi na kdekoho. V dnesni dobe ty mezilidske vztahy pravda nic moc. Naprosta vetsina ma reseni v domluve, ja osobne to tak resim. Pokud vidim, ze to proste nepada na urodnou pudu tak rozhodne balim. Mam vyzkouseny, ze se s tim clovekem snazim komunikovat a pritom tak pomalu kus po kusu balim. Behem chvilky to mam a pak uuuuuprk. Pracuju na psychiatrii a mam nasili docela dost z prace a rozhodne nemam chut se skubat jeste ve volnem case, protoze neni lepsi pocit nez sedet u vody a kochat se peknym sunsetem. Hlavne vy, mladsi, myslim, ze jsou to trosku nazory podle USA filmu. Neni to o tom mit v ruce zbran a proste ji pouzit. Nevim jestli jste nedomysleli jak to muze dopadnout. Staci, ze se na potkani zabiji spousta jinych lidi, proc by to meli delat i rybari. Ja sice mam zbran,ale nikdy by me nenapadlo ji brat k vode. Je doba mobilni komunikace. Kdyz vidim, ze to uz proste jine reseni nema tak se vzdalim a volam PČR.
reagovat - Sobota 11. června 2005 v 9:25 ® jake
-
to denyg: Jo sorry, až teď mi to cvaklo… V neděli odpoledne bych možná zkusil tu Výlantu – ještě uvidím – teď ale celou sobotu na webu nebudu, páč odjíždíme na chalupu do Beskyd – tududumtum… jinak to o tom klukovi v té Janušce jsem se dozvěděl včera ráno v krámě od Unzeitlicha – byl jsem z toho pěkně vybitý. A teď nedávno vytáhli utopeného rybářa (26 roků z Brumova) z Moravy. Je to síla …
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 23:17 ® Zlinsky_lovec
-
Jake: Ta druhá pstruhofka je právě Januštice u Kaufu.......
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 23:02 ® jake
-
to denyg:A v ten samý den našli mrtvého 18 letého kluka přímo pod splavem U Kaufu …
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 22:16 ® staker
-
No čumím jak puk. Mám mnohé zkušenosti s lidmi agresivními i klidnými. To vyplynulo z mé práce, a po těchto zkušenostech, protože jsem spíš samotář beru k vodě tu nejúčinější zbraň co znám. Je to kombinace několika způsobů : klid a pohoda, slušný pozdrav, vstřícnost a úsměv. Fakt mi to funguje, ještě NIKDY jsem u vody konflikt neměl. Petrův zdar, úsměv sebou.
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 20:44 ® Pan_lovec
-
Jinak k tem zbranim nekteri mladi panove maji drsnou taktiku a myslim ze casem je to prejde (doufam) ono nosit u sebe boxera je trosku drsne a myslim ze pokud si nedokazes spocitat co tim muzes udelat tak bys to nemel u sebe vubec nosit ono prorazit nekomu lebku neni jen tak to u zadneho soudu neobhajis ze te chtel napadnout proste to bude neprimerena obrana. Na jednu stranu nuz ja taky trosku drsna vec ale kdyz to clovek ve vhodnou chvilku vytahne tak muze taky predejit konfliktu a toho cloveka odradit samozrejme vytahnout jen v pripade ze je je jasne ze konfikt je nevyhnutelny a neni to kvuli nejake blbosti. Stejne si myslim ze kdyz si mlady chalan a prijde za tebou 90kg pan te prepadnout neudelas nic bo na takove noze vetsinou nezabiraji bo uz maji neco za sebou a sou celkem otrli. Jedine co schvaluju je peprak ono to totiz pomuze asi nejvic dnes uz sou pepraky penove kteryma se nemuzes v pripade protivitru vystrikat ty ale musis se zase aspon trosku trefit. Ten peprak ti da vyhodu ze muzes utect a zavolat policii a budte si jisti ze maloktery clovek ma po pepraku chut se za vami hnat navic tim nikomu neublizite jako kdyby ste pouzili boxera nebo nuz. Ja sam nejsem zadny klidas a do par konfiktu sem se dostal ale jeste nikdy sem to nemusel resit nasilim ale i kdyby jo myslim ze bych to s tim peprakem vyresil velmi rychle navic se celkem umim branit i bez toho takze proste myslim ze bych si poradil ale zase vim ze urcite bych se neubranil kazdemu a proto se chystam koupit ten peprak jistota je jistota
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 20:34 ® Pan_lovec
-
to denyg:no ja sem z Hodonina a u nas v Morave tusim vytahli tri mrtvoly byli to tez podnikatele a nekteri byli tusim v popelnici bo mafiani holt maji ruznou taktiku je to sice asi tak osum let ale presto se to stalo a strach chodit tam na ryby nemam i kdyz na jednu stranu kdyz uslysim za sebou par metru v lese neco chodit tak strach celkem mam bo vim ze je to na 80% divocak coz je tez drsny souper a je lepsi se modlit aby se nechtel jit napit tam kde zrovna sedim ja a chytam ))
reagovat - Pátek 10. června 2005 v 19:28 ® Zlinsky_lovec
-
Chlapi, tak teď jsem se zhrozil. Při čtení článků na webových stránkách jsem narazil na toto: zlin. cz
reagovat
Pak jsem se dozvěděl, že další mrtvý byl nalezený u mého druhého nejoblíbenějšího pstruhového potoka. Je to hrůza, já najít na rybách něco takového tak si asi dám pěkně dlouhou pauzu............ - Pondělí 7. března 2005 ve 23:03 ® DEATH
-
12 RYB SEM PODŘÍZNUL chladnokrevně,5 sem jich umlátil šutrem ach ta slast..... Pak sem vzal šutrem svýho pudla. prostě perfektní. sem spokojenej..
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 23:15 ® Zlinsky_lovec
-
Death:Ty tam jedes?Jestli jo,tak to budou jatka!
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 23:08 ® DEATH
-
jasný Pife na SRAZ!! s ní!!
reagovat - Sobota 5. března 2005 v 11:16 ® pif
-
DEATH:jestli je to ona,věděl bych o lepším trestu-:)((((co takhle ju vzit na sraz chytejáků?-:)))))
reagovat - Sobota 5. března 2005 v 0:49 ® DEATH
-
A už vim čim!!Šutrem do hlavy!!! LIDI DRŽTE MĚ!!!!!!!JINAK SE ROZEPÍŠU A DÁM TOMU CHOVANCI Z BOHNIC podmět nás prudit. ne,ne. už nic nenapíšu,snad..
reagovat - Sobota 5. března 2005 v 0:25 ® DEATH
-
Já vím že mě seřvete,že reaguju,ale sorry. rupli mi nervy… Takže-Já si myslím,že bysme k vodě měli nosit klidně i mačety,vše s čím se dá ublížit,aby sme svět zbavili ubožáků/ubožaček jako je MK. Takže škoda,že ten srábek,kterýmu/které je hodně malinko a sedí u počítače a tam nadává každýmu,protože ví,že je schovanej/ná....... Takže stručně potkat jí/ho. spíš jí,dle odpovědí je to strašná ochránkyně,tak fakt bych jí vzal něčim.........Škoda,že zatím nevím o koho se jedná. zatím..............
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 17:47 ® Shimi
-
já to řeším takhle
reagovat