Vyhledávání
Konflikty u vody!?
22.2.2005 | Tomucha | 22.391 zobrazení | 151 odpovědí
měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. března 2005 v 16:02 ® HaD
-
To co řekl rybar11 je to co jsem už dnes chtěl napsat! Rybolov je především pohoda a relax, tak choďte tam, kde žádný „riziko“ nehrozí a jste v pohodě a nemusíte řešit různý agresory.
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 15:54 ® rybar11
-
Já jsem jednou vláčel na pstruhovce Lučině. Objevil se hluboký úsek, takže jsem musel vylézt na břeh. K mému údivu tam vedl plot z ostnatého drátu až do vody! Podařilo se mi ho přelézt a za 50 metrů byl další. Jak jsem to přelézal, tak na mě nějaký domorodec řval, co mu lozím po pastvině! Pomyslel jsem si cosi o prdeli a šel domu. Nikdy víckrát tam nepůjdu rybařit!
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 15:12 ® Siblik
-
Po přečtení Vašich článků o pozuby ozbrojených rybářů mě jímá hrůza. Rybařím již 40 let a to většinou přívlač. Nachodím ročně stovky kilometrů a samozřejmě občas zabrousím i na soukromé pozemky. Pokud tam je majitel tak se ho zeptám a z vlastní skušenosti mohu říci,že z 90% mě nechá pozemkem proběhnout na Sazavě jsou i tací co vám dají i něco k jídlu a pití hlavně starší lidi,kteří jsou rádi,že svámi můžou pokecat pár minut. Závěrem nejsou všichni lidi idioti a se slušností se dostaneš většinou tam kam chceš!!!!
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 ve 22:59 ® muf
-
tloušť: zcela souhlasím
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 ve 13:38 ® Tloust
-
muf:Máš pravdu, ale když tě napadnou třeba ti už několikrát zmiňovaní cigáni nebo nějaký ožralec který se CHCE pobit, tak ti slovíčka nepomůžou. Potom máš několik možností: nechat se okrást nebo zmlátit, utéct, nebo se bránit. A na hrubý pytel hrubá záplata, jak už tu bylo řečeno. Ta obrana musí být přiměřená je jasné, že když mi někdo sebere prut nezačnu po něm střílet. Fakt je ale ten, že většina konfliktů je typu: tady je moje místo nebo „ty voe tys mě přehodil“ a podobně a ty se mezi slušnými lidmi řeší zásadně pusou, všechny konflikty se tak ale bohužel urovnat nedají .
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 ve 12:29 ® muf
-
po přečtení některých příspěvků jsem se nestačil divit. teď abych se bál někomu něco říct, protože by mě mohl třeba zapíchnout. Kam ten svět spěje a mládež která by měla být našimi pokračovateli by chodila na ryby ozbrojená jak na válečné mise. Kluci buď si děláte srandu a nebo jste labilní taky. Máte pusu a když se vám to nelíbí tak můžete přece jít pryč. i za cenu útěku a nechání tam částí věcí. Jako znalec v oboru vaše zmiňované postupy (nože, boxery, mačety atd.) budou směřovat jenom k tomu, že obviní Vás. Já osobně chodím na ryby neozbrojen, jsem členem RS, vykonávám nebezpečné zaměstnání a ještě se mě v životě nestalo, že bych musel použít jakoukoliv zbraň. Takže všem doporučuji zapomenout na ameriku a začít žít v čechách.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 18:01 ® rybar11
-
MK- Tak to jsi Mattoni !!!!!
reagovat - Středa 2. března 2005 v 16:06 ® Tomash
-
MK : Ty nerybaříš?
reagovat - Středa 2. března 2005 v 15:06 ® rybar11
-
MK- Udělaj to, co ti říkal PUPAK! jdi k lékaři. Není pravda, že tím nikomu nezachráníš život. Jak nás těma názorama dosereš, tak vytáhnem ty mačety a hvězdice co máme a uvidíš. Seber se a jdi na nějaký houbařský servr buzerovat houbaře!
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 14:33 ® hraji
-
MK: vážený dopisovateli, velmi si vážím tvé snahy chránit živé tvory od veškerého násilí, ale prosím, dělej to prostředky mírnými, slušnými, bez urážek, invektiv a sprostých slov. Tento bohulibý projev světově poměrně hodně rozšířeného náboženství si určitě zaslouží uznání a respekt, pokud ovšem nebude vnucován ostatním a ti ostatní nebudou tebou uráženi za to, že mají jinou víru.
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 13:07 ® pupak
-
MK – zabijis jen to zabiti nechas udelat druhe za sebe. Ja to myslel dobre, pokud jsi takto extremne zamerenej proti trapeni a zabijeni zivych tvoru rybarema tak jsi fakt masochysta pokud chodis na rybarskej web
reagovat))
- Středa 2. března 2005 ve 12:25 ® Zlinsky_lovec
-
Pupak:Presne tak,vyjadril jsem se k nemu v O co jde MK?
reagovat - Středa 2. března 2005 ve 12:00 ® pupak
-
MK – dobra rada, zajdi k obvodnimu lekari a popros ho at te doporuci k vysetreni na psyciatrii.
reagovat - Středa 2. března 2005 v 9:57 ® Zlinsky_lovec
-
Tomash:A ja jsem tu taky zastaval nazor vse vyresit pusou.....
reagovat - Středa 2. března 2005 v 9:56 ® Zlinsky_lovec
-
Voe,ja jsem myslel ty boxery,hvezdice,atd a ne tu tvoji srandu s kulometama. chapis?
reagovat - Středa 2. března 2005 v 8:11 ® Tomash
-
Kurňa denygu, ty ses fakt zbláznil. Dělal jsem si srandu! Žádný kulomety, ani pistole, žádná ochranná zóna, NIC TAKOVÝHO! Sakra já nosím k vodě jen tesák- čepel cca 10cm na běžné použití, tím však nemyslím ho do někoho vrazit! Mojik : Tvé reakce a odpovědi z tebe dělají nerváka, který je schopný do člověka vrazit nůž?! Jo a ta věta, že jsi dal někomu boxerem do čela, nezlob se na mě, ale takový člověk by po svých zcela určitě neodešel. Nevím, jestli jsi to myslel vážně nebo ne, ale pro všechny mám tu nejlepší radu, která se ztotožňuje s Hadovým názorem… Máte pusu, tak ji v takových případech použijte, ne k vulgárním projevům, ale k diskuzi. Přeju vám, aby to vždy vyšlo a aby takových situací bylo co nejméně!!!
reagovat - Úterý 1. března 2005 ve 22:30 ® Zlinsky_lovec
-
Tomash:Podle me jsou tyto zbrane,ktere se radi do „neprimerenych“ naprosto zbytecne,myslim,ze by stacil peprak,ktery neprimereny neni a k ochrane postaci stejne. Ale zase je to pro dobry pocit,kdyz vis,ze se budes mit jak branit. A pokud te nekdo bude chtit zastrelit,tak si stejne nevyberes.......
reagovat - Úterý 1. března 2005 ve 22:26 ® Tomash
-
No, já k vodě nejdu jinak než s devítkou, ale k svátku si od rodičů přeju kulomet, nebo raději rotační kulomet. Ten je účinnější. Mačety a boxery jsou na prd! Nejlepší je střelná zbraň! Já bez ní k vodě už nechodím. Jo a když se ke mně blíží nějaká podivná osoba a je tak 5 metrů ode mě, tak ji rovnou odprásknu! Nebudu přece riskovat. Každej musí TOLEROVAT MOU OCHRANOU ZÓNU… JEŽIŠI CHYTEJÁCI, TO FAKT MYSLÍTE VÁŽNĚ? HVĚZDICE, DLOUHÝ DÝKY, MAČETY? Nepřeháníte to???
reagovat - Úterý 1. března 2005 ve 21:40 ® Ciffik
-
jo,ale nechci abyste si o mě mysleli,že jsem nějaký agresor. v životě jsem se rval asi jen dvakrát. jo a mačetou se nebiju.....(až na toho s tím nožem). mačeta je jen taková pomůcka. aby si to rozmysleli. funguje to. ale jinak si myslím že v 99 % jde vše vyřešit po dobrém. ale někdy to vážně nejde…
reagovat - Úterý 1. března 2005 ve 21:22 ® Ciffik
-
Taky nemám zrovna nejlepší zkušenosti. nechci to rozebírat…řeknu ¨jen…že od určité chvíle chodím na ryby jen s kamarády = větší počet . jo a taky jsem si sehnal mačetu,kterou mám vždy po ruce. a kamarád taky. když se něco semele stačí ji vytáhnout a trochu se s ní pomazlit a každý si to rozmyslí. taky se mi stalo,že jsem šel z ryb přes lesík,kde na mě vybfl nějaký týpek s nožem . prý ať mu dám prachy. prvně jsem ho ignoroval. kdyyž to vypadalo,že to myslí vážně řekl jsem si Cife Cife jseš v prdeli. ale nakonec jsem udělal něco co jsem sám nečekal. vytáhl jsem mačetu a tupou stranou jsem ho šástl do noh. a pak jsem takticky zdrhl… (vůbec bych se nedivil,kdybych mu je zlomil) . no a to je jen jeden příběh. závěr: ve větším počtu+mačety
reagovat - Úterý 1. března 2005 ve 20:00 ® mOJIK
-
Rybar 11:Konečně někdo se za mě postavil já si myslím,že máš pravdu mě takhle ukradli mobil. A táta seřval mě . Ale brácha ten chytl takovýho nerva,že chtěl zbít každýho cikána(kterýho potom co se to stalo) jsme potkali.
reagovat - Úterý 1. března 2005 v 19:19 ® rybar11
-
Kousek od Havířova jsou kaliště. Chodí tam každý rok kluci z našeho sídliště… rodiče jim nedají na povolenky, tak chodí tam. Vyhlídli si je tam cikáni a ukradli jim pruty. normálně okradli malé děti! No a už se roztahujou i na normální revíry! Někdy se musí zbraně použít, jinak není šance. Kdyby okradli moje dítě tak je pobiju! co vy na to? Podle mě je potřeba přiměřená obrana......
reagovat - Neděle 27. února 2005 ve 13:34 ® jake
-
Jediný boxer, se kterým bych vyrazil k vodě, by měl čtyři nohy a dělal by haf – určitě daleko nejlepší prevence
reagovat - Neděle 27. února 2005 ve 12:17 ® Ebobo
-
Jak čtu tuhle anketu tak se docela dost divim co tady všichni berou k vodě. aby to nedopadlo ,aby si rybáři brali k vodě víc zbraní,než ryb. náčiní .
reagovat - Sobota 26. února 2005 ve 22:17 ® HaD
-
mOJIK: tak to mi uniklo, ale i tak. Když vyndáš boxera, tak ho musíš použít, protože oni ho můžou mít taky. A když ho použiješ, můžeš zle ublížit nebo zabít. Proto bych ho nikdy neměl a ani nevyndal. Protože bych ho musel použít a skončil bych v kriminále. A vo to teda fakt nestojim.
reagovat - Sobota 26. února 2005 ve 21:49 ® mOJIK
-
HaD:Já chápu,že se divíš ,že nosím na ryby boxera,ale četl si to vše a celý?Mě totiž o prázdninách přepadli CIKANI a od tý doby to radši s sebou nosím. Víš!?
reagovat - Sobota 26. února 2005 ve 14:03 ® pif
-
kecám,že po mě nikdo nevyjel. několikrát po mě vyjela bílá neřízená střela s názvem labuť!!!zdrhal sem jak malej a žádný hezký slovíčka nepomohly. pak mě mockrát přepadli komáři,hovada a jiná havět. a sem tam mě přepadala opici,čemuž se v našich zeměpisných šířkách divím!-:)))))))
reagovat - Pátek 25. února 2005 ve 20:53 ® Dědek
-
Hraji : nevím, jestli jsi četl můj přízpěvek, ale pokud máš nějakou možnost, pošli borce na Svratku 4, od Jundrova k Pisárkám. Je mi z toho na blutí a MO na to séře.
reagovat - Pátek 25. února 2005 v 18:02 ® HaD
-
No nestačím se nad některými příspěvky divit. Na na rybách nůž sice mám, ale úplně k jiným účelům. Boxery a podobné vybavení spíš patří někam do akčních filmů, než na ryby. Ne že bych se sem tam do konfliktu nedostal, ale myslím, že vše se dá vyřešit „hubou“. Jednou mě chtěli vybavení poškodit ožralí vodáci. Chtěli se i prát. A jak sem to vyřešil? Mojí diplomatickou „hubou“ . A nemyslím si, že by to bylo u vody až tak hrozný. Naopak si myslím, že je atmosféra většinou klidná a příjemná a spíš se to ještě lepší. Soudit stav věci podle extrémů, se kterými se člověk může setkat kdekoliv, není podle mě správné.
reagovat - Pátek 25. února 2005 v 16:43 ® pif
-
podpořím hrajiho,taky se mě nestalo,že by po mě někdo vyjel nebo vyhrožoval. vono kolikrát platí na hrubý pytel,hrubá záplata.
reagovat