Chytej.cz

Konflikty u vody!? necteno

22.2.2005 | Tomucha | 22.385 zobrazení | 151 odpovědí

měli jste už u vody nějáky konflik na který nemůžete zapomenou? Inspiroval mě článek M. Rozsypala o ukradeném woblerku. Osobně pravidelně narážím na problémy s tím, že někomu lovím za zahrádkou a on si myslí že je to jeho voda-končí hádkou nebo házením jablek do vody

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...
Sobota 3. května 2008 v 11:18 ® LeonaG

Tak hoši, abych se bála chodit na ryby ! Já jsem zatím konflikt neměla, naopak se ke mně chovají slušně, ale to bude asi tím, že jsem ženská a taky že se chovám slušně. Ale sama bych nešla, vždy jde někdo semnou.

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 11:44 ® Alfons

Jednou jsem se Standojem chytali na jednom náhoně nad Vodňanami a došli jse k takovému starému mlýnu, kde na zahrádce rostly krásné konopné rostlinky. Chvilku jsem tam vláčeli a najednou přišla ženská nespecifikova­telného věku a řekla, ať jdem do hajzlu, bo jsme to tam měli už protahaný, tak jsem řekl, že jdem, ale asi mě přes hukot vody neslyšela a najednou se přiřítilo pět cigošu s vlčákem – úplně nás dostali s argumentem, že je to jejich soukromý rybník a jestli jsme blbý nebo co, že u každého mlýnu je přeci soukromý rybník, protože měli pěstní převahu a mi v rukou několikatísícové vybavení spěšně jsme odcházeli dvoumetrovými kopřivami se psem za zadkem, prostě romantika. Po překonání zablácené strohy se na nás pes vykašlal, asi se nechtěl zamazat a mi to přežili.

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 v 8:22 ® Robur
Robur

teď jsem si na jeden vzpomněl, bývá to vždycky kousek od vody, tak to sem asi patří. Na každým srazu mně nějaké ku.rwy sežerou živáňskou a nechtějí se přiznat, ale až to zjistím, to bude teprvá konflikt…

reagovat
Středa 30. dubna 2008 ve 22:58 ® Mary reakce na …
Mary

Carodej: I pod roztrhanýma a špinavýma kalhotama se skrývá bohatství. Zvenku otlučený dům, uvnitř skrývá kralovství.

reagovat
Středa 30. dubna 2008 v 17:30 ® Alfons

Zrovna velký konflikt to nebyl, ale sranda ano. Chytal jsem s kámošema na menším rybníku 1 ha a zrovna přijel jeden týpek, co nás vždy uspěšně přehodil a proti jeho padesátce se nedalo bojovat a dost často nám to rovnou upálil. Vzal jsem kulové plavátko a v klidu nahodil, zachvilku si to frajer rozbalil a asi půlkilovým krmelcem mě přehodil vlasec, chvilku jsem počkal až si sedne do sedačky a za svůj vlasec jsem zatahal, jeho podpruťák velikosti a váhy tenisového míčku povyskočil – frajel s hekáním vstal a došel k prutu a už nic, počkal jsem až si zase sehnul a zase zatahal, to se opakovalo asi desetkrát a už jsme byli docela propocený smíchy když to nasraně vytáhl z vody a hodil blíž. Jinak konflikty s vlastníky pozemků mám při vláčce stále, nejlepší je dělat, že člověk neslyší a pomalu odejít. Zrovna o víkendu se mě stalo, že na mě jeden takový řval, že už jeho právník poslal stížnost na svaz – k popukání.

reagovat
Středa 30. dubna 2008 v 17:21 ® Kubah

Já sem taky žádný konflikt u vody neměl, to bude asi tím, že s sebou vozím mýho psa (dvouapůlkilovýho yorkshira), kterej budí respekt :-)

reagovat
Středa 30. dubna 2008 v 17:17 ® bucharovic
bucharovic

Teda pánové já zírám!!!! Asi žiju na jiný planetě ?! Já jsem docela pruďas , ale u vody jsem za celej život neměl konflikt. Asi jsem měl kliku,nevím… Ale možná je to tím,že u pasu nosím na rybách docela viditelně vojenskej bojovej nůž. Ne že bych ho chtěl do někoho vpíchnout,ale možná že ty magory co by jim to nedělalo potíže takovej pohled odradí a já mám fakt klid… A tak s ním řežu jen vlasec a přiznám se – občas rybí maso ( jinak by mě asi žena na ryby ani nepouštěla :-) kdybych někdy něco nepřinesl… )

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 23:13 ® Robur
Robur

co se urodilo tady za posledních 14 měsíců

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 13:22 ® Pavouk
Pavouk

Mám dost zkušeností s konflikty ,ale ne s rybáři, především z rybářskou stráží. Mohl bych s klidem říct ,je to vždy když přijedeme na cizí vodu a sedneme na cizí flek. (Již několik mých dobrých kamarádů zde přšli o papíry,protože byli v nepravý čas na nepravém místě.) Domácí rybáři-můžou dělat vše,rybářský řád pro ně neplatí!!!!!!!!!!­!!! Viz: řeka Morava -Veselí nad Moravou

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2006 ve 2:04 ® regulus
regulus

Carodej – neber si to tak, jen jsem chtěl vnést trochu teplého úsměvu do tohoto ponurého, studeného ročního období, zamrzly i řeky, venku je taková kosa, že i většina ortodoxních dírkařů si to odpustí. Já osobně chodím na ryby ve starejch riflách a v maskáču z dob naší ČSLA, v létě v kraťasách a starým tričku. Nemyslím si, že v tom vypadám jako bezdomovec, ale necítím se slušně oblečenej. Na ryby prostě nosím věci, který jsou už obnošený (nemyslím špinavý a díravý). Hodně lidí si kupuje speciální rybářský hadry, já osobně to nedělám a nepovažuju to za nutný, ale to je jen můj názor, každýmu vyhovuje něco jinýho a rybám je to jedno.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2006 v 1:43 ® regulus
regulus

Quote: On 2006–01–24 20:46, BoBo-Falknov napsal: regulus: Nepleť si Irsko se Skotskem

Bobo zkus se znovu podívat co jsem napsal, jednak si Irsko se Skotskem nepletu dokonce ani ty dvě Irska a Skoty jsem do toho zamíchal, pro jejich specifické oblečení. Mělo to být pro pobavení. U Kyjova se taky nechodí na ryby v kroji i když by si to možná západní část naší republiky po shlednutí „Básníků“ mohla myslet.

reagovat
Středa 25. ledna 2006 ve 13:31 ® spider

Jo a este k tým mladym ninjom. Nieco malo z bojovych umeni ovladam a drzim sa hesla aky utok taka obrana. Ak sa na mna niekto zazenie boxerom moze pocitat so zlomenym nosom. Ak vytiahne noz, dopadne rovnako. Ak to skusi pastou tak ho len zvalim na zem a donutim vzdat sa. Takze boxer,noz,basebalka nemusia byt len vyhodou, ale ak natrafis na borca tak ta to moze aj poriadne mrziet. Som proti noseniu akejkolvek zbrane. PS:mimo trening som nikomu nikdy nedal ani len facku=diplomacia

reagovat
Středa 25. ledna 2006 v 11:47 ® carodej

regulus: Ja si na mode nijak zvlast nezakladam, ale pokud nekdo chodi chytat ve starych spinavych a rozrhanych hadrech – nemuze se divit, ze bude mit vic problemu nez clovek slusne obleceny. Porekadlo saty delaji cloveka proste plati a kdo se chce vyhnout zbytecnym konfliktum – tohle je jedno z moznych preventivnich reseni.
U me je to rozdilny asi nejvic podle denni doby. Za svitani chytam jako hastros proste v zelenym, nebo v maskacich. Odpoledne si k vode vyjdu klidne ve slusivem obleceni v italskych botach. Jak kdy.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 22:27 ® Robur
Robur

Bobo, koukám že chceš mít konflikt i přes internet.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 21:46 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus: Nepleť si Irsko se Skotskem

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 v 16:07 ® Pytel
Pytel

U nás se stal případ kdy cigoši okradli chlapa na rybách říkal mi to porybný na Vrbici. A to se stalo tak , že k němu přišel chlápek ukázal něco jako odznak a chtěl papíry rybář mu je dál a ten chlápek mu řekl bere a začal uťikát i s povolenkou tak se ten rybář za nim rozběhl běžel a běžel a mezi tim mu někdo štípnul dva pruty a vercajk papíry zachránil protože je po nějaké době vyhodil ale pruty a vercajk už ne Otici jsou vychcani a mazáni (OTO nebo Otík = Občan trvale opálený)

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 v 16:04 @ 

regulus : kvádro – oblek

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 v 15:47 ® regulus
regulus

Alivio – jde o to s jakým kvádrem nebo spíš co tím „kvádrem“ myslíš, já oblek. V Irsku nevím, ale Skoti nejspíš chodí v těch svých slušivých sukýnkách.

Robur – dík za radu, ten Interspar nehrozí a taky v Bronxu by to oblečení asi nefungovalo. U soutoku su celkem často, ale kdo by to TESCO obcházel a Hypernova je odsud poněkud daleko, navíc v tam chodí většinou nekonfliktní rybáři.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 v 15:33 ® Robur
Robur

Regulus, musíš chodit na Svitavu pod Interspar nebo na soutok /Tesco, Hypernova/ no a když ti bude někdo nadávat, tak se tam půjdeš převlíct, vzhledem k tomu, že umožňují výměnu věcí do týdne, tak tě to nebude asi nic stát.

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 v 15:06 @ 

regulus: to už je spíš na sekci oblečení,ale táta říkal,že v Irsku prej Irové choděj na lososy s mušákem a s kvádrem

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 14:59 ® regulus
regulus

Carodej: Chceš tím říct, že máme na ryby chodit v kvádru a šlajfce nebo ve smokingu???

reagovat
Úterý 24. ledna 2006 ve 13:53 ® carodej

No to sou veci… same noze a agrese. Az vam nekdo nozem projede do tela a v proudu krve zahlidnete bilou barvu vlastni kosti, tak se k temhle nastrojum budete chovat jinak. Jestli nekdo nezvlada situaci a trpi potrebou vrazit nuz nekomu do zeber, at radsi doma kouka na telku a uklidnuje se onanii. Abych nebyl uplne offtopic, tak jsem u vody taky zazil hodne problemu. Vetsinu jsem vyresil rychlyma nohama (pytlaceni zamlada). Zbytek udolam svoji ukecanosti a znalosti lidske psychologie. Vim, ze s nekym nehnu a tak ho ve vsi slusnosti poslu do hajzlu. S nekym si pokecam, na nekoho se jen usmivam (nekdy je hrani idiota nejlepsi recept) atd. Vetsinu konfliktu vyresim bez jedineho slova. Podle me docela pomuze slusne obleceni. Kazdej totiz vyjede po podivne vyhlizejicim „houmlesovi“, ale jen malokdo vyjede po slusne oblecenem rybari, ktery by nedelal pomalu ostudu ani ve spolecnosti.. peace

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 ve 20:16 ® pupak

U vody mam konflikt nekolikrat denne a to sam ze sebou . . . zabit-sezrat-pustit-nesezrat . . .))

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 ve 20:11 ® 

SS: v tomto fóre si toho navymýšľali mnohí strašne veľa…

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 v 19:54 ® DEATH

Robur – Jo jo,až mi pojde můj stařičkej plavák,pořizuju si uhlově černýho muhehe,miluju kontrast sněhově bílých zubů a uhlově černé srsti

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 v 19:20 ® SS

Hoši sorry, ale celé jsem si vymyslel, chtěl jsem vědět co na to řeknete.

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 v 17:23 ® joba

zcuter: mě cikáni okradli 2 x , jednou na vojně mi cigán ukradl taky mobil, (při své omezenosti nevyndal simku,protože sem měl paušál tak volal a volal ) a podle toho sem si ho taky chytil,protože byl taky s kasína,tak sem chodil s pučeným mobilem a prozváněl sem se,vždy to vypnul,ale jednou sem to slyšel z budky dozorčího a mělsmůlu,dostal na budku, šel sedět do vojenský basy(asi po 5) a zaplatil mi paušál na celej měsíc. l A podruhý mi vykradli v praze auto ( zaparkovaný v Holešovicích,ty sem bohužel nechyt.) Takže cikány nesnáším protože s nima mám špatný zkušenosti,Voni maj smůlu,že ze 100 jich je jen 1 poctivej (u čechů je to tak 100:20 a proto sou u mě v jednom pytli. Sice za to nemůžou,protože to maj v krvi od dob co kočovali,ale je to tak. Nicméně než mi někdo začne nadávat že sem rasista tak mám 2 cigánský kamarády a jednoho černocha,žluťásci mi taky nevadí…

Pointa pro zcotera : i přes to prak nosit nebudu ani nic jinýho a mrzačit někoho pro mobil taky nebudu

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 ve 14:19 @ 

zcuter:No a když se netrefíš,tak mu vystřelíš oko a jsi v loji. No ale to je tvuj boj

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 ve 13:38 ® Zcuter
Zcuter

mne jednou ukradly cikáni na rybach mobil. od letoska budu s sebou brat prak a olova z krabičky. když se dobře člověk trafí tak mu zlomí ruku!!!!!!!

reagovat
Pondělí 23. ledna 2006 v 11:19 ® tucnak11
tucnak11

Fikus. Ja mam problemy s chatařy na Prostředni Bečvě směrem na Rožnov tam je pytlaku přes prazdniny mraky a porybni ktery ma nadělano tam nepujde do tych křovi.

reagovat
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...