Chytej.cz

Krmení z aukra necteno

9.3.2011 | pextr | 2.732 zobrazení | 13 odpovědí

Kupovali jste někdo toto krmení: http://aukro.cz/…6523902.html ? Pokud ano jaké s ním máte zkušenosti a jak dlouho vydrží atd.atd. Prostě vše o něm napište :-). Díky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. března 2011 ve 21:13 ® Depuči
Depuči

No na aukru jsem koupil několik sr..

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 ve 13:14 ® zrybenec
zrybenec

je to jenom rozemletá krmná směs pro kapry která se používá na sádkách a dá se koupit za 200 ale prodejce jí nabízí za 300 takže ...........

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 11:50 ® Kuri reakce na …

To je také možné, netvrdím že jsem expert na připravu krmení ( myšleno v dobrém), jak jsem psal je to moje zkušenost. Ano, mohl jsem tomu krmení dát víc šancí a tím se také s ním naučit pracovat. Moje chyba, že jsem nedočkavý.

Abych také nepsal samá negativa na toto krmení, líbilo se mi, že bylo hrubší konzistence.

Zkoušel jsem ho na rybníce o výměře 2 ha, je tam hodně bílé ryby ( plotice, perlín). Cílená ryba byl Kapr, který se tam vyskytuje od 35 cm výše.

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 9:00 ® hraji
hraji

Co se týče toho krmení samotného a jeho ceny, viděl bych to tak, že ten člověk někde koupil sklad zkrachovaného prodejce za babku a za tři babky to prodává. Nevyrábí to ani náhodou.

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 8:57 ® hraji reakce na …
hraji

Kuri> možná nebyla chyba až tak úplně v krmení, ale ve způsobu, jakým jsi ho připravil pro použití a pak použil. I dobré a kvalitní krmení se dá špatnou přípravou a nevhodným použitím zcela znehodnotit

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 8:17 ® pextr reakce na …

A je to lepší než kdybych si namíchal šroty se strouhankou a řepkou???

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 22:24 ® Kuri

Toto krmení jsem si koupil v červnu minulého roku. Koupil jsem si těch 25 kg dohromady to byly dva pytlíky. Zkoušel jsem to na feeder a nic moc, jak vypadávání z krmítka tak přilákání ryb. Po týdnu jsem ho zkusil znova, protože jsem hlava děravá a zapomněl krmení doma a tohle mi zůstalo v autě. Tentokrát jsem to dal na spirálové krmítko na položenou s číhátkem, drželo to na spirále jako lepidlo a po půl hodině jsem to vytáhl tak jak jsem to nahodil( myšleno s nadhledem).

Tím nechci říct že je to špatné krmení nebo že levnější znamená nekvalitní. Ale pro moje potřeby to krmení nemá využití mám jiné favority. Nechci dělat reklamu nebo někomu říkat co funguje a co ne. Je to jenom moje zjištění.

Po této zkušenosti jsem jeden pytlík dal do skříně kde si na něm pochutnali myši a druhý jsem dal kamarádovi. Po týdnu mi volal že přijede na pokec a že mi něco ukáže. Přijel a ukázal fotky a video byl někde na závodech a díky tomuto krmení získal 2 misto.

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 21:52 ® pextr

Ten výrobce má rybářské potřeby :-)

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 21:09 ® Alov reakce na …
Alov

Robur> Netvrdím, že to je nějaký shit, jen tomu prostě moc nevěřím. Možná, kdyby byl prodejce domácím výrobcem koulís, směsí atd, tak bych to zkusil. Ale takhle ne-e..

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 20:43 ® Robur
Robur

na propdejce jsem se nedíval, já koupil směs jinde za 16Kč/kg a spokojenost

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 20:16 ® Alov reakce na …
Alov

Robur> Tak samozřejmě, že v tom je zisk výrobce, zisk prodejce, doprava a další náklady.
Na druhou stranu nevěřím tomu, že týpek, co má na aukru stovky aukcí, označení „superprodejce“ a prodává mimo jiné hlínu na kytky, budky pro hlodavce, květináče a jíné věci, bude někde v garáži míchat směs „kapr“, aby srazil náklady a byl spokojen jak on, tak i kupující.
Takže je tu jen otázka. Je lepší koupit směs za 12 kč od prodejce (překupníka všeho) nebo směs za 30 kč a myslet si, že jsem to koupil od renomované firmy?

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 20:03 ® Robur
Robur

otázka je, jak moc nás na průměrné krmítkovce za 30Kč/kg výrobci ojebávají. Základ je vždycky šrot a reláná cena šrotu je na pár korunách za kg. Takže v čem je těch 25Kč přidané hodnoty, když 5Kč bude např. ta cena šrotu?

reagovat
Středa 9. března 2011 v 19:54 ® Alov
Alov

Sice nemám rád řeči o tom, že to co je levné je nekvalitní, ale pokud vemu v potaz, že tohle futro přijde na 12 kč/kg, tak si nedovedu představit, jakou má skutečnou výrobní cenu. 8 kč? 10 kč? Za tyhle peníze to člověk neudělá ani za boha si myslím, když vemu v potaz, kolik stojí suroviny, které prodejce uvádí, že směs obsahují.
Průměrná krmítkovka začíná na ceně někde kolem 30 kč.

Osobně bych tomu nevěřil. Je možné, že to může být 95 strouhanky a zbylých 5% zmíněných složek. Nevím – nebral bych…

reagovat