Chytej.cz

Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem necteno

6.3.2011 | zuzi | 10.533 zobrazení | 59 odpovědí

Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)

Předem všem děkuji za tipy:-)

Zuzi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 7. března 2011 v 15:11 ® sethy reakce na …
sethy

zuzi> v kartě máš: Nejzajímavější úlovky: štika 44cm – to myslím :-)
Bylo to den před závodama a i na závodech které pořádal Mrštík (ten daiwa cup nebo jak se to jmenovalo).
Není lepší používat ten původní obal a naviják nasazovat až u vody? Já to tak dělám.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 14:58 ® zuzi reakce na …
zuzi

teď nevím kterou myslíš, protože se mi tu nezobrazují mé komentáře k fotkám. Na roudnici jsem byla tuhle sezonu pečená vařená, (a letos to nebude jinak, pojedu tam na víkend) ale největší 67 cm jsem chytla při závodech. Sice podle některých malá, ale pro mě je to velká krasavice – alespoň mám díky ní doma trofej:-)) Kdy si mě tam viděl?

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 14:54 ® zuzi
zuzi

FISHERBOY, sethy> ty původní, co byly u prutu mám, ale já je tam potřebuju nacpat i s navijákem:-) Proto tolik shánění. Ještě mě napadlo ten obal rozpárat uprostřed, jak je tam ta přepážka a přišít k tomu jen poruh, ale stejně si nejsem jistá, jestli by se tam vešel i navijáček:-) Jinak taky jsem si nevšimla toho prutu v obalu, takže sorry, ten se neodře:-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:38 ® inspo reakce na …

džigit> V pohodě. Hlavně že se to objasnilo. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:36 ® džigit reakce na …

inspo> nedopsal jsem a pak už nešlo,mělo být RS Fish

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:27 ® inspo reakce na …

sethy> Jo už jsem si všiml. Já jen že zkratka RS je tady na serveru používaná v jiném významu. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:25 ® Hony

Také jezdím na kole s vláčecím prutem a někdy i s batůžkem. Používám ¨jen kus popruhu cca 15 mm širokého, který má na jednom konci smyčku jako u lasa a na druhém pevnou, aby šla volně navléci na rukověď. Pohyblivou smyčku přetáhnu přez špičku a pevnou na rukověď, přehodím přez hlavu a jedu.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:11 ® sethy reakce na …
sethy

inspo> to je to co dával LeoC skoro dole.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 12:02 ® inspo reakce na …

džigit> Dík za vysvětlení. :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:59 ® džigit reakce na …

inspo> RS Fish Tubus,jinak ryb shop Havířov :-) Nerad reklamu

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:56 ® inspo reakce na …

džigit> Co je RS?

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:52 ® džigit reakce na …

inspo> hezké,ale dražší :-((
Jdi klidně do RS,taky jsem si pořídil na přepravu a už mi prut zachránil.Pouzdro na navi libovolně umístíš,vlezou do toho i dva navi.Uvnitř je docela silná mirelonová roura.Jeden „dement“ mi na to sedl a mně omylo,ale vono nic :-)

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 11:44 ® inspo

Koukni tady: http://www.rwsport.com/index.php?…

Mám od nich nějaký obyčejný za pár kaček a jsem spokojen.

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® sethy reakce na …
sethy

FISHERBOY> myslel jsem si to;-)

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

měkké obaly nemáš ? většinou se v nich prut prodává..

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® sethy reakce na …
sethy

zuzi> Tak to potom jo. Ale nestačil by na to ten co je k prutu?
Oprav si tu štiku 44 co máš v kartě, dal bych ruku do ohně za to, že jsem tě viděl na roudnici chytit větší:-> , ale možná se pletu :-93;

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 23:08 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

ja jsem si vůbec nevšim, že tam je ten obal pod tim…mluvil jsem o tom rozbalenym… ten v obalu by měl byt v pohodě , to jo..

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:57 ® zuzi reakce na …
zuzi

Když půjdu brodit, vezmu si ten obyčejnej obal:-) Záleží prostě na tom, jestli vím, kam pojedu..

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:52 ® sethy
sethy

Btw. co děláte s těma tubusama když brodíte?

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:49 ® sethy
sethy

FISHERBOY> jezdím po nerovných cestách – jestli se tomu ještě dá říkat cesty – cca 15 let. Prutům se nikdy nic nestalo. O co by se jako měli otřískat? Neber v potaz ten rozbalený prut, ale ten co je v obalu pod nim (ten rozbalený je tam jen položený).
Vozím tak pruty za tisícovku i za desítku – žádný problém.
Ano prut bez obalu by se otřískal :-)

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:49 ® zuzi reakce na …
zuzi

FISHERBOY: No já si chci pořídit jeden tenhle hodně pevný obal na cesty, kdy budu vědět, že až tam dojedu, mám si kam ten tubus schovat (třeba pokoj, nebo chatka) a ještě k tomu si nechám od známých ušít na míru měkké obaly, které po příjezdu k vodě smotám a hodim do báglu:-) Takhle to mám vymyšlený:-))

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:46 ® zuzi reakce na …
zuzi

S tím připínáním prutu k rámu – já jsem celou tuhle sezonu jezdila na ryby na kole s prutem v ruce a celá rukojeť, která předtím byla stříbrná, je teď od řídítka seškrábaná. A navíc u nás ty cesty kolem Labe jsou samá díra a pořád mi o sebe oba díly prutu třískaly, bolelo mě z toho u srdce, tak chci proutkům letos nadělit patřičnou ochranu:-))

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:43 ® zuzi
zuzi

oba odkazy vypadají super… Ještě jsem našla Abu Garcia Hard protector a vypadá zatím nejslušněji a je to na 2 pruty…

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 21:59 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

to můzes, ale pokud jezdiš po nerovnych cestach , tak za chvili budes mit otřiskany blank prutu jako svina

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 21:48 ® sethy
sethy

Prut stačí připnout na rám, pak není co řešit. Lepší fotku jsem nenašel :-((

reagovat
foto/forum/2011/th-img16814.jpg
Neděle 6. března 2011 ve 21:42 ® FISHERBOY
FISHERBOY

slečno Zuzi, na jízdu na kole s prutem bacha…jednou se mi zadařilo spadnout z kola a žebrama přímo na kličku navijaku.. dlouho jsem ležel a rozdejchaval. ale cajku se díky bohu nic nestalo:D od te doby taky koukam po nejakym fusaku- nevyhoda je ze pokud prejizdis jen kousek, furt to musíš balit a davat na zada, pevnej obal v ruce pri jizde neudrziš. Na delší presuny to ale vyznam určite ma..

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 20:08 ® LeoC
LeoC

já mám tohle, používám ho jak na vláčák, tak na feeder. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…us-1962.html

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 20:05 ® taťka

velmi kvalitní, snad nejlepší co jsem zatím viděl: http://www.centrum-rybolovu.cz/…n-Tube-149cm

mohu doporučit – tvrdý tubus, trochu větší celková hmotnost. Ale ta je díky celkovému zpracování.

reagovat
Neděle 6. března 2011 v 19:28 ® Char
Char

Nedávno jsem koukal na pevné pouzdro na vláčáky v ryb. potřebách a myslím že od fy. Sema.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1