Vyhledávání
Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem
6.3.2011 | zuzi | 10.533 zobrazení | 59 odpovědí
Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)
Předem všem děkuji za tipy:-)
Zuzi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. března 2011 v 15:11 ® sethy reakce na …
-
zuzi> v kartě máš: Nejzajímavější úlovky: štika 44cm – to myslím
reagovat
Bylo to den před závodama a i na závodech které pořádal Mrštík (ten daiwa cup nebo jak se to jmenovalo).
Není lepší používat ten původní obal a naviják nasazovat až u vody? Já to tak dělám. - Pondělí 7. března 2011 ve 14:58 ® zuzi reakce na …
-
teď nevím kterou myslíš, protože se mi tu nezobrazují mé komentáře k fotkám. Na roudnici jsem byla tuhle sezonu pečená vařená, (a letos to nebude jinak, pojedu tam na víkend) ale největší 67 cm jsem chytla při závodech. Sice podle některých malá, ale pro mě je to velká krasavice – alespoň mám díky ní doma trofej
reagovatKdy si mě tam viděl?
- Pondělí 7. března 2011 ve 14:54 ® zuzi
-
FISHERBOY, sethy> ty původní, co byly u prutu mám, ale já je tam potřebuju nacpat i s navijákem
reagovatProto tolik shánění. Ještě mě napadlo ten obal rozpárat uprostřed, jak je tam ta přepážka a přišít k tomu jen poruh, ale stejně si nejsem jistá, jestli by se tam vešel i navijáček
Jinak taky jsem si nevšimla toho prutu v obalu, takže sorry, ten se neodře
- Pondělí 7. března 2011 ve 12:38 ® inspo reakce na …
-
džigit> V pohodě. Hlavně že se to objasnilo.
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 12:36 ® džigit reakce na …
-
inspo> nedopsal jsem a pak už nešlo,mělo být RS Fish
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 12:27 ® inspo reakce na …
-
sethy> Jo už jsem si všiml. Já jen že zkratka RS je tady na serveru používaná v jiném významu.
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 12:25 ® Hony
-
Také jezdím na kole s vláčecím prutem a někdy i s batůžkem. Používám ¨jen kus popruhu cca 15 mm širokého, který má na jednom konci smyčku jako u lasa a na druhém pevnou, aby šla volně navléci na rukověď. Pohyblivou smyčku přetáhnu přez špičku a pevnou na rukověď, přehodím přez hlavu a jedu.
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 12:11 ® sethy reakce na …
-
inspo> to je to co dával LeoC skoro dole.
reagovat - Pondělí 7. března 2011 ve 12:02 ® inspo reakce na …
-
džigit> Dík za vysvětlení.
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 11:59 ® džigit reakce na …
-
inspo> RS Fish Tubus,jinak ryb shop Havířov
reagovatNerad reklamu
- Pondělí 7. března 2011 v 11:56 ® inspo reakce na …
-
džigit> Co je RS?
reagovat - Pondělí 7. března 2011 v 11:52 ® džigit reakce na …
-
inspo> hezké,ale dražší
reagovat
Jdi klidně do RS,taky jsem si pořídil na přepravu a už mi prut zachránil.Pouzdro na navi libovolně umístíš,vlezou do toho i dva navi.Uvnitř je docela silná mirelonová roura.Jeden „dement“ mi na to sedl a mně omylo,ale vono nic - Pondělí 7. března 2011 v 11:44 ® inspo
-
Koukni tady: http://www.rwsport.com/index.php?…
Mám od nich nějaký obyčejný za pár kaček a jsem spokojen.
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® sethy reakce na …
-
FISHERBOY> myslel jsem si to
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® FISHERBOY reakce na …
-
měkké obaly nemáš ? většinou se v nich prut prodává..
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 23:09 ® sethy reakce na …
-
zuzi> Tak to potom jo. Ale nestačil by na to ten co je k prutu?
reagovat
Oprav si tu štiku 44 co máš v kartě, dal bych ruku do ohně za to, že jsem tě viděl na roudnici chytit větší, ale možná se pletu
- Neděle 6. března 2011 ve 23:08 ® FISHERBOY reakce na …
-
ja jsem si vůbec nevšim, že tam je ten obal pod tim…mluvil jsem o tom rozbalenym… ten v obalu by měl byt v pohodě , to jo..
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 22:57 ® zuzi reakce na …
-
Když půjdu brodit, vezmu si ten obyčejnej obal
reagovatZáleží prostě na tom, jestli vím, kam pojedu..
- Neděle 6. března 2011 ve 22:52 ® sethy
-
Btw. co děláte s těma tubusama když brodíte?
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 22:49 ® sethy
-
FISHERBOY> jezdím po nerovných cestách – jestli se tomu ještě dá říkat cesty – cca 15 let. Prutům se nikdy nic nestalo. O co by se jako měli otřískat? Neber v potaz ten rozbalený prut, ale ten co je v obalu pod nim (ten rozbalený je tam jen položený).
reagovat
Vozím tak pruty za tisícovku i za desítku – žádný problém.
Ano prut bez obalu by se otřískal - Neděle 6. března 2011 ve 22:49 ® zuzi reakce na …
-
FISHERBOY: No já si chci pořídit jeden tenhle hodně pevný obal na cesty, kdy budu vědět, že až tam dojedu, mám si kam ten tubus schovat (třeba pokoj, nebo chatka) a ještě k tomu si nechám od známých ušít na míru měkké obaly, které po příjezdu k vodě smotám a hodim do báglu
reagovatTakhle to mám vymyšlený
- Neděle 6. března 2011 ve 22:46 ® zuzi reakce na …
-
S tím připínáním prutu k rámu – já jsem celou tuhle sezonu jezdila na ryby na kole s prutem v ruce a celá rukojeť, která předtím byla stříbrná, je teď od řídítka seškrábaná. A navíc u nás ty cesty kolem Labe jsou samá díra a pořád mi o sebe oba díly prutu třískaly, bolelo mě z toho u srdce, tak chci proutkům letos nadělit patřičnou ochranu
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 22:43 ® zuzi
-
oba odkazy vypadají super… Ještě jsem našla Abu Garcia Hard protector a vypadá zatím nejslušněji a je to na 2 pruty…
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:59 ® FISHERBOY reakce na …
-
to můzes, ale pokud jezdiš po nerovnych cestach , tak za chvili budes mit otřiskany blank prutu jako svina
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:48 ® sethy
-
Prut stačí připnout na rám, pak není co řešit. Lepší fotku jsem nenašel
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 21:42 ® FISHERBOY
-
slečno Zuzi, na jízdu na kole s prutem bacha…jednou se mi zadařilo spadnout z kola a žebrama přímo na kličku navijaku.. dlouho jsem ležel a rozdejchaval. ale cajku se díky bohu nic nestalo:D od te doby taky koukam po nejakym fusaku- nevyhoda je ze pokud prejizdis jen kousek, furt to musíš balit a davat na zada, pevnej obal v ruce pri jizde neudrziš. Na delší presuny to ale vyznam určite ma..
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 20:08 ® LeoC
-
já mám tohle, používám ho jak na vláčák, tak na feeder. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…us-1962.html
reagovat - Neděle 6. března 2011 ve 20:05 ® taťka
-
velmi kvalitní, snad nejlepší co jsem zatím viděl: http://www.centrum-rybolovu.cz/…n-Tube-149cm
mohu doporučit – tvrdý tubus, trochu větší celková hmotnost. Ale ta je díky celkovému zpracování.
reagovat - Neděle 6. března 2011 v 19:28 ® Char
-
Nedávno jsem koukal na pevné pouzdro na vláčáky v ryb. potřebách a myslím že od fy. Sema.
reagovat