Chytej.cz

"ABS" na broďáky necteno

2.3.2011 | jersey | 3.239 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V pro­dejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. března 2011 ve 20:18 ® sethy reakce na …
sethy

Fischer> boty jsou MNOHEM stabilnější.
Ty ostré hroty dělají opravdu „pěkné“ rýhy na šutrech :-((
A co se firmy Simms týče – ta dělá velikosti snad i na hrochy :-D

reagovat
Sobota 5. března 2011 ve 14:09 @ Fischer

Nemám rád sólo boty, ty obouvací operace mne nebaví, i když je „to“ možná lepší. Teď mám broďáky Orvis (olivová zelená, tenké a pevné, ale není to plněhodnotný goretex)s polu s gumáky, které mají na podrážce filc spolu s ostrými ocelovými hroty(vúbec se to netupí na šutrech, až se divím). Neklouže to ve vodě na ničem. Na břehu na mazlavém blátě, ale na tom asi všechno. Chtěl jsem goretex Simms, ale nebyl. Jsem trochu větší…

reagovat
Sobota 5. března 2011 v 0:37 ® jersey
jersey

No kluk, co je prodává tvrdí, že ten filc dostává zabrat na suchu.Tam ho vorveš hned.Tak uvidím, půjdu do toho.

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 1:12 ® hecht reakce na …
hecht

sethy> no vidíš, a to ty moje zřejmě vyhodí po jedné sezoně skoro neodřený, pochybuju, že by se s tím někdo spravoval, když dali hned nové…

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 0:28 ® sethy reakce na …
sethy

hecht> a jo tak, no škoda že jsem je nevyfotil, když jsem je vyhazoval. Poslední sezonů jsem si v nich už připadal jak bezďák :-D

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 0:26 ® hecht reakce na …
hecht

regulus> ledaže bych se naučil stepovat, a tím třeba naopak lákal hejna zvědavých ryb :-))

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 0:24 ® hecht reakce na …
hecht

sethy> byla to vlastně blbost, do jedné boty se nějakým způsobem dostal štěrk za tu látku co je na patě. Bál jsem se aby to při kontaktu s punčochou nepoškodilo neopren. No a výsledek jsou nové boty. Mimo toto nemohu říct na Choty křivé slovo. Beru to tak, že jsem si o rok prodloužil uživatelnost, no a za jedny prachy…

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 0:06 ® regulus reakce na …
regulus

hecht> především těma šroubama budeš klapat a budeš si plašit ryby, teda pokud se nebrodíš v písku nebo v bahně, kam chodím já jsou povětšinou šutry a písek.

reagovat
Pátek 4. března 2011 v 0:03 ® sethy reakce na …
sethy

hecht> co jsem ti stalo s chotama za rok? Já je měl 4 sezoný (cca 70 vycházek ročně).

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 23:59 ® regulus reakce na …
regulus

jersey> on i když se ten filc ošoupe tak to určitě půjde přelepit, pokud máš gumovou podrážku, tak už to asi tak jednoduchý nebude. Osobně jsem neměl nic jinýho než filc, takže moc pozuzovat nemůžu, ale připadne mi, že s gumovejma podrážkama bych se v tý řece asi zabil. Ne že by ten filc vůbec neklouzal, ale není to nic hroznýho. Z druhý strany když vlezeš na mokrou trávu nebo sníh tak je to taky pěkná šlinda.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 23:50 ® hecht reakce na …
hecht

jersey> Loňský rok jsem odchodil v normálním filci na botě Chota. Letos jsem v rámci proběhlé reklamace dostal nové boty Chota, je to filc s přípravou pro zašroubování ocelových šroubů. Mám je v sáčku a přemýšlím, že loni jsem to odchodil s filcem v pohodě no tak to asi nebudu měnit. Když si představím přilnavost plochy celé filcové podrážky na kameni a to samé když se budu dotýkat pouze pár kousky šroubů. Připadá mi že na tom bude ten filc lépe.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 19:54 ® jersey reakce na …
jersey

Kazan: díky.Zruším fórum, protože jsem našel článek přímo o podrážkách. Ale i tak dík.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 19:47 ® Kazan

jersey> jo jsou to neopreny, záleží ale na tom jak se k nim člověk chová, a jak často používá. Neoprenky lze oddělat i za necelé 2 roky

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 19:45 ® jersey reakce na …
jersey

6 let je myslím dobrý, ne? To jsou neopreny?

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 11:24 ® Kazan

Mám 6 let cormorány s filcem, filc stále drží, broďky začínají prosakovat. Ale jak píšeš v úvodu není všemocný ale na druhou stranu pořád lepší jak nic.

reagovat