Vyhledávání
Prut Mivardi Reactor Feeder 3,6m 20-75g
2.3.2011 | michal94 | 25.191 zobrazení | 20 odpovědí
Je tenhle prut vystačující na začátky s feederem ??? Díky za odpovědi .....................
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. července 2011 v 17:34 ® osprey reakce na …
-
fR4Nk13> Já je kupoval, když se tady feeder rozjížděl a s ohledem na své potřeby jsem si vybral dobře. Ten Jaxon je právě ostrý rychlý feeder, který mi u Shimana chyběl.
No a cenově – půlku jsem jich koupil z druhé ruky, takže cenově to nebylo zlé. Na značce jako takové nijak nelpím, líbí se mi i spousta jiných – i od Mivardi (např. Professional 330 cm ve dvojdílu), abychom zůstali v otázce. Ale bylo by to jen hromadění dalších a dalších věcí.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 16:17 ® fR4Nk13 reakce na …
-
☺ len som troska zaparal ☺ mne veci od Shimana, aj kvoli ich cenovej strategii sa nepacia, ale to uz odbocujem od temy.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 11:03 ® osprey reakce na …
-
fR4Nk13> Špatně jsem to napsal. Mám několik feederů a skoro všechny jsou od Shimana. Všechny ne, protože jeden je Jaxon. Poslední jsem kupoval před třemi lety jako použitý. O koupi nového neuvažuju, nevyužiju ani to, co mám.
Pokud to vyznělo jako že mám všechny feedery co Shimano dělá, tak ani náhodou. To bych je nestačil využít ani jako tyčky k rajčatům, natož s nimi chytat.
reagovat - Úterý 19. července 2011 v 10:32 ® fR4Nk13
-
osrpey- mat skoro vsetky pruty/feeder od Shimana, je zas nasilie pachane na penezenke. PS: ten joy feeder je fakt džad/omyl.
reagovat - Úterý 28. června 2011 ve 21:00 ® skwor reakce na …
-
tomashr> Já měl 300M, proti parametry prakticky stejnému staršímu Spectrum 300 jsem si na něj nedokázal zvyknout.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 19:45 ® tomashr reakce na …
-
skwor> U Imperia je kupodivu zcela zásadní rozdíl mezi heavy a medium – sice stejná řada, ale chovají se úplně jinak, není to jen o zátěži. Heavy je dost „kláda“ s vyloženě špičkovou akcí, médium ale jde hodně do paraboly. Mám 330H a 360M – to 330H už je vyloženě náhradní prut na zlé časy, naproti tomu 360M mám docela v oblibě.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 19:41 ® osprey reakce na …
-
michal94> Jako nástrahu to, co budou žrát.
Na rybařinu nejsou šablony, rybařina je umění možného.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 19:35 ® michal94 reakce na …
-
osprey> nástraha asi nejlepší červ že…
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 19:32 ® osprey reakce na …
-
michal94> Dlouhý návazec(60 – 90 cm), jinak je to jedno.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 17:45 ® skwor reakce na …
-
tomashr> Reactor je na svou cenovou relaci docela fajn, aspoň na mě nepůsobil špatně. Právě Imperium mi ale nesedlo, zdálo se mi až moc humpolácký, tak šlo o dům dál.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 17:27 ® kerob reakce na …
-
tomashr> Joy je to absolutne nejhorsi, co jsem kdy pod pojmem „feeder“ videl. To i ty nejlevnejsi feeder Robinsony jsou proti tomu slusny (ale stejne je to strasny). To s hazardovanim se jmenem je naprosta pravda… vzali jsem to na kram jen jednou a nakonec to skoncilo jako cena na nejakejch lokalnich zavodech… nedokazal bych to prodat
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 17:20 ® tomashr
-
Řady Mivardi Reactor (nejen feedery) jsou takový lowend v dobrém smyslu slova. Prostě levná řada, která si na nic nehraje a plní asi tak to, co se dá očekávat – žádný zázrak, ale ani žádný kix. Dovolím si říct, že Joy je podstatně horší a přijde mi od Shimana jako úlet a hazard se jménem.
Imperium je už někde trochu jinde, to už je velmi slušný průměr za pořád přijatelnou cenu, ale holt už to není tak vyloženě levné.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 17:03 ® michal94 reakce na …
-
jj mám dotaz jakou montáž použít na řece Moravě na jelce ????
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 16:39 ® osprey reakce na …
-
michal94> To nebyla špatná volba. Cartel je povedený prut za rozumnou cenu.
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 16:34 ® michal94
-
nakonec jsem si pořídil prut SEMA CARTEL FEEDER a jsem sním naprosto spokojen…
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 16:15 ® osprey reakce na …
-
fR4Nk13> Shimano Joy Feeder je násilí páchané na rybáři
reagovatA to mám skoro všechny feedery od Shimana, takže proti značce zaujatý nejsem.
- Pondělí 27. června 2011 ve 20:56 ® compaq reakce na …
-
souhlasím s tebou imperium od mivardi je hodně povedený proutek.Já osobně mám teda feeder profesional 360H a nedám na něj dopustit super proutek lehký pracuje perfektně nemá chybu.Ale to je cenová relace uplně jinde.
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 20:46 ® fR4Nk13
-
Priatel ho pouziva na stojaku a aj na stredne silne tecucich tokoch. Je z nim spokojny. Ja osbne by som siel do Imperia. Mam ho v Mediu a z Reactorom sa neda porovnat celkovou kvalitou spracovania. Kazdopadne ten Reactor nema problem ani z mrenami alebo kaprami, ale na vacsi tok, silne prudiaci tok, uz nepusti gramaz. Mne na Reactore vadi spracovanie, male ocka a akcia pruta. Na druhu stranu som mal napr… Shimano/Joyfeeder co je cca..ta ista cenova relacia a ten mi nepride v nicom lepsi.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 19:08 ® Jeff
-
Myslím že v poho, já začínal s telefeedrem (teleskop) od Mivardy, po roce jsem koupil Imperium feeder a jsem spokojenej
reagovat - Středa 2. března 2011 v 17:58 ® michal94
-
http://www.nasoutokushop.cz/…20-75g-d5370 Tady je ještě odkaz …
reagovat