Vyhledávání
potrebuju pomoc !
2.3.2011 | slammyCZEch | 4.005 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Která z našich ryb má nejlepší čich ??
Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. března 2011 ve 23:50 @ Fischer
-
Zajímavý článek o smyslech ryb. Píší o mníku a úhoři, jak jsem předpokládal. http://www.rybarstvi.eu/…0ustroji.pdf
reagovat - Sobota 5. března 2011 ve 22:57 ® Libor
-
podle mě je to jelen jesen
reagovat - Sobota 5. března 2011 ve 22:54 @ Fischer
-
Grizzly cíti lososy i ve vodě. Jasné je, že nejlepší čich budou mít ryby, které loví v noci (i kapr je v podstatě noční tvor). Myslím, že mník, úhoř, sumec mají dobrý čich…
reagovat - Sobota 5. března 2011 ve 22:17 ® HaDová
-
náš Max
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 22:20 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Robur>stále tvrdím,že nejlepší čich má Lexa…a až potom úhoři a sumci,protože na ty smradlavá játra a rosňáky nám brali jako strhaní, Širda blil asi z Božkova
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 21:46 ® Tino reakce na …
-
Fischer> ale ten nevydrží pod vodou moc dlouho
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 16:46 @ Fischer
-
Německý ovčák…
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 21:53 ® stump
-
superweb> Ten člověk, který donutil rousnice opustit zem roztokem sava má pravdu. Když jsem na podzim vypouštěl zahradní bazén na trávník ( kanalizace u nás dosud není ), rousnice ze zemně lezly jak vzteklé. Pár jsem jich sebral, ale do druhého dne byly k nepotřebě. Roztok chlornanu sodného k lovu rousnic tudíž nedoporučuji. K tématu. Také jsem četl, že nejcitlivější šňupák má úhoř.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 21:06 ® superweb
-
V nejakem casopise v clanku o lovu uhoru se autor zminoval, ze kdyz prijel na fichtlu, uhori nebrali a kdyz na kole, obcas se zaberu dockal. Ten autor byl ale zvlastni clovek, treba popisoval jak donutil zizaly vylezt ze zeme tim, ze ji zalil slabym roztokem sava s vodou – a na savo zizaly pry take nebrali
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 14:06 ® Robur reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> a tím chceš říci co? Že nejvyvinutější čich má širda nebo 4 dny zaleželá játra?
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:57 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Tak teď vážně… chytali jsme na játra 4 dny zabalená v igelitě…v noci brali úhoři a metroví sumci,stejně brali na tekoucí rosňáky, nevýhoda tohoto lovu je, že při napichování Širda zvracel… asi je měkký
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 11:50 ® Bigpista reakce na …
-
Robur> Tak ti nevim, čichavec co neošmatá čichadlama, to nenajde
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 0:11 ® chupacabra
-
souhlasím s Roburem, určitě čichavec zakrslý
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 23:31 ®
-
Někde jsem se dočetl že úhoř. Prý má čich dokonce tak vyvinutý, že by měl být schopen cítit koncentraci přirovnávanou k dokonale rozmíchané kávové lžičce esence ve vodě odpovídajícímu množství ve středozemním moři.. nedokážu si to představit, ale asi ten čmuch má fakt dobrý
reagovat(proto nedoporučuji při vycházce na úhoře ani prdět
D)
- Středa 2. března 2011 ve 23:13 ® osprey
-
Sázím na úhoře. Ale na mail ti to posílat nebudu. Když sis sem uměl dát otázku, jistě ti nebude dělat potíže přečíst si odpovědi.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 20:04 ® IV.TO.ŠIRDA
-
zatím co jsem kdy ve svém životě poznala, má nejlepší čich Lexa…fisching nuget poznal na 50 m…připlul ke břehu, očichával a okamžitě žral
reagovat - Středa 2. března 2011 v 19:12 ® Robur
-
a co čichavec? Ale není náš
Kod jako prokáže pravdivost odpovědi?
reagovat - Středa 2. března 2011 v 19:03 ® tony.bobo
-
Z mé hlavy to není ale někde sem čet že úhoř.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 17:29 ® ART
-
to jsi se vsadil? a proč to děláš když nevíš odpověď
reagovat - Středa 2. března 2011 v 15:58 ® Robur
-
a jaké máte ryby?
reagovat