Chytej.cz

Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS necteno

2.3.2011 | mptacek | 4.630 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:02 ® Losfedos
Losfedos

penn slamer s techto 3 by mel byt nejbetelnejši…nebo se da podivat po jinych celokovovych navijacich…

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 21:46 ® osprey reakce na …
osprey

Vincnetibm> Arctica docela slušná, nového Zaubera jsem neviděl, starý je klasika. Slušný naviják za rozumný peníz.

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 21:40 ® Vincnetibm

Díval si na nový modely Ryobi Arctica nebo Zauber pro r. 2011 ? Vypadají zajímavě, ale nemam s nimi zkušenosti, jen si ho chci taky pořídit.

reagovat
Úterý 8. března 2011 ve 20:13 ® osprey reakce na …
osprey

mptacek> Red Arc ujde, ale klidně kup Sorona. Hlavně se v tom moc nepitvat. Rybám je to jedno.

reagovat
Úterý 8. března 2011 v 18:20 ® mptacek

Ahoj, Já sem ještě přemejšlel nad Spro Red Arc 400 nebo Ice Fish Sear 50, ale tech navijáků je strašne moc na výběr a nechci koupit nějakej šrot.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 ve 13:22 ® Kvaiker

AHoj,něco přes rok používám Sörön STX10 a STX40 na feeder a střídavě na přívlač. Tá 40 na středně těžkou přívlač funguje bezchybně i když ji moc nešetřím a stejně 10-tka na jemnou přívlač. Zatím maximální spokojenost. Nevím jak by se vyspořádala 80-tka s těžkou přívlačí, já bych však volil pro těžkou přívlač spíš multik než sklápěcí naviják.

reagovat
Pondělí 7. března 2011 v 10:24 ® aldis
aldis

Ahoj, mám toho Pulse vel. 3000 pátý rok. Dva roky jsem ho měl na vláčku a tahal s ním woblery do 12cm a kopyta do 60g. A bylo to vážně na hranici jeho možností. Teď ho mám na feederu a tam pracuje spolehlivě. Ale na přívlač s 80g woblery bych ho rozhodně nedoporučoval. Nejvhodnější mi k tomu připadá ten PENN.

reagovat
Neděle 6. března 2011 ve 22:38 ® zuzi
zuzi

Ahoj, mám Abu sorona a jsem s ním maximálně spokojená, můžu jen doporučit:-) bohužel s ostatními zkušenost nemám. Ale když jsem kupovala naviják, vybírala jsem mezi soronem a zauberem:-)

reagovat
Sobota 5. března 2011 v 18:41 ® svery
svery

Ahoj ja bych radil Soron. Je kvalitní a Abu má dobrý servis. Co ještě Ryobi Zauber?:-)

reagovat
Středa 2. března 2011 v 17:05 ® sethy
sethy

Na woblerech 40–80g ti rychle odejde každý naviják, takže je to jedno :-93;
40ku sorona jsem měl pučeného – na twistrák bych si ho klidně vzal, tak asi tak.

reagovat
Středa 2. března 2011 v 15:06 ® kerob
kerob

Sorona jsem nikdy v ruce nemel, ale do Awashimy bych u navijaku nesel a na tezsi privlac uz vubec ne. Sel bych do toho Slammera, i kdyz jeho chod se mi vubec nelibi, ale vydrzi toho opravdu dost.

reagovat