Chytej.cz

Robinson cortez - očka necteno

28.2.2011 | FISHERBOY | 25.268 zobrazení | 47 odpovědí

Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:05 ® sus1 reakce na …

kerob> PS: To je fakt, ještě že se mě to netýká.Uff.:-93;

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:02 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> kdo mel duvod (treba chtel servis navijaku) tak ty informace pres osobku dostal. Reklamu kramu tady delat nehodlam a v krame me vetsinou stejne nenajdes, byvam tam tak dvakrat do tydne na 2 hodiny – vyzvednout a vratit veci na servis, dat si kafe… za pultem prodavam zcela vyjimecne.

PS: kdo je zvedavej, bude brzo starej :-D

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:56 ® sus1 reakce na …

kerob> Zvědavost je normánlní vlastnost lidí.:-)
Tak ono by to asi zajímalo i ostatní, jen se asi nechtějí zeptat,kde jsi, v jakém obchodě.:-) Možná by to bylo ku prospěchu obchodu.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:54 ® lobotomie
lobotomie

jo =)

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:52 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> a ty zas strasne zvedavej. Proc bych o sobe mel neco takovyho verejne psat? Pokud to nekoho zajima a ma k tomu duvod, rad mu to sdelim, tak jako lobotomii dnes.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:32 ® sus1 reakce na …

kerob> Seš teda tajemnej.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:30 ® kerob reakce na …
kerob

sus1> Nevidim k tomu jedinej duvod.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:28 ® sus1 reakce na …

kerob> Jen to napiš a nestyd se.:-)

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:16 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> osobka…

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:08 @ Fischer

Vlasta Burian by řekl, že „to je paráda“, to jiné očko.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:05 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

kerob> z kterýho jsi krámu? =)

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 11:50 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> jj Darek Dull (mozna se to pise jinak)

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 11:22 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

kerob> Darek…

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 10:22 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> ten clovek je Polak, jmeno neznam (ale muzu zjistit) a mel by byt oficialni dovozce Robinsonu. Vozi nam na kram zbozi. Ten prut jsem si u nej vybral nekdy zacatkem listopadu. Privezl tech klacku spoustu a v cervenym futralu nebyl jen jeden.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 2:02 ® lobotomie
lobotomie

kerob> můžu vědět od jakýho dovozce? oficiální podporu tu poskytuje jen jeden člověk a znám ho opravdu dobře (musím s ním žít každý den), pak tu jsou ještě dva obchodní zástupci… ten starý prut by tu ve skutečnosti vůbec neměl být 3 roky k mání

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 1:23 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> hledal jsem a mas asi recht. Ten klacek mam od dovozce a bral jsem k tomu jeste dalsi 2 a ty byly v semisovejch futralech a jsou 85…

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 1:04 ® lobotomie
lobotomie

žádnej starší katalog než 3 roky jsem teda nenašel, diaflexy už jsou 4 roky v černých semišových obalech a nejpodstatnější rozdíl proti předchozí verzi je i v použitém materialu – 85mln PSI, ty starší se dělali s 80mln PSI a to je i na tom tvém červeném obalu. úplně nové letošní pruty přijdou letecky snad už příští týden a věř tomu nebo ne, ale já budu první kdo je bude mít (jistě tam bude i pár diaflexů), jinak normální várka v kontejneru dorazí až na začátku května

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 0:48 ® lobotomie
lobotomie

kerob> no já prodával diaflexy s červenýma pouzdrama asi tak před pěti lety, ale hádat se nebudu

• to očko jak říkáš, z těch fotek není teda patrné, neříkám že to tak není…
reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 0:30 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> mam dojem, ze je to naopak, prut je to zcela novy. Neni jeste ani v katalogu. Treti ocko od spicky je blanku nejbliz – kdyz tam dam vlasec, je tam viditelny „zub“.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:22 ® lobotomie
lobotomie

vždyť je to tak jak jsem psal (mimochodem to je dost starej prut) – poslední očka jsou nalepena na blank, ale když vemu to 3 4 a 5 od vrchu, tak to čtvrté nevystupuje nad páté

//jinak v současné době se spin dělá taky, ale gramáže pro 2,7 jsou mírně odlišné 8–28g nebo 9–32g

reagovat
Středa 2. března 2011 v 18:56 ® kerob
kerob

A mam jeste Diaflex Jigger 7–24g (chvejivka) a tam zadnej „schod“ neni.

reagovat
Středa 2. března 2011 v 18:53 ® kerob
kerob

lobotomie> a je to dvoudil

reagovat
Středa 2. března 2011 v 18:53 ® kerob
kerob
reagovat
foto/forum/2011/th-img16795.jpg
Středa 2. března 2011 v 18:50 ® kerob
kerob
reagovat
foto/forum/2011/th-img16794.jpg
Středa 2. března 2011 v 18:50 ® kerob
kerob

lobotomie>

reagovat
foto/forum/2011/th-img16793.jpg
Středa 2. března 2011 v 11:39 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

kerob> mě se v téhle délce a gramáži vybavuje jen jeden prut, 3dílnej vláčak se dvěma různými špičkami… no nechám se překvapit

reagovat
Středa 2. března 2011 v 11:20 ® kerob reakce na …
kerob

lobotomie> na Diaflexu to mam ja. Neni to vlepena spicka, ale normalni vlacak 10–30g ve 270cm. Dam foto, vcera jsem to nestih…

reagovat
Středa 2. března 2011 v 11:01 ® lobotomie
lobotomie

někdo řekl že je to problém u Robinsonů, lze se s tím setkat výhradně u vlepených špiček a výhradně u Cortezů a je to výrobní záměr. Osobně si myslím, že „estetičtější“ by bylo zachovat linii a nemělo by to vliv na funkci prutu, ale člověk který prut navrhoval si to nemyslí Někdo tady zmiňoval že to má na svém Diaflexu… o tom tedy dost pochybuji, protože tam je to přesně naopak – očka na vlepené špičce jsou takřka natěsno u blanku

reagovat
Úterý 1. března 2011 ve 22:06 ® gomz reakce na …
gomz

FISHERBOY> No a to je taky duvod, ne?Pokud by ti jej hanili tak do nej nepujdes.

reagovat
Úterý 1. března 2011 ve 22:04 ® FISHERBOY
FISHERBOY

ja osobne ho u vody nikdy nevyzkoušel, ale dal jsem na doporučení mnoha kolegů.takze pouze doufam:D

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1