Vyhledávání
rychlospojka
28.2.2011 | recek | 2.417 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den chtěl bych jse zeptat jestli toto nekdo pouziva a jake ma te s timto skusentosti jestli vam v tom ten vlaces drzi.http://www.spoma.eu/rybarske-potreby-ostatni/1207-Rychlospojky.html
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:32 ® JKemr
-
Dle mého názoru jen další zbytečnost, která z lidí tahá peníze. Nevidím jediný důvod, proč bych si to měl dát do sestavy.
reagovat - Úterý 1. března 2011 ve 14:58 ® reakce na …
-
kerob> tak tak.. zlata pravda. Kdysi jsem si je zakoupil a ještě dnes bych je možná někde vyhrabal. Jedním slovem „naprd“.
reagovat - Úterý 1. března 2011 ve 12:44 ® kety.vydra reakce na …
-
kerob> Jsem to chtěl napsat taky,ale říkal jsem si,že se vždycky najde někdo,kdo tě „setře“
reagovat - Úterý 1. března 2011 ve 12:16 ® kerob
-
Nevidim jedinej duvod neco takoveho pouzivat, prijde mi to jako uplna zbytecnost. Cim min toho sestava obsahuje, tim lip.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 11:10 ® kety.vydra
-
Kdysi jsem je používal,možná mám ještě nějaké doma.Na mě jsou robustní při jemném chytání.Míval jsem jedny a ty dobře držely v sobě,ale pak už jsem je nesehnal.Když jsem koupil jiné,tak byly tak hladké,že stačilo trochu potáhnout a rozjely se.Měl jsem strach,že se ve vodě rozpojí,tak jsem od jejich používání upustil,už je nějaký rok nepoužívám.Ale to je jen můj názor.
reagovat