Vyhledávání
Zahájení na Pstruhovce 2011
27.2.2011 | Šnek | 11.456 zobrazení | 105 odpovědí
Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. března 2011 ve 14:13 ® Šnek reakce na …
-
Fischer> bavíme se o chovných potocích!
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 9:54 @ Fischer reakce na …
-
Šnek> Chvályhodné počínání. Necháváš „to“ tam pro ty, co jsou nazývaní masaři? A už ti poděkovali? Mi ještě ne…
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 8:36 ® Šnek reakce na …
-
kamos007> potočáci,siveni,duháci a lipany pouští zpět ty se neslovujou..
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 8:12 @ Fischer
-
Sander> Velice filosofická záležitost.Ale tu na to není místo.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 8:10 @ Fischer reakce na …
-
V listopadu jsem byl cíleně za duháky a vytáhl jsem z velké medvědí a jelení řeky cca 20 potočáků 40–45 cm. Jako vymalovaní. Všechnou na „hausery“ (používám výhradně jednohák barbless) a gumy délky 15 cm.Duhák žádný.Radši jsem šel domů. Teď budu chodit po potocích a hledat „třicítku“.
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:59 ® kamos007
-
Ještě je hloupost je lovit na podzim, protože ze spodu natáhnou pstzruzi na třeni a pokud se nasadi pludek na jaře tak oni ho vyťapou protože né všichni se vrátí zpět.
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:57 ® kamos007 reakce na …
-
Šnek> jako potočáci?
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:52 ® Šnek reakce na …
-
kamos007> oni to nevysazujou,teda vetsinou,vetsina jde na sadky
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:25 ® kamos007 reakce na …
-
Šnek> jinak davat to na podzim je hloupost podle mě protože to sni v zimě kormoši
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 21:25 ® kamos007 reakce na …
-
Šnek> aha, tak my na jaře, tedkom ve středu jsme lovili a slovili sme 334 pstruhu. a to tam je vydra a litaji tam volavky
reagovat - Neděle 20. března 2011 ve 12:15 ® Šnek reakce na …
-
kamos007> Myslíš aby bylo co nasadit? mi na jaře nic nelovíme,zásadně na podzim
reagovat - Neděle 20. března 2011 v 10:29 ® kamos007 reakce na …
-
Šnek> jj je, ale já bych moc s časem nespěchal, protože je ještě třeba slovit tolik potoků že bůh ví jestlije všechny stihnem do 16. dubna.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 14:38 ® Šnek
-
Tak necelý měsíc a je to tu
reagovat - Pátek 11. března 2011 v 9:52 ® Šnek
-
osprey> Mě nejde o to,abych byl někde první,naachytal nějaký trofejní kusy,i když bych se nezlobil.Na zahájení je to něco jiného,tam na tu šestou prostě být musím.I když v průměru 90 vycházek za sezónu,není až tak moc,beru v potaz,že tak třetina byla cca.na 2 na 3 hodky.Beru to tak nějak z nadhledem,občas tam jdu jen tak s pocitam,že vezmu prut,povodím rotačku,nebo třeba skusím chytit nějakýho lipana na suchou.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:56 ® osprey reakce na …
-
Šnek> Jde o to, co na těch rybách hledáš. Já tam chci prostě jen být a nahodit si – a s tím nebudu mít žádný problém. Rybu si chytím a být první u vody, nachytat nejvíc nebo tak něco, to nemusím.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 16:20 ® cercer reakce na …
-
Šnek> tak to jsme v průměru někde na 45 vycházkách…a to už se zase vyplatí
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 16:00 ® Šnek reakce na …
-
regulus> Snad se něco povede,horší je,že je zahájení v sobotu a v sobutu máme u nás i závody.Takže to nebudu moci plní využít,musím se přeci ukázat i na závodech
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 ve 13:28 ® regulus reakce na …
-
Šnek> ono to asi bude tím, že mám tisíc jinejch starostí než nějakou zahájenou, kéž by to taky bylo pohoda a klídek. Ty ryby jsou jen taková třešnička na dortu, relax a svým způsobem útěk z reality všedního života. No a chystání se na sezónu, nakupovat moc není co, ono se to časem tak nakupí, že zjistíš, že těch krámů máš až zbytečně moc, takže už jen průběžně dokoupíš co dojde. Pravda nějaký ty muchy bych asi navázat mohl, zkusím se polepšit.
Tak ať ti to těšení vyjde a ať jeco kloudnýho lapneš.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 9:33 ® Šnek reakce na …
-
regulus> ty jseš jako osprey,nic neřešíš,pěkně pohoda a klídek
reagovat - Čtvrtek 10. března 2011 v 9:32 ® Šnek reakce na …
-
osprey> Líbí se mi,jak nic neřešíš,neplašíš,ani nic nevážeš ani nenakupuješ
reagovatto já se klepu jen když na to pomyslím
- Čtvrtek 10. března 2011 v 9:30 ® Šnek reakce na …
-
cercer1> Tak naposledy no
reagovattys byl loni 3× a já 95×
- Čtvrtek 10. března 2011 v 1:43 ® regulus
-
Šnek> večer, den před tím, než pojedu na ryby navážu pár chlupatejch háčků a pak se budu kochat někde uprostřed řeky, jestli to bude přímo na zahájenou nevím, ale určitě tam, kde budu sám a je mi ganc prcka jestli se ty moje vobludy budou rybám líbit nebo ne. No a vo tom to je …
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:52 ® osprey
-
Šnek> Nevážu, nenakupuju, nešílím.
Sebrat pár nástrah, prut, naviják a zbytek krámů, to je na pět minut. Kolem deváté se zajdu podívat, jestli už ten nával trochu opadnul, chytím si pár ryb, podívám se co kvete za kytky a zase pojedu dom.
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:37 ® cercer
-
třetí rok za sebou končím se pstruhovkou..důvodů je víc-od čím dál tragičtějšího stavu našich pstruhových vod a jejich zarybněnosti,přes stále větší potřebu šetření nákladů,nepravidelně pravidelné povodně a zničené toky po nich,až po kritický nedostatek času(loni jsem se na pstruhovku dostal celkem 3×) ..dvakrát jsem sice nakonec neodolal a papíry si"naposled" udělal a pak si vyčítal,že nejsem na sebe dost tvrdej..letos to ale bude jinak..KONČÍM!!!!.. ..sakra..už se to blíží..no..tak tedy ještě letos jednou… „naposled“
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:37 ® Chorchus reakce na …
-
hecht> nejlepší zahájení, závidím. To bude šupa.
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 22:09 ® Cudla
-
Vyskouším novej mušák,komplet novej od mouchy návazce,šňůry,prutu aj navijáku,dokonce i podklad bude novej.Určitě chytím postaru ho…!
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:32 ® hecht
-
Myslím, že jako jeden z mála, mohu prohlásit už teď, že letošní zahájení na pstruhovce bude vyjímečné. Nevím sice jak dopadnu dopoledne u vody ale vím jistě že večer bude suuuuuuper. http://www.pragueeventscalendar.cz/…ll-live-1335
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:26 ® Robur reakce na …
-
Šnek> jsi ještě neviděl Otázku selského rozumu?
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 21:26 ® kamos007
-
Šnek> nachystane navazane vsecko v cajku, kdyby bylo zahajeni zitra tak jenom vemu prut bagl a muzeme zacit
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 20:59 ® Šnek
-
Robur>
reagovata čeho?ty něco chytíš?:D ne sranda =D