Vyhledávání
Zahájení na Pstruhovce 2011
27.2.2011 | Šnek | 11.356 zobrazení | 105 odpovědí
Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. dubna 2011 v 17:46 ® osprey reakce na …
-
hecht> Jo, tam. Ale v tom smyslu co píšeš už to není co bejvalo. Ani v jiných smyslech.
Ono je to o tom, že na rybu si sáhnu vždycky, ale kamarády by si měl člověk udržet.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 16:21 ® hecht reakce na …
-
No, jestli jedeš za tím kamarádem na jih, tak bych to spíš viděl na nalezení vodky
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 15:56 ® osprey reakce na …
-
Šnek> Vypadá to, že pojedu na ten den za kamarádem, přijede ještě jeden kamarád a možná se i podíváme k vodě. Kam, to nevím. Nějakou najdem.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 15:07 ® kamos007 reakce na …
-
Šnek> neassy
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 8:37 ® Šnek
-
Tak za chvíly je to tady
reagovat - Středa 30. března 2011 v 8:29 ® Šnek reakce na …
-
osprey> jojo tak jen přidám,že do zahájení zbývá: 16 dní 22:30:15
reagovat - Středa 30. března 2011 v 7:30 @ Roman K.
-
Fajn, díky moc za vysvětlení, konečně jsem to pochopil. Jen dodám, že jsem se nerozčiloval, spíš sem jen nechápal ten drobný rozpor
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 22:33 ® osprey reakce na …
-
Šnek> Však diskutuj, diskutuj…
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 22:27 ® Šnek
-
Pánové,tahle diskuze ze docela o něčem jiném
reagovatale nic ve zlém
- Úterý 29. března 2011 ve 21:16 ® osprey reakce na …
-
Sander> Tu vodu má svaz pronajatou – má na ni dekret a tak si stanovuje pravidla. To je jako moje zahrádka. Na ní platí zákony ČR a pak ještě moje vlastní
Taky je další stupeň – MO. Ta si může svazové pčedpisy dále zpřísnit – zvednout míru, zavést hájení po vysazování ryb a tak.
Takže když vystoupíš ze svazu, tak si holt budeš muset dávat pozor, aby tě někdo neodlovil. Ne, že by to dalo tolik práce…
reagovat - Úterý 29. března 2011 ve 21:03 ® Sander
-
Dezertuji ze svazu, budu nečlen, jakožto nečlen nebudu omezován předpisy ČRS a budu moci žehlit na P celoročně?
(Vím že ne, a vím také proč, ale tahle otázka z toho textu prostě kouká
reagovat)
- Úterý 29. března 2011 ve 20:36 ® osprey reakce na …
-
Roman K.> Prostě rybařina je upravena zákonem. Nad ním jsou ze strany ČRS ještě vybudovány předpisy, které to zpřísňují – tak jak píše hraji.
Ovšem zamlčet existenci toho zákona jaksi nejde. Takže se ty údaje občas vykytnou pohromadě a vypadá to jako u blbejch. Já nad tím taky roky hloubal.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 16:44 ® hraji reakce na …
-
Roman K.> to proto, aby se měli jedinci, nechápající co je prvotní a co je druhotné, nad čím rozčilovat. A nyní ti to vysvětlím. V zákoně (respektive v prováděcí vyhlášce) jsou uvedeny denní doby lovu pro vody pstruhové pro všechny měsíce roku. ČRS to musí respektovat a proto to uvedl ve svém Rybářském řádu. Ale v Bližších podmínkách, které ČRS k zákonu a vyhlášce přijal, je omezen rybolov v prosinci, lednu, únoru, březnu a dubnu. To je ten text, který jsem ti vložil do předchozího příspěvku. Na to má ČRS právo a nijak tím nemůže změnit ustanovení zákona či vyhlášky. Tedy shrnuto, zákon ti dovoluje lovit na vodách pstruhových celoročně a ČRS tuto možnost omezuje pouze na dobu od 16. dubna do 30. listopadu. Je to legální, logické a srozumitelné.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 16:17 @ Roman K. reakce na …
-
Stejně tomu nerozumím, příjde mi to jak z té pohádky s tím ševcem. Slibuji co jsem odvolaval, odvolávám co jsem slíbil. Když není povolena žádná docházka – přívlač, na těžko, … tak proč je sakra v řádu od kolika do kolika se může chytat, když se vlastně chytat nemůže.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 16:08 ® hraji reakce na …
-
Roman K.> ono to tak je pouze zdánlivě, vložím sem text vzatý přímo z Bližších podmínek na stránkách ČRS
III. Lov na pstruhových rybářských revírech
Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.
(Omezení docházky, omezení počtu ponechaných lososovitých ryb a způsobů lovu ryb v kalendářním týdnu, popřípadě další omezení na pstruhových rybářských revírech upravují v rámci svých bližších podmínek výkonu rybářského práva jednotlivé územní svazy.)
V případě lovu ryb na položenou nebo na plavanou musí být všechny ulovené lososovité ryby vráceny zpět do rybářského revíru.
a ještě link, kde ty BP jsou. http://www.rybsvaz.cz/?…
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 9:44 @ Roman K.
-
Ahoj, jen bych se chtěl trochu OT zeptat – nevíte proč je v rybářském řádu, co se pstruhové vody týká, vypsána povolená doba chytání včetně ledna, února a března, když se stejně může chytat až od 16. dubna? Je to takové trochu matoucí.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 1:37 ® Fischer reakce na …
-
Šnek> Nemáš pravdu, právě jsem to počítal. Je to o 3 a půl hodiny míň. Si to skontroluj ráno.
reagovat - Úterý 29. března 2011 v 0:20 ® regulus reakce na …
-
Šnek>
reagovat - Pondělí 28. března 2011 ve 22:06 ® Šnek
-
Tak za 18 dní 8 hod a 53 min je to tady!!!
reagovat - Středa 23. března 2011 v 5:04 @ Fischer reakce na …
-
Sander> No myslím, že by jsme se mudrováním, či je člověk od přírody pohodlný, dostali ukrutně mimo náplně této stránky. I když je to zajímavé.
reagovat - Úterý 22. března 2011 ve 22:47 ® Šnek reakce na …
-
OndruchM> To jsme na tom asi stejně
reagovatsem jich tet nalítává přes 100 ks.Ale na plzeňskou radbuzu to nemá,tak jich prej je někdy až 2500 ks =D
- Úterý 22. března 2011 v 9:41 ® OndruchM
-
Šnek> když napíšeš generačky tak je jasný, že je to na umělý výtěr
reagovatopusťme tuto debatu a nechme toto téma zahájení. Já ještě nezbrojil, po loňském náletu kormoránů mám much pořád dost
- Úterý 22. března 2011 v 9:08 ® Šnek reakce na …
-
OndruchM> To je jasný že krmí,ale maji je na umělý výtěry
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 22:59 ® kamos007 reakce na …
-
OndruchM> no jen aby
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 22:30 ® OndruchM reakce na …
-
kamos007> samozřejmě, že dělám
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 22:03 ® kamos007 reakce na …
-
OndruchM> tak to si děláš srandu ne? by zdechli kdyby je nekrmili
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 21:41 ® OndruchM reakce na …
-
Šnek> aha, a na těch sádkách krmíte, že?
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 21:14 ® Šnek reakce na …
-
OndruchM> Na sádky jdou jen některé generačky,něco se tam nechává a zbytek jde do řeky.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 15:50 ® Sander
-
Fischer > nerozumím, proč tu na ni není místo?
reagovat
Myslíš obsahově, nebo příspěvek samotný? - Pondělí 21. března 2011 v 15:47 ® OndruchM
-
Šnek> a proč lovíte potočáka z chovných potoků na jaře a dáváte ho na sádky? jen se ptám?
reagovat