Vyhledávání
Orlík- Podolský most
22.2.2011 | RTckar | 9.434 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. února 2011 ve 13:11 ® reakce na …
-
Gibubu> to se pleteš, výzva je o urážkách a sprostotě. nic takového se tu ani přibližně nevyskytlo.
tohle je jen naivní otázka typu, jak, kde, kdy. tzv. líná otázka. chytat už bude sám? asi jo.
odpovědi tomu odpovídají.
mj. ty jsi neporadil o nic lépe (ono to nejde)
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 ve 12:43 ® Gibubu
-
Tak panove proc reagujete na vlakno,kdyz mu nechcete poradit?Toto se chcete pouze predvest,nebo ukazat jak jste vtipni?Vim, ze se ted do me obujete a bude rachot ale s tim pocitam.Toto jsou presne ty pripady ktere jsou popsany ve vlaknu „Vyzva“.
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 1:11 ® 1Mara
-
Hoby se plete te , kolínka vařené v mlíce , na to jdou tam ryby na hod … .
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 23:49 ® hecht reakce na …
-
Na jahodu v úterý, ale pozorrr, v sobotu na nahnilou meruňku a pouze ve vzdálenosti 81,5 metru. Protože o 2,5 metru dál strašně smrdí jahodová plantáž
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 22:21 ®
-
Já to tam znám. Nalevo od mostu je asi po 185metrech ztrouchnivělý pařez. Od něj přímo k vodě. Tam je kámen, na něj sednout a házet 84m směrem na břízu na protějším břehu. Tam to bere v úterý na jahodu.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 19:00 ® osprey
-
Já ti napíšu jen jedno. Kaprařit se tam dá, ryby přes 10 kg tam jsou. Snadné to není.
Osobně ale nemám čas tam sedět.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 0:43 ® 1Mara
-
A nechtěl bys místo lovu i s fotkou ? Fakt , tady ty fóra mě berou , jak, kdy,kde,naco, a v kolik, no a já si jdu zachytat . Tohle je fakt už úplně o něčém jiném .
reagovat