Chytej.cz

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | 9.432 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 1. března 2011 ve 23:38 ® osprey reakce na …
osprey

mvincik> Nakupoval jsem potraviny. Feeder jsem asi na půldruhé hoďky nahodil. Záběru jsem se nedočkal. Měnit místo jsem nechtěl a dofal jsem, že když budu pravidelně krmit, něco najede. No a nenajelo:-)

Sander> Děti nejsou nevinné. Ostatně, jak praví jeden Angličan, už jen narodit se je zločin, protože je na to trest smrti.

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 19:21 ® Sander reakce na …
Sander

mvincik > spíš nevinných dětí. To zase budou mít maminky fofr aby je od něj všechny včas odehnaly :o)))

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 17:56 ® mvincik reakce na …
mvincik

osprey> Nakupuješ na feeder?? Nebo ho spíše používáš jako nástroj pro lynčování davů důchodců??? :-)

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 17:14 ® ART reakce na …
ART

kerob> vloni jsem měl na orlíku vždy úspěch okolo té 21:00 šiky, candátci a boleni šly pěkně

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 15:56 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> nechame tomu volnej prubeh, bud to vyjde nebo taky ne… :-)

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 15:38 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Nemám nic proti. Otázka je, jak to bude s časem. Teď jsem dodělal poslední článek z výstavy, odpálil ho a jedu do města nakoupit. Beru feeder.

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 15:27 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> muzem se tam nekdy v sezone potkat… :-)

reagovat
Úterý 1. března 2011 v 15:16 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Já se tam teprve chystám. Na kole se mi tam jezdilo blbě, teď už mám čtyři kola.

Bolenů mám pochytáno málo, i když loni už jsem s nimi pohnul. Akorát velikostně žádná sláva. Tak do 65 cm.

reagovat
Úterý 1. března 2011 ve 13:07 ® kerob
kerob

osprey> ano, dravych oukleji do 75cm mam z Orliku kazdorocne dost a dost, vetsi se mi tam vyhejbaj, i kdyz par utoku taky uz bylo. Nejvetsi lonska drava ouklej mela 77cm… ale vim, ze tam jsou vetsi a to o dost. :-)

reagovat
Úterý 1. března 2011 ve 12:50 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Bílá ryba Aspius aspius ve velikosti 80+ by mohla vyhovovat i tvému zaměření:-))

reagovat
Úterý 1. března 2011 ve 12:20 ® kerob reakce na …
kerob

mckvak8> me od 16. cervna zajimaj jen a pouze dravci :-)

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 16:22 ® ART reakce na …
ART

kerob> i v létě se dají najít klidné zátoky, kde se dá poměrně dobře nachytat bílá ryba

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 14:48 ® kerob reakce na …
kerob

stump> a proto me Orlik zajima az tak od zacatku listopadu… zadny cluny ani skutry, minimum lidi, voda dole…

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 19:11 ® ART reakce na …
ART

superweb> tak to teda zakázaný neni bohužel

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 18:49 ® superweb reakce na …
superweb

PeK> Myslim ze to je na Orliku zakazany? Pak by stacilo zavolat PCR..

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 18:08 ® stump
stump

Loni jsem o posledním srpnovém víkendu navštívil, po dlouhé době, Orlík. Byl jsem v kempu pod obcí Staré sedlo. Obrovská frekvence lodí a jiných plavidel na hladině, více méně po celých 24 hod. mne odradila od rybařiny. Znechucen jsem odjel. Zlaté menší revíry bez rekreačního tlaku.

reagovat
Sobota 26. února 2011 v 18:03 ® PeK

Několikrát jsme tam byli a pokaždý tam jezdili na vodních skůtrech.Myslí si že jim voda patří a to celkem odradí od dalších návštěv.

reagovat
Pátek 25. února 2011 v 9:29 ® RTckar reakce na …

No chceme rozkrmit jeden flek partiklem a druhej boiliesem tak doufam ze se nam aspon pres ty vikendovky na to neco povesi :-D

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:25 ® osprey reakce na …
osprey

RTckar> V té oblasti pár slušných ryb určitě je. Vzhledem k tomu, jak se s rybou na přehradě zachází, tak pokud tito kapři dorostli na nějakých 10 kg, tak fakt nejsou blbí a není lehké je chytit.

Budeš muset hledat, krmit, bát se, že ti na ten flek někdo vleze atd.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 21:02 ®  reakce na …

RTckar> Orlík nezmapuješ ani za celý život. vyraž, chytej, zkoumej, neřeš, užívej si to. chytíš, chytíš, nechytíš, reaguj. hotové, vyřízené.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 21:01 ® Sander
Sander

RTckar > no já myslim že ten den před těmi pěti lety měli ti kapři určitě přes 10kg, možná že i přes 15.
Dohromady.
Je to fakt super flek.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 20:45 ® RTckar reakce na …

jojo sem to já :-D ale vůbec netušim jak to na přehradě chodí ja spíš jen chtěl vědět jestli to má v okolí toho mostu vůbec cenu jestli vůbec někdo tam chytil kapra kolem 10kg přehradu nemam moc zmapovanou párkrát do roka tam vyrazim na feeder a letos začínám s kaprařinou a nevim kam jinam vyrazit navíc mam kousek teda chatu ale kazdej mi řiká že je nemožný tam kapra kolem ±10kg chytit proto se ptám jestli někdo z vás tam takovou rybu chytil nebo viděl někoho vytáhnout takové pěkné ryby

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 19:33 ® Sander reakce na …
Sander

pepa-č > si piš že je to on.
:-)

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 19:04 ®  reakce na …

CeP> bo sedí pokaždé, když je hezky s feederfovererem u ostrova a bobkaří? :-) (tedy myslím, že je to on)

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 18:52 ® Char reakce na …
Char

Sander> ty chytneš rybu všude :-D

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 18:50 ® Sander
Sander

Já jsem žehlil kapři před pěti lety tady vocaď.
Dodneška už asi dost poporostli.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16587.jpg
Čtvrtek 24. února 2011 v 17:15 ® CeP reakce na …
CeP

pepa-č> a jak jsi prisel na to ze RTckar je z Pisku? teda krom toho za na jahodu jdou az ve stredu. v utery jedine maso..

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 14:10 ® 

navíc RTckar je z Pisku. takže vyzkoušet lov na většině částí Orlíka by neměl být pro již skoro dospělého kluka problém a zkušenosti získat samostatně taky. takže je to o lenosti něco zkoušet a hledat sám. zeptat se na webu je snazší.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 13:58 ® hraji
hraji

Bohužel, takovéto dotazy zadané jako otázka do fóra jsou plně závislé na ochotě ostatních návštěvníků fóra zveřejnit své zkušenosti a znalosti. Udělám to když vím, s kým mám tu čest a neudělám to veřejně. Proč? Protože moje zkušenost mi říká, že když dneska napíšu, že na revíru XY je v místě AB možno nalovit hezké ryby tím a tím způsobem, druhý den to již nebude pravda, protože houf moniturujících bude ještě dneska odpoledne na vyzrazeném místě těžit co jim jejich schopnosti dovolí.

Anonymní tazatel je tedy v podstatě bez šance. Alespoň u mě.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 ve 13:36 ® 1Mara
1Mara

Gibubu> Věř mi že bych nereagoval vůbec , ale proč jsem zareagoval , nemá s odpovědí nic společného a vysvětlovat ti to nebudu promiň . Nic ve zlém :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1