Vyhledávání
Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ??
22.2.2011 | koukolič | 7.778 zobrazení | 31 odpovědí
Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. března 2011 ve 13:27 ® timbab reakce na …
-
kerob> To by pomohlo,zatím jsem tam měl největšího 50cm.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 19:45 ® sethy reakce na …
-
kerob> no jo já taky na rybu nechytám, ale k tomu jsem se dostat nechtěl. Když jsem ještě chodil chytat s palavačkou chytal jsem línu mraky, tím padem to pro mě nebyla nijak neobvyklá ryba. Těd už mi na vláčku neberou
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:58 ® kerob reakce na …
-
timbab> musis pouzit K-70
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:57 ® kerob
-
sethy> asi takhle… ja na rybku nechytam, je to proti mojemu presvedceni a zvyklostem a pokud bych mel tu moc , tak to plosne zakazu (asi bych radsi sam prestal ryby uplne chytat, nez zacit chytat na rybku). Vseobecne s lovem na zivou rybku nesouhlasim a je jedno, jestli to je ouklej nebo hrouzek ci lin. Ale kdyz uz nekdo takto chyta, tak je pro mne mnohem zkousnutelnejsi jako nastrazka kapr nez lin (bez ohledu na to, odkud je), protoze lin je krasnej, sametovej… a za celej rok jich chytnu par a pokazdy z nej mam ohromnou radost bez ohledu na velikost. A jak uz jsem psal – o puvodu velky casti nastrazek vim svoje…
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:53 ® timbab reakce na …
-
kerob> Ale nějak ho milujou sumčí mimina
reagovatHlavně lysáky.
- Úterý 1. března 2011 v 16:51 ® sethy
-
kerob> tento člověk má vlastní sádky, vlastní soukromák atd.
reagovat
Proč je lína škoda je to ryba jak každá jiná, nebo je snad některá méněcená?
Jasné některých ryb je někde víc někde míň, ale pokud je to ryba vychovaná k tomu že se prodá jako nástražka nebo se prodá lidem na jídlo je to podle mě fuk jestli je to kapr, lin nebo štika.
Zkus ploticím vysvětlit, že je jich moc a proto je všichni používají jako nástražky… - Úterý 1. března 2011 v 16:49 ® kerob reakce na …
-
timbab>
reagovatto je ta lepsi varianta
- Úterý 1. března 2011 v 16:47 ® kerob reakce na …
-
sethy> budiz, ale i tak je lina podle me skoda… vim, jak to v kramech chodi a vim, ze nastrazky ze sadek ma malokdo… vetsina je normalne z reviru a to vcetne lina.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:43 ® timbab reakce na …
-
kerob> Kapra jako nástražku.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:43 ® sethy reakce na …
-
kerob> Ano vychovává vím to na 100%. Ryba ze sádek jak ryba ze sádek.
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:41 ® kerob reakce na …
-
timbab> ja jo znamena, ze si je sam vychovas v rybnicku, nebo ze pouzijes kapra jako nastrazku?
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:40 ® timbab reakce na …
-
kerob> Já jo
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:38 ® kerob reakce na …
-
sethy> a fakt si myslis, ze si je vychova ve vlastnim rybnicku? A lina bych taky jako nastrazku zakazal, kapr je mnohem obycejnejsi ryba a nikdo ho jako nastarzku v CR nepouzije…
reagovat - Úterý 1. března 2011 v 16:28 ® sethy reakce na …
-
1Mara> proč ne? Jaký je rozdíl mezi línem, ploticí, kaprem, štikou atd. které si prodejce sám ve vlastním rybníku vychová a pak je prodává?
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 19:45 ® Robur
-
hele, nesmažeme to, zítra je březen?
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 19:43 ® superweb
-
Koncem brezna uz snad budou vody rozmrzle..to nevis nekde ve svem okoli o vode kde je treba karas premnozenej? Ja jich par znam, ale ve svem okoli
reagovat - Sobota 26. února 2011 v 8:49 ® kral
-
vyvazim akvarijni i studenovodni ryby po cele evrope a zadne veterinarni povoleni neni treba
reagovat - Pátek 25. února 2011 v 9:31 ® koukolič
-
jsem z královehradeckýho kraje Rychnov nad kněžnou.
reagovat - Pátek 25. února 2011 v 6:44 ® zulu
-
to nielen že je to proti predpisom ale je to protizákonne.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 9:29 ® hraji
-
Převoz ryb mezi státy unie bez veterinárního osvědčení je samozřejmě proti předpisům.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:56 ® 1Mara reakce na …
-
sethy> Líny ?
reagovatTo nééééééé
- Úterý 22. února 2011 ve 23:54 ® hrdobec
-
Jak psal macek tak koupit v okolí Pádu pár nástražek neni problém a neni to ani drahý protože stačí pár rybek na první den a další už si pak nachytáš.Vozit to sebou je jednak pakárna a starost navíc ale hlavně malokterá ryba tam funguje tak jako místní cejni a boleni.Aspon já mám takovou zkušenost a to jsem dřív taky sháněl a převážel ale když jsem na dovezený asi 4krát nic nechyt tak me to přešlo
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 23:15 ® Prutos
-
Mimochodem. Máš zjištěné jestli si nástražky můžeš přivézt? Myslím tím jestli to nezakazují např. nějaké veterinární nařízení.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 17:19 ® tony.bobo
-
Pokud si je chceš dovézt sebou tak buďto na sádkách nebo nachytat někde na rybníku či řece.Jelce karasi plotice perlíny nachytáš kdykoli.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 13:19 ® sethy
-
Odkud jsi? U nás jeden prodává i líny i větší sumcové nástražky – celoročně.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 12:25 ® Stroft
-
Minulý týden jsem řešil to samé. A mám nachytáno cca 1000ks nástražek(candát-sumec). Pokud není pro tebe OVA daleko, něco vymyslíme.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 9:37 ® macek2 reakce na …
-
koukolič> v Porto Viru v ryb.obchodě se dá vše koupit-licence,ůhoře,karase,rousnice,červi,kalamáry.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 9:30 ® koukolič
-
a myslím si že by bylo určitě lepší něco si sebou vzít
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 9:28 ® koukolič reakce na …
-
na podzim jsem ještě ani nevěděl že někam pojedem.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 9:18 ® Mary
-
Tuhle otázku jsi měl dát na podzim
reagovat