Chytej.cz

Znovu začínající rybář necteno

21.2.2011 | Frit | 3.447 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. února 2011 v 17:51 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

kerob> rádo se stalo :-)

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 17:31 ® kerob reakce na …
kerob

OndruchM> samozrejme mas pravdu, je to tak i u nas, asi jsem mel zkrat mezi usima, kdyz jsem to psal. Dik za opravu. :-)

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 17:22 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

kerob> třeba u nás je – splnění brigádnické povinnosti je podmínkou pro vydání povolenky, pokud ale člověk chce jen zůstat ve svazu stačí mu zaplatit si členskou známku – do legitky pak dostane razítko: v roce____ nevydávat povolenku

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 17:09 ® kerob reakce na …
kerob

kety.vydra> clenske a brigady se plati bez ohledu na to, jestli si beres povolenku… jeste jsem se v CRS nesetkal s tim, ze by to bylo nekde jinak

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 17:07 ® kerob reakce na …
kerob

kety.vydra> pokud ma rybarsky listek (i stary, propadly), tak zadny zkousky znova delat nebude.

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 17:06 ® kerob reakce na …
kerob

FISHERBOY> proc by to delal? Jednorazove zapisne je 500, clensky a brigady jsou mnohem vic.

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 16:58 ® Kujawan

od 5.března si začínám dělat taky papíry,a členský příspěvek musím zaplatit hned první den zapsání:-/+ 500 poplatek=-|

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 10:47 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

FISHERBOY> U vás,když nebereš papíry tak platíš členské I BRIGÁDU ? :-O

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 10:18 ® FISHERBOY
FISHERBOY

a rada 4: pokud bys chytal jen rok, plat si v nasledujicich letech alepson to členské a brigády:D

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 20:20 ® hraji
hraji

Když to je těžké, ty chceš radu, ale nestojíme ti ani za to, abys napsal něco do profilu. Takže rada číslo jedna: Najdi si nějakou MO, kde bys chtěl být členem. Rada číslo dvě: Obrať se na ně a všechno si tam domluv. Rada číslo tři: Zařiď se podle toho, co ti řeknou v MO. Víc rad pro začátek nepotřebuješ.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 20:19 ® kety.vydra
kety.vydra

Platil sis každý rok členské? Pokud ano,tak si jen kup povolenku.Pokud ne,tak pravděpodobně zaplatíš zápisné,nafasuješ Rybářský řád a pak si tě pozvou ke zkouškám…Ale upřímně,nevím,jak to dneska chodí,„každý má jiný systém“…

reagovat