Vyhledávání
Vase cile pro nasledujici sezonu
21.2.2011 | kingkubik | 24.789 zobrazení | 56 odpovědí
dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych).Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. března 2011 ve 22:50 ® Sander
-
Fischer > tohle je úchylný i kdyby to mělo být myšleno jako žert, v což doufám. (bez smajlíka)
reagovat - Středa 23. března 2011 v 7:55 ® Robur
-
cíle jsou ambiciozní, teď ještě požadavky implemetnovat do praxe
reagovat - Středa 23. března 2011 v 7:47 ® Piranha
-
Muj cil, kvalitni zahajeni P sezony s quantem ryb a vecer s kulturni vož. teda zabavou. Od 16.6. bych se chtel poradne podívat fousatym na zoubek. A celorocne se bavit s feederem. Uf, zase je toho hodne
reagovat - Středa 23. března 2011 v 5:09 @ Fischer reakce na …
-
rákosník> U nás jich zase můžeš nachytat mraky. Největší zábava je to na mušák 3m třídy 3. Když trvá zdolávání déle, jako půl hodiy a už je to nudné, většinou „to“ sám schválně utrhnu, abych mohl chytat další ryby.
reagovat - Středa 23. března 2011 v 5:05 @ Fischer
-
No aby mne nechytili.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 23:38 ® rákosník
-
Letos bych si chtěl konečně poprvé v životě chytit parmu.U nás na jihu není snadné ji najít.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 23:52 ® lacika3000
-
ja osobne ani nemám cieľ ale mám prianie…aby bolo počasie aspon o niečo dobroprajnejšie ako bolo minulú sezonu…žiadne vyliate rieky a podobne…
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 21:11 ® LuboO
-
nooo, chytit rybu, a potom mozno este jednu, dve. A ked aj nechytit, tak aspon zaseknut. A ked ani to nie, tak mat aspon zaber. A ak mi ani to nevyjde, tak byt aspon na rybach, nejaku tu rybu vidiet a hlavne, skontrolovat, ci tohtorocne zapady slnka budu take iste nadherne, ako tie vlanajsie. A ozaj, pozdravit tu kamaratku važku, co mi pravidelne sada na navijak a tu mys, co mi vyziera krmivo pri nohach. Snad v zime neutrpela. Uz sa na to tesim.
reagovat - Sobota 19. března 2011 ve 20:00 ® FISHERBOY
-
přál bych si aby tato sezona byla minimalně stejně dobrá jako ta předchozí… rád bych vytáhl aspon jednoho sumíka nad metr… a co je hlavní..užít si každou chvilku u vody a nasávat tu ,,energii" a pohodu:)
reagovat - Sobota 19. března 2011 v 19:38 ® Walley
-
nezbláznit se a nezabít se před zahájením lovu dravců…
reagovat - Středa 23. února 2011 v 1:06 ® hrdobec
-
Kromě už zminované pohody u vody bych rád chytil amura přes metr a kapra nad 15kilo na svazových vodách,případně v Itálii.Candát 75plus by taky nebyl marnej.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 17:24 ®
-
projet (prozkoumat nenapíšu – to mám tak na deset, patnáct let) další kus brčálníku, co mám za kopcem na svém novém plavidle. a pokud se cetou připlete něco pruhatého, zubatého nebo fousatého, budu jen rád. a chodit na řeku za barákem alespoň tak často jako loni. to stačí.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 16:38 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> ja mel minulej rok candata 103:Dale myslim ze dat si za cil candata 110 je spise touha a ne cil:D:D:D:D
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 14:10 ® zedus
-
Každý rok si dávám tyhle cíle, loni jsem měl sumec přes metr a candát přes 80. Což jsem splnil na 50%. Takže letos mám sumec přes metr zůstává a candoš přes 90 a okoun přes 45.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 13:43 ® osprey
-
Moje cíle pro následující sezónu? Přežít. A možná cítit se na jejím konci líp než na konci té minulé.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 13:41 ® Elis3
-
Já to vidím na cílenější lov candáta na gumy, hlavně vyzkoušet pořádně smáčky. loni jsem s nimi začal a jsou super. taky chytit apoň nějakýho sumce a kapra nad 10 kg. jinak jsem hlavně rád někde v klidu v přírodě.
reagovat - Úterý 22. února 2011 v 9:47 ® devils9
-
Pro letošek je v plánu lapit na feeder cíleně parmu a už většího kapra. A na přívlač chci začít s lovem sumíku, tak když se povede alespoň jeden tak to beru jako úspěch
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 22:34 ® reakce na …
-
stump> pěkné.. co víc si přát.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 22:29 ® Char
-
Mám jasné cíle, užít si pohodu na rybách, zachytat a poklábosit s kamarády, chytnout semtam nějakou tu slizkou potvoru
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 22:29 ® chosebaits
-
Já bych chtěl hlavně vidět u vody rybáře a né blbce.To vše,ostatní jsou mouchy.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 21:49 ® stump
-
Chtěl bych si letos užít co nejvíc pobytu v přírodě, při pohodové rybařině zpestřené tu a tam nějakým úlovkem a ve zdraví se dožít sezony příští. To přeju i vám všem ostatním.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 20:27 ® kety.vydra
-
Dobrá otázka,tu si kladu (každý rok) taky – Čemu se chci letos věnovat? Plány jsou hezká věc,ale těžší je si je splnit.S něčím začneš a pak se nabalujou další a další nápady.Já se chci třeba letos víc věnovat feedru,pak se třeba chci víc věnovat jedné lokalitě a jejím kaprům,chci navštívit poprvé lokalitu,kde jsem ještě nechytal…
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 20:24 ® troutkiller
-
Já bych si přál aby jsme s kámošema letos vytáhly každej Sumce ke dvou metrum na vláčku,je to cíl kterému letos podřizuju vše
reagovat - Pondělí 21. února 2011 ve 20:23 ® hraji
-
Nejhlavnější cíl je dožít se té další sezóny ve zdraví, ryby nejsou důležité.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 18:39 ® Sander
-
Cíle hmotné mám nastaveny každý rok. Jsou to určité hranice rybích délek, které jsou důležité pro moji motivaci.
reagovat
Mé cíle nehmotné jsou ovšem mnohem důležitější. Chci si na rybách užít co nejvíce srandy, dobrodružství a příjemně stráveného času s fajn lidmi.
Kdysi byl můj skromný cíl přesměrovat nesmyslné brigády MO pro úklid bordelu kolem řek. To se mi bohužel nesplnilo, takže se aspoň z vlastní iniciativy pokouším odtahat od vody svinčík, který je u vody v těchto měsících vidět nejvíce. To bude jarní cíl č.1. - Pondělí 21. února 2011 v 17:48 ® petrcech
-
Můj cíl v letošní sezoně bude hlavně o tom abych se na rybách odreagoval, teď v zimě když jsem dlouho nebyl na rybách to na sobě začínám cítit, jsem z toho smutný
reagovatuž se nemůžu dočkat až budu zase u vody. Jinak by neškodilo, kdyby se mi podařilo čapnout sumíka, nebo pěkného candoše.Čas budu jako loni hlavně věnovat noční vláčce, a letos taky možná trochu úhořům, však uvidím sám co z toho bude.