Chytej.cz

Vase cile pro nasledujici sezonu necteno

21.2.2011 | kingkubik | 24.786 zobrazení | 56 odpovědí

dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych)­.Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 16. března 2012 v 10:42 ® Bigpista
Bigpista

noba> Díky. Připomnělo mi to, co je skutečně důležité.

reagovat
Pátek 16. března 2012 v 8:22 ® Robur
Robur

noba> tak to je drsná kombinace, symbolicky připíjim na Sandera

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:44 ® noba
noba

Hrajiho reakce v této diskuzi v Pondělí 21. února 2011 v 19:23 následující hned po té Sanderově je vzkutku chmurná.(nebo jak bych to vyjádřil) Jak jsou mnohá přání malicherná.

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:36 ® hecht reakce na …
hecht

Robur> ??

reagovat
Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:15 ® Robur
Robur

?

reagovat
Sobota 26. března 2011 v 19:42 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Fischer>to už je jiná.Měl jsem za to,že na ně chodíš cíleně a když to vezme hodně velká a tobě dojde nálada zdolávat tu onu,tak to utrhneš.Tvá formulace příspěvku byla taková a já na to reagoval tak jak reagoval.

reagovat
Pátek 25. března 2011 v 15:13 ® Sander reakce na …
Sander

Fischer > to je v pořádku, člověk si zvykne když onoho člověka trošku alespoň virtuálně pozná :-) Ale chvíli to trvá.

reagovat
Pátek 25. března 2011 v 10:10 @ Fischer reakce na …

Alov> Já vidím ten rybářský rok úplně jako ty. Žádné jiné cíle si nedávám. Hmm, snad abych se neutopil…

reagovat
Pátek 25. března 2011 v 10:01 @ Fischer reakce na …

Sander> No, mohl jsem se vyjádřit víc „po lopatě“… A často ironizuji (třeba, když napíšu, že je to hrozná zábava), ale když nepoužiji úvozovky, ne každý pochopí, jak je to myšleno. Sakra, teď jsem si uvědomil, že jsem v reakci na Ospreyův článek o poškozování ryb napsal, že jsem ještě nezvládl poškozování ryb v důsledku lovu dynamitem…Kdo ví, kolik lidí si myslí, že to je pravda.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 21:38 ® Losfedos
Losfedos

hlavně byt v pohodě a stravit krasne chvile u vody,uživat si každy okamžik na rybach,když je tam tak krasne,a když to člověk miluje…

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 21:11 ® Alov reakce na …
Alov

Sander> Ok. Beru na vědomí a nemáš mě na svědomí :-D Už mám něco upito, tak už se radši více nebudu veřejně prezentovat.
Jinak aspon něco k tématu. Můj letošní rybářský cíl je jasný. Být co nejvíc u vody, být co nejmín u vody nasraný a vše přežít ve zdraví. Tak asi tak no …

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 21:06 ® Sander reakce na …
Sander

Alov > vono je to složitější. Já si vzpomínám, že tu Fisher už o parmách na mušák psal, proto jsem si to samozřejmě spojil a proto jsem si to vysvětlil takto.

Jinak já si pořád dělám prdel, vono to souvisí i s tím, že se tady pět let prezentuji skoro stejně a už každý ví co ode mě čekat :-D

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 21:02 ® Alov reakce na …
Alov

Sander> Napsal ten, jenž tu dost často píše dvojsmyslně :-D Hoši, hoši, hoši…:-/

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 20:27 ® Sander reakce na …
Sander

Prutos > nejde mi moc věcí najednou. Večeřím, současně píchám mušky do nový krabky, píšu na kompu a ještě k tomu číst?
Neblázni.
To umí jen ženská.
:-)

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 20:25 ® Prutos reakce na …
Prutos

Sander> Myslím že myslel chosebaitse… Umět ty dobše šíst? :-D

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 20:23 ® Sander reakce na …
Sander

Prutos > musel jsem, chtěl přece radu od toho chytráka, co ho chtěl bít.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 20:10 ® Prutos reakce na …
Prutos

Sander> Hele,nevopakuj! :-D

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 20:09 ® Sander reakce na …
Sander

Fischer > víš, tento zápis „Středa 23. března ve 4:09 ® Fischer“, působí z tvé strany dost suverénně. Já to pochopil tak, že cíleně chytáš mraky parem s trojkou mušákem a když tě to nebaví, utrhneš ji a pokoušíš se o další.
Níže jsem se dočetl, že je tato má formulace chybná. Ale je to má chyba? Že to můžeš myslet jinak je věc jiná. Možná se na to příště před stiskem tlačítka Odeslat podívej i z druhé stránky.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 19:08 ® Prutos reakce na …
Prutos

Fischer> Čtení v pořádku, děkuji za optání.Tak jak jsi nenapsal, že parmy na troju mušák chytáš, tak jsi taky nenapsal, že je takto nechytáš. Je dost lidí, co by tu větu o zábavě napsali bez ironie. Promiň,ale nemůžu čuchat kam patříš. Po vysvětlení nemám námitek.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 16:35 ® Alov
Alov

Někteří borci, než sednou na net, by měli pozřít sedativum v míře úměrné tomu, aby pak osobám v klidu píšícím nebylo vyhrožováno zdravotní újmou, neřku-li smrtí, v krajních případech i smrtelnou nemocí celé rodiny…
Dnešní doba je škaredá. Každý člověk s lehce podprůměrnou inteligencí vnímá mu podsouvané informace a saje je jako houba na autolak. Poté v nich uvidí své životní poslání, a tak mu to zatočí s myšlenkama, že není už ani schopen mít svůj vlastní názor… Je mi z toho smutno :-((

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 13:35 @ Fischer reakce na …

Robur> To si mi poradil, cheche. Špatně. Ale já chtěl radu od toho chytráka, co mě chtěl bít, checheche.Ten asi umí lovit ponorky. Na vlasec fluo 0,10 v silné hluboké vodě nevytáhne velkou parmu v podzimní kondici aní svatej Petr, ani Jakub Vágner. Jakub je dobrý, ale zázraky nedělá. Nehledě k tomu, že v Česku je hodně lepších muškařú. Nevím, či Jakub vůlbec někdy chytal na malé nymfy lehounkým vercajkem. Myslím, že ani ne. Na to jsou jiní machři, několikanásobní mistři světa a Evropy. A já ke všemu tu parmu ani nechci vytáhnout. V minulosti jsem chytal parmy cíleně s valícím se olůvkem feedrovým stylem, ale v podstatně lehčích podmínkách. Zabroděný po prsa na kluzkých kamenech s tím lehkým vercajkem, v tom silném proudu velkou parmu nezvedneš ani ode dna.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 12:40 ® Robur reakce na …
Robur

Fischer> zkus to konzultovat s Kubou Vágnerem, třeba bude mít recept:-D . Nepochybuji, že ten by ji dostal.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 12:23 @ Fischer reakce na …

chosebaits> A pokud seš tak chytrej tak mi vysvětli, co mám dělat, když má parma 5 kilo, vleze do jámy co má 2–3 metry a neutahám ji na té 3 mušáku ani za nic. Pokud bych tě měl potěšit, stál bych ve vodě měsíc. Možná i dýl. Ty si takovou ponorku v takové vodě na takovém vercajku ještě asi neměl. Já mnohokrát. A nikdy jsem o to nestál. Stejně, jako jsem nestál o to, mít na trochu silnějším mušáku hlavatku cca 120 cm v proudu. Je to sice zážitek, ale jsou situace, které se reálně nedají zvládnout. Jsem si jistý, že ta parma se té nymfy v pysku rychle zbaví.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 ve 12:17 @ Fischer reakce na …

chosebaits> Poradím ti: dej sám sobě, nebo staré.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 11:01 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Fischer> upozornění bylo asi na toto-Když trvá zdolávání déle, jako půl hodiy a už je to nudné, většinou „to“ sám schválně utrhnu, abych mohl chytat další ryby.

Pokud je to myšleno vážně,tak by tu měl dostat někdo vážně přez držku.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 10:13 @ Fischer

Prozradím, kde se vám budou mamutí parmy proti vaší vůli vešet na háček: Loc: 49°15'41.426"N, 19°25'29.678"E

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 10:08 @ Fischer reakce na …

Prutos> Někde jsem napsal, že chytám parmy cíleně na 3 mušák? Problémy se čtením? Já na parmy s mušákem ještě cíleně v životě nebyl. Ale když jdu na lipany (na ty mi snad ten mušák snad laskavě povolíš), tak se neubráním záběru parmy a potom je to skutečně velká zábava. Ale myslím to samozřejmě ironicky s tou zábavou. Kapří krmiči lovící na boilies 25 mm (já s tím začínal dávno,někdy začátkem 80. let, když to tu nikdo neznal-vyčetl jsem to v anglickém časopise)jistě problém s ulovením jiné ryby moc nemají.

reagovat
Čtvrtek 24. března 2011 v 8:06 ® parma101

Já sem si udělal například takovou tabulku ve kterrý mám ryby který chci chytit. A za úspěch bych považoval lína. Je to krásná ryba a nebojte se pustil bych ho.

reagovat
Středa 23. března 2011 ve 23:19 ® Prutos reakce na …
Prutos

Fischer> Chytat parmy cíleně na trojku mušák, že Petře?

reagovat
Středa 23. března 2011 ve 23:13 @ Fischer

Sander>Co myslíš?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1