Vyhledávání
Obří úhoř!
21.2.2005 | rybar11 | 3.543 zobrazení | 13 odpovědí
ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. února 2005 ve 22:36 ® mirmen
-
omluva, špatné zadání. Správně má být : www. britishcongerclub. org. uk
reagovat - Sobota 26. února 2005 ve 22:35 ® mirmen
-
rybar11: nedokážu Ti odpovědět. Pokud zvládáš anglinu, tak zkus dotaz na www. bristishcongerclub. org. uk
reagovat - Sobota 26. února 2005 v 10:53 ® rybar11
-
to mirmen. Nevíš, jestli se tam dá jet chytat? Třeba přes nějakou cestovku? Myslím tu anglii. Tohle mně vážně fascinuje....... Na moře ani nepotřebuješ povolenku, ne?
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 14:07 ® Tomucha
-
hraji: To jsi byl na špatým místě. alespoň si kočka nebude myslet, že neumíš chytat:) Chce to teplý letní večer, pitíčko, něco k snědku, holku-romatika a když neberou tak si najít kratochvíli ale bacha na porybnýho s nočním dalekohledem
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:37 ® hraji
-
Tomucha: dobrej nápad, napadnul mě před asi dvaceti lety, ty potvory šly jedna za druhou jak v knížce od Oty Pavla a tak jsme se věnovali jen tomu lovu.
reagovat - Úterý 22. února 2005 ve 21:51 ® Tomucha
-
chlapi už jste někdy pozvali holku na noční chytání úhořů??to by mohla být dobrá zámínka. hm?
reagovat - Úterý 22. února 2005 ve 12:06 ® Holajz2
-
To je neuvěřitelný. Ještěže já chytám jen ty žížalky do 70cm.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 20:28 ® mirmen
-
poznámka k otázce: na www. britishcongerclub. org. uk/album/photos2. htm je ten nej zdolaný v Británii na udici k nahlédnutí. Porovnejte si velikost hlavy hada a hlavy lovce a porovnejte si oba tvory na fotce i zhlediska jejich objemu v pase. Vážil cca 49,5 kg.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 20:05 ® Tomash
-
Tomucha : Ten film byl super!!! Nejlepší bylo, jak tam šel HAD na slepice…
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:51 ® Tomucha
-
Viděli jse film My tři a pes z pětipes?? Tam takovyho hada chytaly dětska:) Já bych na něj hned šel. pár českej žížal by tu hadici určitě dostalo. Akorát nemám tak dlouhou udírnu
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:35 ® ywan
-
neviem ako by som ho dostal na breh ale jedno je isté. schytal by dýku medzi oči, to by bolo údeninky
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:27 ® OakenHead
-
Takovýho hada bych na prutu nechtěl, leda že bych měl Jeep a chytil ho na autonaviják. A nakonec bych stejně byl rád, že by mi auto nestáhl do vody …
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:18 ® mirmen
-
Například bristský rekord u mořského úhoře ( tuším, že v angličtině conger ) je asi 240 cm délka, cca 50 kg hmotnost a obvod těla přes 70 cm. Chytá se ze speciálně upravených člunů, které mají na dně bednu o rozměrech asi 2×1,5×1 metr, kam se conger po přetažení přes palubu natlačí a kde ho taky nůžkama na drát odštípnou od sestavy a ihned zadeklujou. Vyhlášené jsou útesy a srázy na pobřeží jihozápadní a jihovýchodní Anglie a tuším, že i část francouzského pobřeží naproti. chytá se v hloubkách od 40ti do 120 metrů, hlavně u hran, potopených lodí apod.
reagovat