Vyhledávání
Výzva
21.2.2011 | Klon | 9.333 zobrazení | 76 odpovědí
Petrův zdar,rybáři a přátelé.
Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hádky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kteří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…
Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závist,zlost,neochota,hádky,nadávky a urážky jsem přeci nepatří…
Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. února 2011 v 19:59 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Tak jdeme k tobě at tu ještě někoho nemáme na svědomí
reagovat)Já sem nikdy nebyl Mirek Dušínu
)Ale nechci aby kuly mně byl dohad.-)
- Pondělí 21. února 2011 v 19:57 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> podle mě chybu neuděláš.
Uznej, nebylo by krásné, kdybychom tu ještě plkali a někomu prdnul nerv? Mimochodem mimo téma.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:55 ® troutkiller reakce na …
-
Alov> Jmenuj!!!!
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:55 ® Alov reakce na …
-
cercer1> I to je jeden z nešvarů. Ale tohle se neděje jen zde..
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:54 ® Alov
-
Pro všechny> Jmenovat skutečně nebudu. Jak už jsem napsal níž, nebyl záměr mého příspěvku zde jitřit nějaké emoce. Jen jsem napsal svůj pohled na chytej.cz. Tudíž nevidím důvod jmenovat. A věřte mi, že v tom není strach nebo něco jiného…
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:54 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Du do něj!I když mně smáznou
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:51 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> určitě vydrží! Nejde přece o šimáno, že?
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:51 ® Robur
-
Klon, uznej, nebylo by krásné promazat si jako zakladatel otázky ty plky mimo téma…?
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:50 ® kety.vydra
-
Myslím,že Alov nebude záměrně jmenovat,protože by se to mohlo někoho dotknout (pokud jde o mě,je mi to jedno nejsem popudlivý,pokud někdo nevyjede zostra) a asi nebude chtít vířit prach.Nicméně by mě taky zajímalo o koho jde (třeba tam taky patřím). ALOV – Vyjádříš se? (zvědavost je mrcha a hlodá a hlodá a hlodá…)
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:47 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Pokud vydrží to co Zauber tak za ty koruny neni co řešit!
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:46 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> měl jsem na výstavě krátce v ruce předchozí model, v rámci možností jsem se v něm pošťoural a nevypadal špatně. Navíc za ty peníze.
reagovat
Ale není to ani Švéd a ani Japonec, což mi trochu vadí, ale je to jen subjektivní pocit. - Pondělí 21. února 2011 v 19:43 ® cercer
-
Alov> takhle se to tu děje?Spíš mi přijde,že admini s vymazáním duplicita jen straší ale nakonec ho nechaj stejně zapadnout prachem…vyjde to nastejno.Aspoň jsem si tedy na vlastní oči nikdy nevšiml smazání jen z důvodu,že už tu jsou podobné..
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:43 ® PetrC reakce na …
-
cercer1> i med je na hovno…
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:40 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Jasnéé
reagovatHele lovče vím že je to jinam ale hooodně vážně uvažuju o tom novém vajíčku od Ryobi,nemáš o něm nějaké reference?
- Pondělí 21. února 2011 v 19:40 ® cercer
-
hoši hoši,diskuze o howně je jinde
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:39 ® PetrC reakce na …
-
sus1> myslím to naprosto vážně.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:38 ® PetrC
-
troutkiller> a o tom to přece je. Nemá přece smysl nechávat vážná témata jen tak ladem a skladem.
A pro zvýšení kvality té které diskuze uděláme přece i nemožné.Jo a ještě smajlíky…
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:37 ® sus1 reakce na …
-
PetrC>
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:35 ® PetrC reakce na …
-
sus1> jenže byl na tebe vyvíjen nepředstavitelný nátlak, protože jinak si to neumím představit. Navíc i kdyby jsi to napsal stokrát, tak tomu neuvěřím!
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:34 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Hele proč dvakrát
reagovat)Sleduješ že když se mi dva pustíme do nějaké diskuse ta ta diskuse jde okamžitě uplně do kytek
Nebo minimálně uplně někam jinam než jít měla
- Pondělí 21. února 2011 v 19:33 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> heč, umím to poslat i dvakrát za jeden klik. Heč.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:32 ® sus1 reakce na …
-
PetrC> Bohužel,ze mě už to nemusí dostávat,já už jsem to napsal sám před téměř měsícem.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:32 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> to bys musel těch svěráků mít plnou kapsu, ale i tak by to bylo marné.
To víš, my tvrďáci…reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:32 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> to bys musel těch svěráků mít plnou kapsu, ale i tak by to bylo marné.
To víš, my tvrďáci…reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:29 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Palečnice?Proč?Vzal bych nějaký ABU a začal ho drtit ve svěráku!Dvě otočky a práskneš i to kdo picnul doopravdy Kenedyho
reagovat)
- Pondělí 21. února 2011 v 19:29 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> jenomže tebe tu má každý rád, jsi kapacita přes dragon a šimáno a nesnesu pomyšlení, že bych byl druhý.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:27 ® PetrC reakce na …
-
sus1> srabe!!! Ze mě by to nedostali ani kdyby mě natahovali na skřipci anebo mi dělali potěšení v palečnici.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 19:26 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Já sem si to řekl dřív!!!!Tak si až druhej
reagovatA druhej je první kterej prohrál
- Pondělí 21. února 2011 v 19:26 ® sus1
-
Já už jsem se přiznal.
reagovat
- viz.Diskuze o Howně – Středa 26. ledna ve 21:48 - Pondělí 21. února 2011 v 19:24 ® PetrC
-
troutkiller> tůůůdle, ty určitě ne. Budu to já. Já, největší prznič skvělých otázek. A nehádej se se mnou.
reagovat