Chytej.cz

Výzva necteno

21.2.2011 | Klon | 9.335 zobrazení | 76 odpovědí

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 21. února 2011 v 19:23 ® Robur reakce na …
Robur

Alov> jak v 18:12 píšeš, považuji to za jedinou správnou cestu. Bohužel se to za poslední 2 či 3 roky nikam neposunulo. A ani když se dala zadavateli možnost oživit otázku, tak se tak nestávalo.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:23 ® PetrC reakce na …

Alov> stejně jako kolega sus1, jsem pro, abys napsal jména těch jiných, co tu kazí atmosféru.
Nestyď se, neboj se, nikdo ti nos neutrhne.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:18 ® Alov reakce na …
Alov

sus1> Já si ba naopak myslím, že by se hádal. Nechme to tak, jak to je…

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:18 ® troutkiller reakce na …

sus1> Já budu určitě na prvním místě:-)) )

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:15 ® sus1 reakce na …

Alov> Já myslim,že by se snad ani nikdo nehádal,neni proč.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:14 ® Alov reakce na …
Alov

sus1> A proč bych měl jmenovat? Úmyslně jsem nejmenoval z důvodu, který jsem napsal. Navíc by případné jmenování dotčených vyvolalo hádky a slovní přestřelky a to nebylo skutečně důvodem mého příspěvku…

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 19:12 ® Alov reakce na …
Alov

cercer1> Ano to vím. Ale dotyčnému většinou přijde soukromá zpráva o vymazání fora s odkazemna forum v této problematice již existující…

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 18:58 ® sus1 reakce na …

Alov> ,, … dostane snůšky keců od výše zmiňovaných uživatelů, kteří naproti tomu zde melou svá hovna o něčem, co zajímá jen je a to je svaté," …
Napiš ty jména ,ať je jasno.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 18:51 ® cercer reakce na …
cercer

Alov> to o těch fotkách či vyhledávač-souhlas!Ale pokud si myslíš,že když odejde dotyčný,,vedle" ,že si o moc polepší,tak to tedy ne.Zkus založit nějaké,,stupidní" duplicitní fórum tam a uvidíš jak pochodíš…mimocho­dem,duplicitu či do daného fóra nepatřičné příspěvky hlídají moderátoři i na jiných serverech než je ten náš rybářský..a také neúnavně vyzývají k vyhledání fóra toho patřičného..

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 18:42 ® Robur reakce na …
Robur

Alov> já nemusím, já nemusím, já už jsem rezignoval

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 18:35 ® Alov
Alov

Napíšu to tak, jak já osobně to zde na chytej.cz vidím..
Pohybuju se tu už nějaký pátek. Od začátku jsem si ale všiml, že se zde pohybuju pár vyrekrutovaných uživatelů, kteří si jaksi přisvojily právo mít vždy pravdu a jen jejich názor je ten jediný správný. Docela to ve mě vře, když sem přijde nový uživatel, založí pro nás už mnohokrát omleté forum, aniž by tušil, že tu funguje nějaký vyhledávač a co se jako první dozví ve foru? „Použij vyhledávač, mažu forum – duplicita“ nebo v tom lepším případě se mu dostane odpovědi, že se má prohrabat xy stránek zpět v určité diskusi a nazdar.Co asi ve většině případů tento nový uživatel udělá? Na celé chytej.cz hodí bobek a jde jinde. Místo očekávané fundované odpovědi se mu dostane snůšky keců od výše zmiňovaných uživatelů, kteří naproti tomu zde melou svá hovna o něčem, co zajímá jen je a to je svaté, i když v mnoha případech to má s rybařinou pramálo společného. Umyslně je nejmenuju, protože naivně věřím, že se v mém příspěvku poznají a chytí se za rypák. I když…
Technicky chytej.cz bohužel oproti konkurenci zaostává. Věčný problém s vkládáním fotek už se nedá nazvat jinak, než ostuda. Řeší už se to snad roky, ale kloudného řešení jsme se zatím nedočkali. Pro mě osobně není problém fotku zmenšit a strčit ji sem. Ale pro uživatele nznalého těchto novinek je to věc neřešitelná a po mnoha pokusech o vložení fota odchází. Opět znechucen. U sousedů napakuju na sklo fotku přímo z foťáku resp.mobilu bez jakékoliv úpravy a hotovo.
Vyhledávač. Mnohými borci zde doporučovaný produkt. Já osobně jsem ho použil 3×. Poté už jsem na to neměl kufr ani náladu, protože co na mě vypadlo po zadání klíčového slova se jinak než bordelem nazvat nedá. Když kliknu na výsledek, který se nachází v kaprařině a je rok starý, tak po zvolení na mě vyskočí kaprařina aktuální a já se můžu proklikávat nekonečně o rok zpět. Prostě je to z mého pohledu nepřehledné, nepraktické.
Kaprařina. I když nejsem vyhraněný kaprař, tak si myslím, že kaprařina je zde doslova nenáviděná, je jí opovrhováno, je zde zesměšňována. Ale tito chytráci si neuvědomují, že kaprařina nemůže za to, že MO si všude sype kapra hlava nehlava. A podle mého soudu z obchodního hlediska, dokud se zde kaprařina nezačne alespoň minoritním podílem řešit, tak to je opět o tisíce uživatelů méně. Protože bohužel kaprařina v dnešní době hýbe rybářským trhem at chcem nebo ne. Je to tak..
Co se týče hádek, tak ty jsou všude a dost dobře se s nima nedá bojovat. Snad jen restrikcí, ale to by opět nědělalo dobrotu.
Jinak na chytej.cz chodím rád a nepřestanu. Mám rád zdejší docela klidné prostředí a atmosferu. David s klukama se snaží stránky zvedat, ale v těch pár lidech to je na hrozně dlouho a mám strach, že mezi tím už nám ujede vlak.
HaDe neber to jako ostrou kritiku, ale jako můj pohled na Tvé stránky. Mrzí mě, v jakém se nacházejí stagnujícím stavu. Ale uznávám tě jako člověka, rybáře i tvůrce těchto stránek a vím, že to není jednoduché, takže ti držím palce a pevně věřím, že tyto moje slova, které jsem tu napsal k něčemu snad budou…

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 14:10 ® Robur
Robur

takže Klone vidíš, že i tvoje výzva je duplicitní, navíc tam máš chyby:-D .

Ale faktem je, že jaké si to uděláme, takové to budem mít, ale toto neplatí, protože většina lidí si pojede v jíné linii se kterou nesouhlasím, proto rezignuji.

Na jakoukoliv administraci této babylonské věže, je už bohužel pozdě.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 14:09 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Klon> regulus to popsal naprosto přesně.K tomu není absolutně vůbec co dodat,neb to vidím naprosto stejně.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 13:32 ® regulus
regulus

Klon> Když se podívám, od kdy jsi na tomto serveru zaregistrovanej (předpokládám, že sem stejnou dobu alespoň nakukuješ), tak to nejspíš vidíš asi tak podobně jako já, prostě se to placama už nedá ani číst. S určitou částí co jsi napsal, souhlasím, ale ve spoustě věcí nemáš pravdu. Když vezmu ty zmiňovaný hrubky, tak jedna věc je překlep a druhá písemný projev ignorující alespoň základní pravidla, ty překlepy kolikrát opravím, když to vyloženě bije do očí, aniž bych to nějak komentoval a ten druhej případ už dávno ignoruju, konec konců je to vizitka daného jedince. Toto si ale myslím, je zanedbatelnej problém. Pokud se týká rozdílností názorů na nějaké téma, tak to tak prostě je, někdo je pro, někdo proti a jsou i jedinci, kteří si tu svoji pravdu musí stůj co stůj hájit za každou cenu a někdy i tím, že oponenta slovně napadnou, což někdy vyvolá reakci ve smyslu, na hrubej pytel, hrubá záplata, těmto lidem myslím do duše nepromluvíš. Další už podstatnější věcí je úroveň fór a diskusí, ta je naprosto závislá na jejích aktérech, čili na lidech kteří do nich přispívají. Jistě jsi si všimnul, že je spousta lidí, kteří už pochopili, že něco vůbec nemá cenu jakkoliv komentovat. Když jsem před téměř čtyřmi lety založil sarkastické fórum „vo ničem“, měl jsem na mysli totéž co ty a děsil jsem se možnosti současnýho stavu, bohužel se to stalo skutečností a obávám se, že bude ještě hůř. Se stopajícím množství témat ve fórech, nutno říct že v mnoha případech duplicitních, zbytečnejch nebo vo ničem, se tento server stává nepřehlednější, tím pádem se na to balí další a další duplicitní fóra, ti co by mohli něco sdělit už dávno rezignovali nebo sem přestali chodit, případně se stali jen tichými pozorovateli. Důvody jsou různé, ale jsem přesvědčen, že tím hlavním je to, že na mnoho témat už prostě není co napsat, odpovíš jednou, dvakrát, desetkrát a pak se na to prostě vykašleš, protože se to neustále opakuje, zkrátka a dobře už není co napsat nebo třeba dotyční jen mají ten pocit.

Chápu, jaký jsi měl důvody k napsání této výzvy, nicméně obávám se, že to je boj s větrnými mlýny.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 ve 12:29 ® macek2 reakce na …
macek2

Klon> to máš těžký pro spoustu lidí je snažší neco skritizovat než dobře poradit.

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 11:26 ® Klon
Klon

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1