Chytej.cz

Humminbird-Made in China!!!??? necteno

20.2.2011 | bene | 3.035 zobrazení | 19 odpovědí

Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. února 2011 v 11:21 ® kerob reakce na …
kerob

troutkiller> levisky, co se prodavaj u nas, jsou z Vietnamu (myslim) a stojej 2500, v USA jsou z Mexika a stojej 19–39 USD…privez jsem si ctvery :-D

Jinak vzhledem k rostouci cene prace v Cine se da predpokladat, ze se naopak spousta veci bude vyrabet opet tam, kde se vyrabela pred presunutim vyroby do ciny – momentalne je tenhle trend v textilni vyrobe.

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 11:07 ® 1Mara
1Mara

Chině se dnes dělá už skoro vše , všechny značkové věci :-)

reagovat
Čtvrtek 24. února 2011 v 9:04 ® troutkiller reakce na …

bene> Nauč se žít s tím že čína bude za chvilku uplně všechno:-) Kapitalista pošle do PRC svoje lidi který hlídaji kvalitu a bude rejžovat třikrát tolik!Levisky se taky šijou v Mexiku a prodávaji se pořát!

reagovat
Středa 23. února 2011 ve 14:47 ® 

bene> chápu to rozhořčení ve smyslu klamání spotřebitele. Na druhou stranu ale „šikmáčům“ fandím. Jsou to ve většinně případů schopní a slušní lidé. Navíc činská kvalita již je někde jinde než před léty. Mám jeden činský proutek a nemohu si jej vynachválit a za „americký“ bych neměnil! Také věřím, že při dnešních cenách na trhu práce, již může být a hodně i je čínské zboží mnohdy kvalitnější než to americké.. Také věřím, že za několik let budeme láteřit "jaktože je to made in USA, když píšou že je to vyrobeno v číně :-D D

reagovat
Středa 23. února 2011 ve 13:22 ® bene reakce na …
bene

No už se s tím začínám smiřovat:-> , ale naštvalo mě to. Na ta šikmá očka si snad zvyknu taky:-D ono to dnes snad ani jinak nejde,stačí se projít po Litvínově…na 10 obchodů ve městě jsou šikmá očka tak v 7 případech:-(( z nich. Docela se jim tu daří9-)

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 19:35 ® troutkiller reakce na …

bene> Jak jinak,Když to ukáže rybu tak má drobet šikmá očíčka ale to mi neva:-)) )

reagovat
Úterý 22. února 2011 v 9:10 ® bene reakce na …
bene

A ta tvoje 240 je taky čínská?

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 16:44 ® troutkiller reakce na …

bene> Hlavně klid:-) Já mám 240 a je už tři roky v naprostém pořádku:-))

reagovat
Pondělí 21. února 2011 v 8:30 ® bene reakce na …
bene

Mám asi 4 roky přívlačák Shimano Stradic, stál asi 3.500,– a kdy jsem ho tenkrát přinesl domu, tak na mě na mě vybafla malá samolepka dole na koncovce Mada in China.Slouží mi dodnes, ale na pár dní jsem měl zkaženou náladu:-/.Teď to bude podobné.Doufám jen,že se te týtá celé řady Piranha a né jen té mé série.Hlavně mi jde i o ten princip, že se tam uvádí Made in USA a není to pravda…to je oč tu běží.No až budu chtít příště USA přihodím 300 doláčů navíc a snad to vyjde:-) nebo ne?:-D

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 21:08 ® troutkiller reakce na …

bene> A to si myslíš že za 150 dolaru se s tím někdo bude dělat ve státech??Neblázni udělaji to v číně za 10 doláču za 5 to do státu dovezou a 135 na ton vyvaří!Je to stejný jako třeba s kolama,práce v číně je tak levná že se jim to i za cenu transportu přez pul zeměkoule rentuje víc než kdyby to dělal amík ve státech ulici od krámu kde to prodávaji:-)) )

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:47 ® macek2 reakce na …
macek2

bene> přesně,mě by to taky vadilo,je to klamání spotřebitele.

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:41 ® bene
bene

Simulátor funguje:-D , jak maká…zjistím až povolí ledy nebo do 14 dnů zjistím jiné podezřelé okolnosti a rozhodnu se ho vrátit

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:36 ® bene reakce na …
bene

Proto by mě zajímalo,jestli má někdo stejný nebo podobný model ze států!! Co se té ceny týče,nevím jestli by to za tu cenu v Americe vyrobili či ne?! Cabelas ho má v nabídce za 150dolarů!!!Že by ho tam vozili z Číny?:-/ mě stál 6.000,–kaček

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:10 ® timbab reakce na …
timbab

bene> Na tom mém není made ale assembled ale to je celkem fuk.Ten rozdíl by mě asi taky vadil zajímalo by mě co ti napíšou.

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:09 ® troutkiller

Já osobně bych to u základního modelu moc neřešil,echo za tyhle paníze těžko někdo udělá ve státech:-(( Spíš bych řešil jak maká než kdo ho udělal!

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:07 ® bene reakce na …
bene

Přišel mi tenhle pátek. Počkám si co mi odpoví z obchodu Tomi-Korda nebo tam zítra hned zavolám a pak to ještě zvážím. Vadí mi ten nepravdivý údaj,který je uváděn a zjištěná skutečnost:-((

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 20:02 ® macek2
macek2

bene-pokud jsi to obědnal tet využij práva a to, do 14 dnů můžeš vrátit zboží bez udáni důvodu.být to nějaká prkotina tak na to kašlu ale u sonaru za pár tisíc by mě to štvalo.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 19:48 ® bene reakce na …
bene

Jo je to tam napsaný.Jak na hlavním pevném lisovaném plastovém obalu,tak přímo na obrazovne vzadu. Je tam štítek serie a pod tím made in China:-((

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 13:35 ® timbab
timbab

Mám Humminbird 323 fishfinder zakoupen u nás a je z USA.Na tom tvém je přímo napsáno made in China?

reagovat