Vyhledávání
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | 3.035 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. února 2011 v 11:21 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> levisky, co se prodavaj u nas, jsou z Vietnamu (myslim) a stojej 2500, v USA jsou z Mexika a stojej 19–39 USD…privez jsem si ctvery
Jinak vzhledem k rostouci cene prace v Cine se da predpokladat, ze se naopak spousta veci bude vyrabet opet tam, kde se vyrabela pred presunutim vyroby do ciny – momentalne je tenhle trend v textilni vyrobe.
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 11:07 ® 1Mara
-
Chině se dnes dělá už skoro vše , všechny značkové věci
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 9:04 ® troutkiller reakce na …
-
bene> Nauč se žít s tím že čína bude za chvilku uplně všechno
reagovatKapitalista pošle do PRC svoje lidi který hlídaji kvalitu a bude rejžovat třikrát tolik!Levisky se taky šijou v Mexiku a prodávaji se pořát!
- Středa 23. února 2011 ve 14:47 ®
-
bene> chápu to rozhořčení ve smyslu klamání spotřebitele. Na druhou stranu ale „šikmáčům“ fandím. Jsou to ve většinně případů schopní a slušní lidé. Navíc činská kvalita již je někde jinde než před léty. Mám jeden činský proutek a nemohu si jej vynachválit a za „americký“ bych neměnil! Také věřím, že při dnešních cenách na trhu práce, již může být a hodně i je čínské zboží mnohdy kvalitnější než to americké.. Také věřím, že za několik let budeme láteřit "jaktože je to made in USA, když píšou že je to vyrobeno v číně
reagovatD
- Středa 23. února 2011 ve 13:22 ® bene reakce na …
-
No už se s tím začínám smiřovat
reagovat, ale naštvalo mě to. Na ta šikmá očka si snad zvyknu taky
ono to dnes snad ani jinak nejde,stačí se projít po Litvínově…na 10 obchodů ve městě jsou šikmá očka tak v 7 případech
z nich. Docela se jim tu daří
- Úterý 22. února 2011 v 19:35 ® troutkiller reakce na …
-
bene> Jak jinak,Když to ukáže rybu tak má drobet šikmá očíčka ale to mi neva
reagovat)
- Úterý 22. února 2011 v 9:10 ® bene reakce na …
-
A ta tvoje 240 je taky čínská?
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 16:44 ® troutkiller reakce na …
-
bene> Hlavně klid
reagovatJá mám 240 a je už tři roky v naprostém pořádku
- Pondělí 21. února 2011 v 8:30 ® bene reakce na …
-
Mám asi 4 roky přívlačák Shimano Stradic, stál asi 3.500,– a kdy jsem ho tenkrát přinesl domu, tak na mě na mě vybafla malá samolepka dole na koncovce Mada in China.Slouží mi dodnes, ale na pár dní jsem měl zkaženou náladu:-/.Teď to bude podobné.Doufám jen,že se te týtá celé řady Piranha a né jen té mé série.Hlavně mi jde i o ten princip, že se tam uvádí Made in USA a není to pravda…to je oč tu běží.No až budu chtít příště USA přihodím 300 doláčů navíc a snad to vyjde
reagovatnebo ne?
- Neděle 20. února 2011 ve 21:08 ® troutkiller reakce na …
-
bene> A to si myslíš že za 150 dolaru se s tím někdo bude dělat ve státech??Neblázni udělaji to v číně za 10 doláču za 5 to do státu dovezou a 135 na ton vyvaří!Je to stejný jako třeba s kolama,práce v číně je tak levná že se jim to i za cenu transportu přez pul zeměkoule rentuje víc než kdyby to dělal amík ve státech ulici od krámu kde to prodávaji
reagovat)
- Neděle 20. února 2011 ve 20:47 ® macek2 reakce na …
-
bene> přesně,mě by to taky vadilo,je to klamání spotřebitele.
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 20:41 ® bene
-
Simulátor funguje
reagovat, jak maká…zjistím až povolí ledy nebo do 14 dnů zjistím jiné podezřelé okolnosti a rozhodnu se ho vrátit
- Neděle 20. února 2011 ve 20:36 ® bene reakce na …
-
Proto by mě zajímalo,jestli má někdo stejný nebo podobný model ze států!! Co se té ceny týče,nevím jestli by to za tu cenu v Americe vyrobili či ne?! Cabelas ho má v nabídce za 150dolarů!!!Že by ho tam vozili z Číny?:-/ mě stál 6.000,–kaček
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 20:10 ® timbab reakce na …
-
bene> Na tom mém není made ale assembled ale to je celkem fuk.Ten rozdíl by mě asi taky vadil zajímalo by mě co ti napíšou.
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 20:09 ® troutkiller
-
Já osobně bych to u základního modelu moc neřešil,echo za tyhle paníze těžko někdo udělá ve státech
reagovatSpíš bych řešil jak maká než kdo ho udělal!
- Neděle 20. února 2011 ve 20:07 ® bene reakce na …
-
Přišel mi tenhle pátek. Počkám si co mi odpoví z obchodu Tomi-Korda nebo tam zítra hned zavolám a pak to ještě zvážím. Vadí mi ten nepravdivý údaj,který je uváděn a zjištěná skutečnost
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 20:02 ® macek2
-
bene-pokud jsi to obědnal tet využij práva a to, do 14 dnů můžeš vrátit zboží bez udáni důvodu.být to nějaká prkotina tak na to kašlu ale u sonaru za pár tisíc by mě to štvalo.
reagovat - Neděle 20. února 2011 v 19:48 ® bene reakce na …
-
Jo je to tam napsaný.Jak na hlavním pevném lisovaném plastovém obalu,tak přímo na obrazovne vzadu. Je tam štítek serie a pod tím made in China
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 13:35 ® timbab
-
Mám Humminbird 323 fishfinder zakoupen u nás a je z USA.Na tom tvém je přímo napsáno made in China?
reagovat