Vyhledávání
Jak na dip
20.2.2011 | zrybenec | 57.638 zobrazení | 9 odpovědí
Mohu se zeptat jestli někdo neví o stránce krom mrk ( nejde se mi tam dostat ) kde je zveřejněn dip který je ůčiný a nevíjde moc draho.nebo váš dyp který si varábíte a byl bych moc vděčný kdyby jste mi sem vložili nebo osobní poštou poslali ten článek nebo co to je ale ne odkaz. Předem děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 10:36 ® Bahňák
-
Já namáčel rohlíkáč do oleje od sardinek a vcelku to fungovalo, ale rohlíkáč samotnej je dost účinnej.
reagovat - Středa 6. srpna 2014 ve 21:53 ® APx
- reagovat
- Úterý 28. února 2012 v 15:59 ® All Armor
-
Melasa ochucená přiměřeně kostní moučkou, krevní moučkou a mletým zázvorem. Berou na to i medvědi.
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 21:34 ® relis reakce na …
-
Klon> Tak tak přesolenu polivku tež něbudeš žrač.
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 14:20 ® Klon reakce na …
-
sidla_napajedla> Asi tak jak říkáš.Dnes už se mi vyplatí je kupovat,ale na druhou stranu je moc nepoužívám.Když máš udělané dobré boilies,tak není třeba DIPovat..Spíše se mi stávalo že když jsem dal do DIPu,tak pak delší dobu bez záběru.Důvod?? Bylo to už přepálené a tutíš dokud se to neodplavilo,tak to nežralo…Silné aroma taky není to nejlepší…
reagovat - Sobota 25. února 2012 ve 21:34 ® sidla
-
já si tak před 10 leti dělal dip, koření. klasické nejlépe kari atd, s česněkovým extraktem na olejové bázi. fungovalo to!!! ale ted už nad tím nepřemýšlej, je to kapánek v předu
reagovat - Sobota 25. února 2012 v 17:08 ® Klon reakce na …
-
Zedtu> Článků mám v hlavě spoustu.Dokonce už jich mám pár na hrubo sepsaných,ale čas mi to nedovoluje dokončit…Bohužel mi k článkům chybí to nejduležitější a to je foto.Nejsem schopnej když něco doma dělám,tak vzít fotoaparát a fotit postup…
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:59 ® Zedtu reakce na …
-
Velice pěkně napsané, na tohle téma by se mohl napsat i článek. Super
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 10:51 ® Klon
-
Budu se ti snažit odpovědět asi takto…
Dip jako takový a jeho výroba je dle mého názoru úplná zbytečnost a vzhledem k práci,shánění surovin,přísad apod. je to nesmysl.Dnes dipy jako takové nejsou vůbec drahé a vydrží celkem dlouho. ( psáno v závislosti na tom jaké množství dipuješ.Dipuji cca 10 kuliček na vycházku a na to stačí pár kapek.) Komerční dipy jsou pro mě lepší,protože je to celkem chemie co se týče kvalitních dipů.Dipy ve smyslu česnekový,sardinkový atd doma vyráběný nikdy nemá přísady jako kupovaný…
Další věci je že si neslibuj od dipu nic co sám neumí… Hlavní je že někde funguje jiná příchuť za jiných podmínek,takže ve finále zjistíš že bys potřeboval mnoho dipů na různé vody a v různých podmínkách.Ryba když nemá chuť,tak to prostě žrát nebude.. Dipem je jen zatraktivnění návnady,kdy jeho vůně přiláká rychleji ryby,ale neznamená to že to sežerou.
Další věcí je že já preferuji dip stejné chutě jako mám boilies a hlavní je pro mě to že se snažím už při výrobě udělat boilies už dost atraktivní,aby mi dip zbytečně návnadu neznehodnotil… V neposlední řadě vem v úvahu že ačkoliv dip tu návnadu s atraktivní a měl by fungovat,tak vše je to ovlivněno reklamními kampaněmi,kde oni měsíce jsou na vodě a tam to sypou ve velkým a pak mi jako spotřebitelé vidíme fotky a jsme uneseni a hned nakupujeme.Už nám nedochází kolik je ty zkoušky stáli peněz a času…Ve finále ti samy ostatní rybáři řeknou že když budeš házet obyčejný rohlík nebo uvařené kolinko do vody a budeš tam 3 měsíce,tak taky vytáhneš pěkné ryby.
Je to jen o tom jakým směrem se chceš zaobírat.Já osobně se přiznám že nakupuji spousta věcí a používám je,ale někdy bych řekl že mi pomohly a někdy zase naopak.Je to kolotoč a musím konstatovat že já osobně mám největší úlovky na nejednoduší montáže a návnady…
reagovat