Vyhledávání
Co si mám pořídit na Lipno?
19.2.2011 | Šnek | 9.861 zobrazení | 45 odpovědí
Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,kukuřice,pšenice).Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. srpna 2013 v 19:59 ® PepinoH reakce na …
-
nemohuou
reagovat - Čtvrtek 8. srpna 2013 v 15:25 ® PepinoH
-
Ahoj také v sobotu razím na týden do Dolní Vltavice, vezu sebou 10kg pelet halibutek, akorát nevím jak často vnadit, nejspíš si zakrmím nějaký flek z lodky. Nějakou kuku také mám. Ale chtěl jsem se zeptat zda mi stačí krmná, je sušená, takže asi nejprve nechat namočené a pak povařit? Také chci zkusit plavačku jen nevím jaký partikl zvolit na prokrmení.
reagovat - Sobota 3. srpna 2013 ve 22:09 @ Karel99
-
Chtěl bych se zeptat jestli se smí na Lipně používat bojky.Děkuju za odpoveď
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 12:49 ® jepice-zruseno
-
Doporučuji vzít košík na houby.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 17:26 @ Štarmi reakce na …
-
Zdar,čtu že máš mapu. O víkendu jedu na týden na Lipno,pěkně prosím pošli mě jí taky. Moc dík Mirek
reagovat - Středa 2. března 2011 v 19:49 ® firee reakce na …
-
Šnek> u Černý u Pošumaví to je taky velký pojem ,konkretně v Černý se jezero dělí na Malý Lipno a Velký Lipno ,všude je rozdílný chytání,o jaký ryby ti jde.Jde ti o to si zachytat nebo máš plánu chytat velký kapry jenž tady nejsou ,těžko radit. Každý úsek je jiný pokud budeš v Černý tak po celý dýlce jsou táhlý mělčiny ,koryto řeky je v této části hodně daleko,.V tomtto úseku krmit hodně partikl a halibutky je to zona kde se kapři nezdržují celý den jen protahují a není snadné je zastavit. Dej víc info kde přesne budeš pak se dá poradit.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 18:01 ® Šnek reakce na …
-
firee> jedu k černé v pošumavý
reagovat - Středa 2. března 2011 v 18:00 ® Šnek reakce na …
-
Robur> ty sebou budu mít stopro,budu snima i vnadit
reagovat - Středa 2. března 2011 v 18:00 ® Šnek reakce na …
-
Bigpista> to tak bývá
reagovat - Středa 2. března 2011 v 17:38 ® firee
-
Podívej Lipno je obrovská plocha ,napiš kam konkrétně jedeš a pak se dá uvažovat o nějaké té radě .
reagovat - Středa 2. března 2011 v 16:56 ® Robur
-
já když nevím, tak volím halibutí pelety. ty považuji zá univerz. a levné Pokud bych měl být marnivý, tak zvolím k tomu něco sladkého.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 16:49 ® Bigpista reakce na …
-
Na úhoře jsem tam nikdy kliku neměl, ani jsem neslyšel od místních, že by měli nějaké úspěchy. Jinak o Lipně se opravdu nedá říct, že tam ryby na něco jdou. Občas se objeví zázračná nástraha, ale příští sezónu je úplně marná. Boilies tam používá hodně rybářů, takže to asi chce trefit třeba nějaké neobvyklé aroma nebo tak. Pamatuju si, že jednu sezónu (už to bude skoro 17 let) tam kapři šíleli po kuličkách polystyrenu
reagovat - Středa 2. března 2011 v 16:30 ® Šnek reakce na …
-
Bigpista> a jde něco na boilies? a nevíš jak to jde s úhoři?
reagovat - Středa 2. března 2011 v 16:30 ® Šnek reakce na …
-
Robur> ty vždy přijdeš z nějakou porlou
reagovat - Středa 2. března 2011 v 11:30 ® Bigpista
-
Jestli bude na Lipně nízký stav vody, tak můžeš chytat na co chceš a chytíš jen vlka. Pokud bude slušný stav vody a nebude moc vedro, tak po ránu vyzkoušej v příbřežní trávě/rákosí plavačku, k večeru fungují místa s hloubkou 2–3m. Ale čím krmit a na co chytat, to je tam opravdu loterie.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 8:55 ® Robur
-
Šnek> stačí ovládat matematiku
7×2=14 kuliček
pokud na ně budeš i chytat s podobnou krmnou kampaní, tak ti při troše štěstí postačí 28 kuliček a 2 do rezervy.
reagovat - Středa 2. března 2011 v 8:33 ® Šnek
-
Kolik budu potřeovat boilies na tyden,vnadit budu jen po par kulickach,ale nevim kolik toho nakoupit,je jet fish dobra znacka boilies?
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:11 ® jižan reakce na …
-
Šnek> Být úspěšný na Lipně, to už je lepší vsadit sportku. Kup si hlavně hodně partiklu, řepka, kuku a kuřecí nebo kachní granule. Bojlísu 3 kg úplně stačí. Místo ti dneska nikdo jen tak snadno neřekne, ale když se budeš držet koryta, nebo ústí zátok tak neprohloupíš.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:41 ® osprey reakce na …
-
Šnek> Tohle je typický dotaz, kde se odpovědi těžko dočkáš. Mimochodem, jestli máš loď, tak si daleko líp zachytáš na tom zakrmeném fleku na plavanou.
U boilies budeš muset stejně zkoušet, na to žádný recept není.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:36 ® Šnek reakce na …
-
1Mara> díky za radu,ale tu už mám
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:07 ® 1Mara
-
Jo povolenku
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:06 ® Šnek
-
poradí někdo?
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 1:12 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Sander tam má sposty krásnejch vod , akorád se krtí to přiznat a dát sem nějaký top fleky
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 22:34 ® Sander
-
mannice > záleží na tom kam bych chtěl jet – ale asi tak od 70 do 100km. Orlík mám mnohem blíž, taky když už na přehradu, raději tam.
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 21:30 ® reakce na …
-
Sander> Ty by ses potřeboval odstěhovat ještě trochu jižněc asi hele
reagovat..Lipno máš celkem kousek viď ?
- Středa 23. února 2011 ve 20:51 ® Sander reakce na …
-
mannice > spíš neopren, jestli bude léto jako loni.
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:48 ®
-
pořiď si hlavně plavky
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:41 ® miragaba
-
Na Lipno v letě ne spousta turistů a koupajících. Jaro nebo podzim je lepší.Nezáleží,jak daleko budeš zavážet,ale jaký je dno.Lipno třeba v Černý v Pošumaví je v létě teplý a hloubka okolo 6m do vzdálenosti cca 300m .Napiš ve kterých místech chceš chytat.Mám mapu z 50 let před napuštěním,pošli mi email já ji přepošlu. Pelety není špatná volba . Nám na jaře chodí na boili s příchutí scopex a na podzim masovky.
reagovat - Pondělí 21. února 2011 v 8:17 ® Šnek reakce na …
-
Adam55> abych nedopadl jak na slapech,hloubka do 300 metru od brehu 2 metry a pak padach jak svine na 18 m,ryby tam proste nebyly…
reagovat - Neděle 20. února 2011 ve 22:35 ® Adam55
-
dobrý nápad ale zkus vyjet na vodu a podráždit candoše větším jiggem pár sem jich tam vytách
reagovat