Chytej.cz

Co si mám pořídit na Lipno? necteno

19.2.2011 | Šnek | 9.865 zobrazení | 45 odpovědí

Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,ku­kuřice,pšenice)­.Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 20. února 2011 ve 22:20 ® Šnek reakce na …

Adam55> dával jsem sem foto,nevim jaký je tam dno,zavážka přes 200 m asi nebude problém,přívlač mám jako doprovodný,nejvíc času chci věnovat kapříkum.Meru si i mušák a chci podráždit streamrem i nějakého toho okounka či kudlu :-)

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 22:17 ® Adam55 reakce na …

kdyby ses nudil u lovení kaprů tak zkus i přívlač na ozvučený woblery kolem 8 cm a jsou tam i pěkní sumci určitě bys měl uspěch se sumcovou vábničkou

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 18:43 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Šnek> Počkáme a pak něco prudnem.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 16:23 ® Šnek reakce na …

chosebaits> já vím,ale jak jsem letos dopadl na Slapech…je to těžká voda,slapy jsou ku*** těžká voda.Nechytil jsem skoro nic..za týden..(nechytal jsem na boilies a nezavážel jsem).Jestli tam budou takový ti dědci,ty mi určitě poradí :-D budou tam sedět v koskovanejch pantoflích u dvou teleskopů a na nich rohlík a žížalu :-D

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 16:04 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Šnek> Ryba nebude větší a početnost záběru nebude také větší na vzdálenosti zavážky.Chce to najít nějakou hranu,nebo změnu dna.Určitě tam nebudeš chytat sám a tak se podívej kde mají ostatní bojky a nebo kam zavážej.Zavážet nástrahu na takovou dálku už chce mít trochu skučeností.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 15:45 ® Šnek reakce na …

chosebaits> budu tám týden,chytat budu téměř non stop,chci si to ze začátku rozkrmit partiklem,nějakýma peletama a cca.kilem boilies,pak si tam zavážet../pridam foto-takhle by to tam mělo vypadat,takže zavážení na 200 m nebude problém :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img16549.jpg
Neděle 20. února 2011 v 15:41 ® Šnek reakce na …

Robur> to už jsem od tebe slyšel :-)

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 14:00 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Šnek> Příchutí je hodně a kapra 80 cm na Lipně bude asi oříšek.Příchutě a bobule od jaké firmy je jedna věc,ale podstatná věc je,kde budeš dělat tu krmnou kampaň.Já ti mužu poradit,ale abych pak nedostal přez hubu,že si nic nechytl!!! :-D Na Lipně jsem na bobky nechytal a tak bude má rada taková jen od boku.Léto na kapry není špatné,ale když budou vedra,tak mužeš také být bez záběru.Těch faktoru pro uspěšnej lov je hodně.Rád ti dám osobní tip,ale počkejme,třeba se někdo ozve ,kdo na Lipně chytal.

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 13:41 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Robur>a budeš na to stejně chytat jen Lipánky

reagovat
Neděle 20. února 2011 ve 12:05 ® Robur
Robur

prut Lipno se sýrem Lipno. Bobky pak dipovat tvarohovým Lipánkem. Minimálně to bude stylové.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 11:35 ® macek2 reakce na …
macek2

Šnek> na ty pelety chytám i krmím,na boilis chytám taky ale je stím práce-koupit směs,tekuté přisady,vejce a ještě si to musíš udělat,proto jsem si oblíbyl pelety a taky i proto že za 1750kč 20kg boilisu neuděláš.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 9:44 ® Šnek reakce na …

macek2> a to snima i krmíš?a používáš je i jako chytací?

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 23:37 ® macek2 reakce na …
macek2

Šnek> na Lipně jsem nikdy nebyl takže nevím jaké boilie tam nejlíp funguje ale poslední dva roky jsem si oblíbyl a taky jsem měl i dost ůspěchu na Red Halibud pelety, letos je budu obědnávat od Nikla má dobrou cenu tuším 1750kč za 20kg pytel.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:59 ® Šnek reakce na …

chosebaits> rozhodně mi nejde o kapry okolo 15 kg a víc,stačí když si chytim kapra do 80 cm a to je podle mě na lipně docela problém,zkušenosti s tím nemám právě žádné.Mohl bys mi doporučit něco v nějaké rozumné cenně a aby se nato dalo něco chytit? ani se nějak neorientuji v příchutích toho boilies,je toho mraky každá má něco do sebe,ale nevím jakou zvolit na to období v kterém budu chytat(červenec)­..díky

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 21:08 ® chosebaits
chosebaits

Už si chytal na bobky či pelety???? Nerad bych,aby si byl pak sklamanej.Lov trofejních kapru nezáleží na hromadě krmení za velké peníze.Proto aby si byl uspěšný musíš být dusledný v několika ohledeh a pak to bude jezdit.Pokud nemáš skušenosti s lovem na bobky,nekupuj nic našlapaného co do kvality,ale spíše něco co ti rychle stáhne rybu na místo lovu.Nebudeš tahat žádné Giganty 15+,ale určitě budeš spokojen.Mnoho štěstí.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1