Chytej.cz

Lov línů na boilie necteno

17.2.2011 | Jak.novi | 6.582 zobrazení | 46 odpovědí

Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 17. února 2011 v 11:17 ® cercer reakce na …
cercer

kapr1> no,jak znám zadavatele,tak se asi nudil:->

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 11:12 ® kapr1

cercer1> :-) asi by mel zadavatel otazky rict proc chce chytat lina na boilie.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 11:00 ® cercer reakce na …
cercer

kapr1> upřímnost se cení,ikdyž mě by lov jen tam,kde je to jednoduché,moc nebavil.Ale to už je každého osobní věc.V poho,nijak se s tebou nehádám..

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:55 ® kapr1 reakce na …

cercer1> ja to nemusim zjistovat ja to vim ze je to tezsi. a je to jeden z nekolika duvodu pros me lin nezajima.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:50 ® cercer
cercer

kapr1> to neřeš,stejně tě ta ryba láká až na posledním místě.Ale schválně,někdy tu zkus,zjistíš,že chytit pěkného lína dá větší práci,než třeba kapřího broilera.Mimocho­dem,lov na splávek je při cíleném lovu lína ta nejúspěšnější metoda,tak proč ti ho,v dobrém,nev­nucovat? A hlavně,diskutovat se mnou jsi začal ty,ne já s tebou..tak jen reaguji.:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:34 ® kapr1

cercer1> já tuhle otázku nezadal, jen jsem na ni dole zdělil svůj názor. A o co teda přicházím prozradíš mi to? hlavně nepiš že chytáni na splávek.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:23 ® cercer
cercer

kapr1> sám jsi si odpověděl ve svém prvním příspěvku…pro každý způsob lovu určitého druhu ryb je nějaká optimální nástraha.Říkáš,že lín tě láká až na posledním místě..klidně jdi na oukleje..jen dobře..ale o dost přicházíš..jen věř,že chytání línů na boilies není to pravé ořechové.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:16 ® kapr1 reakce na …

cercer1> ja lína nechytám. tahle ryba mě láka aš na posledním místě. to bych radši šel na oukleje.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:06 ® cercer reakce na …
cercer

kapr1> a můžeš mi říci ty,jaké ,,montáže" na boilie při lovu bez pípáku a na jemno použiješ?

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:05 ® cercer
cercer

to je to jemné chytání se splávkem na to,co má ten lín nejraději..třeba hnojáčka :-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:01 ® kapr1 reakce na …

cercer1> a to je co jestli se mužu zeptat?

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 10:00 ® cercer reakce na …
cercer

kapr1> jsně…a sumec se dá chytat taky na feeder..všechno jde,když se chce..jen jsem řekl,že se připraví o to nejkrásnější,co na lovu línů je.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 9:53 ® ART
ART

rači chytej na žížalu

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 9:50 ® kapr1

cercer1> lov na boilie neznamene vždy chytáni s pípákama. třeba chce chytat na splávek s boiliesem

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 9:49 ® kapr1

Neni nic divného že se dá na boilie chytit. Ale já bych ho na něj nešel nikdy cíleně lovit na to sou lepší nástrahy:-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 9:48 ® cercer
cercer

to chceš vyrazit na líny fakt s pípákama a ne se splávkem?? Trochu škoda,ne?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1