Vyhledávání
Lov línů na boilie
17.2.2011 | Jak.novi | 6.582 zobrazení | 46 odpovědí
Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. února 2011 v 11:17 ® cercer reakce na …
-
kapr1> no,jak znám zadavatele,tak se asi nudil
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 11:12 ® kapr1
-
cercer1>
reagovatasi by mel zadavatel otazky rict proc chce chytat lina na boilie.
- Čtvrtek 17. února 2011 v 11:00 ® cercer reakce na …
-
kapr1> upřímnost se cení,ikdyž mě by lov jen tam,kde je to jednoduché,moc nebavil.Ale to už je každého osobní věc.V poho,nijak se s tebou nehádám..
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:55 ® kapr1 reakce na …
-
cercer1> ja to nemusim zjistovat ja to vim ze je to tezsi. a je to jeden z nekolika duvodu pros me lin nezajima.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:50 ® cercer
-
kapr1> to neřeš,stejně tě ta ryba láká až na posledním místě.Ale schválně,někdy tu zkus,zjistíš,že chytit pěkného lína dá větší práci,než třeba kapřího broilera.Mimochodem,lov na splávek je při cíleném lovu lína ta nejúspěšnější metoda,tak proč ti ho,v dobrém,nevnucovat? A hlavně,diskutovat se mnou jsi začal ty,ne já s tebou..tak jen reaguji.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:34 ® kapr1
-
cercer1> já tuhle otázku nezadal, jen jsem na ni dole zdělil svůj názor. A o co teda přicházím prozradíš mi to? hlavně nepiš že chytáni na splávek.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:23 ® cercer
-
kapr1> sám jsi si odpověděl ve svém prvním příspěvku…pro každý způsob lovu určitého druhu ryb je nějaká optimální nástraha.Říkáš,že lín tě láká až na posledním místě..klidně jdi na oukleje..jen dobře..ale o dost přicházíš..jen věř,že chytání línů na boilies není to pravé ořechové.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:16 ® kapr1 reakce na …
-
cercer1> ja lína nechytám. tahle ryba mě láka aš na posledním místě. to bych radši šel na oukleje.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:06 ® cercer reakce na …
-
kapr1> a můžeš mi říci ty,jaké ,,montáže" na boilie při lovu bez pípáku a na jemno použiješ?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:05 ® cercer
-
to je to jemné chytání se splávkem na to,co má ten lín nejraději..třeba hnojáčka
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:01 ® kapr1 reakce na …
-
cercer1> a to je co jestli se mužu zeptat?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 10:00 ® cercer reakce na …
-
kapr1> jsně…a sumec se dá chytat taky na feeder..všechno jde,když se chce..jen jsem řekl,že se připraví o to nejkrásnější,co na lovu línů je.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 9:53 ® ART
-
rači chytej na žížalu
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 9:50 ® kapr1
-
cercer1> lov na boilie neznamene vždy chytáni s pípákama. třeba chce chytat na splávek s boiliesem
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 9:49 ® kapr1
-
Neni nic divného že se dá na boilie chytit. Ale já bych ho na něj nešel nikdy cíleně lovit na to sou lepší nástrahy
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 9:48 ® cercer
-
to chceš vyrazit na líny fakt s pípákama a ne se splávkem?? Trochu škoda,ne?
reagovat