Vyhledávání
Projekt Mělice
17.2.2011 | Noodling | 53.540 zobrazení | 121 odpovědíPřišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. března 2011 ve 13:50 ® timbab reakce na …
-
Evn> Na lidech je to vždy.Kdyby nebyli hovada(kteří také navštěvují Mělice-rybáři,koupáči,kempaři a lidé navštěvující zde pořádané kulturní akce,samozřejmě že ne všichni jimi jsou ale je jich dost), nemusela by být brigáda na uklizení „svinstva“.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:45 ® Evn reakce na …
-
tak tak:) to uz potom bude zalezet na lidech:)
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:42 ® timbab reakce na …
-
Evn> Třeba jo ale přitáhne to i ty tak zvané „hovada“.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:40 ® Evn reakce na …
-
nerikam ze jo
reagovatale jak jsem rikal predtim,treba to pritahne sortu tech „poctivejsich“ rybaru:)
- Pátek 4. března 2011 ve 13:37 ® timbab reakce na …
-
Evn> Každopádně si nemyslím že ke zlepšení přispěje letošní povolení zavážení nástrah a návnad.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:34 ® Evn reakce na …
-
koukam,ze si silene vtipnej!ale ty ses asi ten,co jenom placa a nekona:)
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:23 ® Robur
-
jinak myšlenka se mně líbí. Kdo má zájem napište. Osobkou mu pošlu č. účtu. za utržené peníze zlepším zarybnění Svratky č. 4. teče mně to pod okny, každý den tam venčím psa, takže vše ohlídám. Dokonce můžete napsat, co za rybí druh mám za vaše peníze koupit. Dokonce rybě můžete dát i jméno. Snažte se vyhnout jménům politiků, je možné, že pokud by někdo třeba vytáhl Kalouska nebo Grosse, tak by se neovládl
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:16 ® timbab reakce na …
-
Evn> To mi je jasné že jsi kaprař-nic proti nim.Něco se děje to je fakt.Jak to bude a jaké budou dlouhodobé dopady této akce se zjistí časem.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:09 ® Evn reakce na …
-
tak to si si urcite precetl v tom clanku na tehle projekt ne?:D ja jsem hlavne jako kaprar rad,ze se zde zacina neco dit:)
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:06 ® timbab reakce na …
-
Evn> Nehledám chyby,spousta věcí kolem toho mě zajímá,ať to jsou klady nebo zápory.Když už jsme u toho tak jaké jsou klady,krom té brigády?
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:04 ® Evn reakce na …
-
nerikam,ze se uhlida vse!!! samozrejme,ze se neda vsemu zabranit!jenom zde rikam,ze by se to mohlo zlepsit! me prijde,ze furt natom hledate chyby a ne zadne klady
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:02 ® timbab reakce na …
-
Evn> Povinné to není,jen se lépe komunikuje a nejsou to výkřiky anonyma.Samozřejmě že se uvidí kam to povede.Nicméně zde zmiňované uhlídáme atd. mi přijde úsměvné.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:01 ® Evn reakce na …
-
hele,uvidi se proste casem,jestli to k necemu povede nebo ne!
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 13:00 ® Evn reakce na …
-
hele,uvidi se proste casem,jestli to k necemu povede nebo ne!
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:59 ® Robur reakce na …
-
Evn> to je vtipné jak asimilace rómů
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:57 ® Evn reakce na …
-
prave ze ti lide,co by to dali tam nebyli!!! ted by se to mohlo zlepsit
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:56 ® Evn reakce na …
-
nevim proc bych zde mel mit napsane svoje jmeno,je to snad povine?
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:55 ® timbab reakce na …
-
Evn> Neměli?Mohli si přece chtít udělat čistou svazovku jako chtějí teď.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:50 ® Evn reakce na …
-
protoze k tomu nemeli zadnej duvod?:)
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 8:15 ® Robur
-
každá první vlašotvka by se měla chválit. Ale vydávat argumenty, že kladem je to, že se budou lidi chovat slušně, že se budou poklízet břehy je na úrovni novoroční diety. Proč se do teď ti lidé slušně nechovali a nepoklízeli břehy?
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 1:30 ® timbab reakce na …
-
Mánina> Ponechání ulovené ryby umožňuje zákon.O podsekávání nic nevím-neviděl jsem to.
reagovat
Zajímavé že už je tady druhý „bezejmený“ navíc dnes registrovaný. - Pátek 4. března 2011 v 1:20 ® Mánina
-
S projektem Mělice naprosto souhlasím, kdo jinačí než slušní rybáři by měli s tím něco udělat. V dnešní době už každý druhý chytá ryby a každý stý je vrací z5 … Při nasazování ryb hnedka sedí masáci a podsekávají dezorientované ryby , tak kde to sme !!! Ať si jezdí do nějakého hypermárketu , já osobně jezdím si na ryby odpočinout a i chytnout nějakou pěknou rybu ,ale pokud tu budem mít takovéhle lidi tak to nepude.Tak doufám , že si Mělice uhlídáme!!!
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:58 ® timbab reakce na …
-
Evn> Každopádně si stejně myslím že úklid může provést MO-měla by.Samozřejmě ta brigáda je záslužná činnost.Navíc nevím jak se v tom angažuje pan Hájek což je hospodář MS Heřmanův Městec.A z hlediska své funkce nemá s revírem Mělice nic společného.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:55 ® Evn reakce na …
-
tak tak:)))
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:54 ® timbab reakce na …
-
Evn> No to jsi mi moc neřekl-takovej výkřik do tmy.Ale nemůžu po tobě chtít víc.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:52 ® Evn reakce na …
-
jediny co ti reknu je,ze na melice budu jezdit:))))
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:42 ® timbab reakce na …
-
Evn> Tak úklid by v klidu mohla provádět MO,ryby se nakoupí a zřejmě zahrnou do zaryb.plánu takže někde něco zbyde,A doufám že tam budou jezdit slušní kapraři.Protože některá ta svoloč co se tam vyskytuje je na přesdržku.Já neříkám že je to špatnej projekt,jen mě dost věcí zajímá.No třeba odkud jsi a MO
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:34 ® Evn reakce na …
-
tak kdyz tam chteji nakoupit ryby je prvni plus! budou se uklizet brehy je druhy plus! a bude tam i jezdit jina sorta kapraru a to se aspon nakej ten kapr zachrani to je treti plus! odtajni? co by si chtel vedet?:D
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:15 ® timbab reakce na …
-
Evn> Proč myslíš?Co se zlepší?A jestli můžu poprosit odtajni se ať vím s kým mluvím,děkuji.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 0:12 ® Evn
-
a bude jeste lepsi:))
reagovat