Vyhledávání
Projekt Mělice
17.2.2011 | Noodling | 53.374 zobrazení | 121 odpovědí
Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. března 2011 v 19:41 ® timbab reakce na …
-
Evn> Svazovka to pěkná je už teď.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 17:25 ® Evn
-
myslim si panove,ze znama osobnost tento projekt podporuje ( realizuje ) ! Ano hodne lidi pise jak je to blbej napad a ze se to nepovede,ale to jsou ty,co prave jenom nadavaj na podminky u nas,ale nic proto neudelaj!!! Verim tomu ze je zde hodne kapraru,kteri tento projekt podpori a konecne zde bude pekna svazovka:)
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 15:38 ® Tomik
-
I když mám Mělice relativně kousek projekt bych nepodpořil. Nejsem kaprař a osobně si myslím, že jsou tu ryby, které by zasloužily mnohem větší pozornost než tohle všežravý prasátko, který se vysazuje naprosto všude a v dost hojné míře. Škoda, že se nenajde pár rybářů a neudělají podobnou kampaň za původní druhy v našich řekách. Peace
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:43 ® Kazan reakce na …
-
superweb> No já nevím, konkrétně u projektu Mělice spousta lidí řekne že je jim to naprosto šumák, že si někde u Pardubic budou kapraři dělat sbírku na kapry, bo se tam nikdy na ryby nedostanou a případně ani neví kde to je.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:14 ® superweb reakce na …
-
Noodling> Navrat Lososu budiz inspiraci ve zpusobu vyberu..kdyby udelali dms sbirku, myslim ze by vybrali daleko vic, nez do kasicky kdesi v obchode. A podle me by to proslo jako dms projekt viz. pravidla http://www.darcovskasms.cz/…zapojit.html. Akorat by na to museli zalozit obcanske sdruzeni, coz taky neni takovy problem..
reagovat
Nebo alespon bankovni ucet by mohli pro ten ucel zalozit. - Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:10 ® Kazan reakce na …
-
Noodling> tak, tak, je třeba to zaštítit známou osobností, pak je způli vyhráno
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:45 ® Noodling
-
Kazan> Já jsem byl jeden z prvních, kdo ten projekt tenkrát podpořil, takže to vím. A jak jsem říkal, podpořím každý další, budu-li ho považovat za rozumný. Jenže u ostatních druhů s tou iniciativou nikdo nepřichází. Ona podpora by asi byla od více lidí, ale jde hlavně o to, kdo bude v čele toho projektu a věnuje tomu úsilí a svůj čas.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 11:13 ® Kazan reakce na …
-
Noodling> jasně, je to taky naše nejlovenější ryba, ale hlavně tam jde o to, že to někdo krom keců v hospodě musí dotáhnout do konce. Zaptej se kapařů, co je stálo úsilí K70 a jak dlouho to trvalo, kolik přesvědčování a úsilí je to stálo.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:37 ® timbab reakce na …
-
Evn> Uvidíme jak to dopadne.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:35 ® Evn reakce na …
-
nerikam,ze to bude jednoduchy,ale aspon je tu ta snaha:))
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:19 ® Noodling
-
Kazan> A to je právě ten problém, že si své projekty dokáží prosadit většinou pouze kapraři (ať už jde o tento nebo třeba o k-70). Moc rád bych podpořil podobné projekty i u ostatních druhů ryb, ale kromě návratu lososů jsem zatím neměl šanci.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:15 ® timbab reakce na …
-
Evn> Hmmm borců co chytaj přes čáru nebo na tři,závážej když se nemůže,tam už bylo dost.Tím se nechci dotknout slušnejch rybářů
reagovatS tím hlídáním to taky nebude tak jednoduchý bohužel.
- Středa 2. března 2011 ve 21:12 ® Kazan
-
Zajímavá akce, nejsou to jen keci u piva ale snaží se něco udělat. Nicméně jak píše Osprey, kdyby se podpora týkala i ostatních ryb a nejen kapra, co by ne.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:11 ® Evn reakce na …
-
tech co si budou vazit ryby a ne ji hned snist:))) a tim padem se da i pocitat stim,ze pohlidaj ty,co by to chteli porusovat:)))
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:10 ® Noodling reakce na …
-
Evn> Tak, to je velmi důležité.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:09 ® timbab reakce na …
-
Evn> Jakých?
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:08 ® Evn reakce na …
-
ano,urcite bude vice lidi,ale taky si musime uvedomit jkaych lidi:)))
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 20:52 ® timbab reakce na …
-
superweb> Tam už letos bude lidí jak sr… Letos tam poprvé povolili zavážení.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 20:50 ® superweb reakce na …
-
Evn> pokud by bylo verejne zname, ze tam krmi svymi koulemi, urcite by to o ne zvedlo zajem. Jen se trochu bojim, ze ta medializace privede k vode vic rybaru, nez sbirka trofejnich ryb..
reagovat - Středa 2. března 2011 v 19:07 ® Evn reakce na …
-
:DD promin,že se musím smát,ale myslíš,že když je to dobrovolné,že Lukes bude dávat z každého kg 50kč??? to si myslím,že je trošku nereálné:))) a Lukes na tomto projektu nic nevidělá,spíš si myslím,že jemu jde hlavně o to,aby se to tu začalo hejbat:)))
reagovat - Středa 2. března 2011 v 18:50 ® Evn
-
myslím si,že je to určitě dobrý nápad,konečně se zde začína něco v čr dělat pro naše vody!!!
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 20:31 ® superweb
-
Pokud za tim neni nejaky tunel(treba chystany prevod vody na soukromeho spravce-zlatokopa), myslim ze je to celkem zasluzne a odpovida to tomu, co CRS nedavno psal v nejake tiskovce – ze je treba postupne poptavku ruznych skupin rybaru po ruznych pristupech k lovu vyresit – vytvorit mista, kde svuj styl rybariny budou moci provozovat. Pokud je to navic financovano soukrome a svaz to nic stat nebude, jedine dobre. Kdyby LKBaits navic treba prispeli 50 Kc z kila prodaneho boiliesu, mohla by vzniknout slusne zarybnena voda. A kdyby tam pak Krasa parkrat za mesic zajel a prikrmil sto kilo svych receptur, mohl by na tom ve vysledku i vydelat a ryby by rychleji rostly.
reagovat
Osobne si myslim ze tunel za tim nebude – neni to nic co by mel LKBaits zapotrebi, akorat by si tim poskodil jmeno. - Sobota 19. února 2011 v 0:10 ® Noodling
-
kakr> Skládat se ně budou, na tom je přece celý ten projekt založený. Je to čistě dobrovolné. Jsi zřejmě velmi starostlivý, když máš pořád obavu o peníze členů ČRS, radši hlídej peníze členů MRS
reagovatA kdo podle tebe stojí za tím „tunelem“? Hospodář Heřmanova Městce nebo hospodář Přelouče, kteří tento projekt podporují? Či snad Lukáš Krása? To je směšné
Ale ty by jsi to měl vědět, když to tvrdíš. Ani se nedivím, že jsi na MRKu dostal červenou, ono to tvoje neustálé ničím nepodložené rejpání a ofocené úlovkové listy (které neustále mimo mísu vkládáš do všech diskuzí) jsou totiž dost chabé argumenty
- Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:53 ®
-
osprey> jestli bude něco takovýho pro řeky,jdu do toho taky a podpořim .
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:50 ® timbab reakce na …
-
kakr> Jo to vážně nevím jen jsem se ptal.Ale mám v plánu si o tom s naším hospodářem Hájkem i s L.Krásou bo mě to taky nějak neštimuje.Uvidím co mi řeknou.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:44 ® kakr reakce na …
-
timbab> Budou se na kapry skládat, jako v 19tém století na Národní divadlo. Ne pod heslem Národ sobě, ale Kapr do vody. Už se ví, kdo bude vlastníkem ,nebo nájemcem Mělic v roce 2014? Nebo to má ČRS vošéfovaný??
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:09 ® chosebaits
-
osprey>Souhlas a to jsem kaprař. Mě by nějaká ta kačka nepoložila,ale věřím tomu že kdybych se podíval do finančního hospodařenídané MO,tak bych našel spoustu kaček.To muj názor.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 19:56 ® timbab reakce na …
-
kakr> Proč myslíš že za peníze členů ČRS?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 19:53 ® kakr
-
Mělice je tunel jako prase. Za peníze členů ČRS se nasadí trofejní ryby a v roce 2014 ádijé… Nebo má ČRS revír Mělice předplacený??
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 2:42 ® 1Mara
-
osprey> Ty ještě nespíš ? jsi betmen jako já bo có ?
reagovat