Chytej.cz

Projekt Mělice necteno

17.2.2011 | Noodling | 53.374 zobrazení | 121 odpovědí

Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.

Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html

Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. března 2011 v 19:41 ® timbab reakce na …
timbab

Evn> Svazovka to pěkná je už teď.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 17:25 ® Evn

myslim si panove,ze znama osobnost tento projekt podporuje ( realizuje ) ! Ano hodne lidi pise jak je to blbej napad a ze se to nepovede,ale to jsou ty,co prave jenom nadavaj na podminky u nas,ale nic proto neudelaj!!! Verim tomu ze je zde hodne kapraru,kteri tento projekt podpori a konecne zde bude pekna svazovka:)

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 15:38 ® Tomik
Tomik

I když mám Mělice relativně kousek projekt bych nepodpořil. Nejsem kaprař a osobně si myslím, že jsou tu ryby, které by zasloužily mnohem větší pozornost než tohle všežravý prasátko, který se vysazuje naprosto všude a v dost hojné míře. Škoda, že se nenajde pár rybářů a neudělají podobnou kampaň za původní druhy v našich řekách. Peace

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:43 ® Kazan reakce na …

superweb> No já nevím, konkrétně u projektu Mělice spousta lidí řekne že je jim to naprosto šumák, že si někde u Pardubic budou kapraři dělat sbírku na kapry, bo se tam nikdy na ryby nedostanou a případně ani neví kde to je.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:14 ® superweb reakce na …
superweb

Noodling> Navrat Lososu budiz inspiraci ve zpusobu vyberu..kdyby udelali dms sbirku, myslim ze by vybrali daleko vic, nez do kasicky kdesi v obchode. A podle me by to proslo jako dms projekt viz. pravidla http://www.darcovskasms.cz/…zapojit.html. Akorat by na to museli zalozit obcanske sdruzeni, coz taky neni takovy problem..
Nebo alespon bankovni ucet by mohli pro ten ucel zalozit.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:10 ® Kazan reakce na …

Noodling> tak, tak, je třeba to zaštítit známou osobností, pak je způli vyhráno

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:45 ® Noodling
Noodling

Kazan> Já jsem byl jeden z prvních, kdo ten projekt tenkrát podpořil, takže to vím. A jak jsem říkal, podpořím každý další, budu-li ho považovat za rozumný. Jenže u ostatních druhů s tou iniciativou nikdo nepřichází. Ona podpora by asi byla od více lidí, ale jde hlavně o to, kdo bude v čele toho projektu a věnuje tomu úsilí a svůj čas.

reagovat
Čtvrtek 3. března 2011 v 11:13 ® Kazan reakce na …

Noodling> jasně, je to taky naše nejlovenější ryba, ale hlavně tam jde o to, že to někdo krom keců v hospodě musí dotáhnout do konce. Zaptej se kapařů, co je stálo úsilí K70 a jak dlouho to trvalo, kolik přesvědčování a úsilí je to stálo.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:37 ® timbab reakce na …
timbab

Evn> Uvidíme jak to dopadne.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:35 ® Evn reakce na …

nerikam,ze to bude jednoduchy,ale aspon je tu ta snaha:))

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:19 ® Noodling
Noodling

Kazan> A to je právě ten problém, že si své projekty dokáží prosadit většinou pouze kapraři (ať už jde o tento nebo třeba o k-70). Moc rád bych podpořil podobné projekty i u ostatních druhů ryb, ale kromě návratu lososů jsem zatím neměl šanci.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:15 ® timbab reakce na …
timbab

Evn> Hmmm borců co chytaj přes čáru nebo na tři,závážej když se nemůže,tam už bylo dost.Tím se nechci dotknout slušnejch rybářů :-) S tím hlídáním to taky nebude tak jednoduchý bohužel.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:12 ® Kazan

Zajímavá akce, nejsou to jen keci u piva ale snaží se něco udělat. Nicméně jak píše Osprey, kdyby se podpora týkala i ostatních ryb a nejen kapra, co by ne.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:11 ® Evn reakce na …

tech co si budou vazit ryby a ne ji hned snist:))) a tim padem se da i pocitat stim,ze pohlidaj ty,co by to chteli porusovat:)))

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:10 ® Noodling reakce na …
Noodling

Evn> Tak, to je velmi důležité.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:09 ® timbab reakce na …
timbab

Evn> Jakých?

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 21:08 ® Evn reakce na …

ano,urcite bude vice lidi,ale taky si musime uvedomit jkaych lidi:)))

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 20:52 ® timbab reakce na …
timbab

superweb> Tam už letos bude lidí jak sr… Letos tam poprvé povolili zavážení.

reagovat
Středa 2. března 2011 ve 20:50 ® superweb reakce na …
superweb

Evn> pokud by bylo verejne zname, ze tam krmi svymi koulemi, urcite by to o ne zvedlo zajem. Jen se trochu bojim, ze ta medializace privede k vode vic rybaru, nez sbirka trofejnich ryb..

reagovat
Středa 2. března 2011 v 19:07 ® Evn reakce na …

:DD promin,že se musím smát,ale myslíš,že když je to dobrovolné,že Lukes bude dávat z každého kg 50kč??? to si myslím,že je trošku nereálné:))) a Lukes na tomto projektu nic nevidělá,spíš si myslím,že jemu jde hlavně o to,aby se to tu začalo hejbat:)))

reagovat
Středa 2. března 2011 v 18:50 ® Evn

myslím si,že je to určitě dobrý nápad,konečně se zde začína něco v čr dělat pro naše vody!!!

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 20:31 ® superweb
superweb

Pokud za tim neni nejaky tunel(treba chystany prevod vody na soukromeho spravce-zlatokopa), myslim ze je to celkem zasluzne a odpovida to tomu, co CRS nedavno psal v nejake tiskovce – ze je treba postupne poptavku ruznych skupin rybaru po ruznych pristupech k lovu vyresit – vytvorit mista, kde svuj styl rybariny budou moci provozovat. Pokud je to navic financovano soukrome a svaz to nic stat nebude, jedine dobre. Kdyby LKBaits navic treba prispeli 50 Kc z kila prodaneho boiliesu, mohla by vzniknout slusne zarybnena voda. A kdyby tam pak Krasa parkrat za mesic zajel a prikrmil sto kilo svych receptur, mohl by na tom ve vysledku i vydelat a ryby by rychleji rostly.
Osobne si myslim ze tunel za tim nebude – neni to nic co by mel LKBaits zapotrebi, akorat by si tim poskodil jmeno.

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 0:10 ® Noodling
Noodling

kakr> Skládat se ně budou, na tom je přece celý ten projekt založený. Je to čistě dobrovolné. Jsi zřejmě velmi starostlivý, když máš pořád obavu o peníze členů ČRS, radši hlídej peníze členů MRS :-)) A kdo podle tebe stojí za tím „tunelem“? Hospodář Heřmanova Městce nebo hospodář Přelouče, kteří tento projekt podporují? Či snad Lukáš Krása? To je směšné :-) Ale ty by jsi to měl vědět, když to tvrdíš. Ani se nedivím, že jsi na MRKu dostal červenou, ono to tvoje neustálé ničím nepodložené rejpání a ofocené úlovkové listy (které neustále mimo mísu vkládáš do všech diskuzí) jsou totiž dost chabé argumenty :-)

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:53 ® 

osprey> jestli bude něco takovýho pro řeky,jdu do toho taky a podpořim .

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:50 ® timbab reakce na …
timbab

kakr> Jo to vážně nevím jen jsem se ptal.Ale mám v plánu si o tom s naším hospodářem Hájkem i s L.Krásou bo mě to taky nějak neštimuje.Uvidím co mi řeknou.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:44 ® kakr reakce na …

timbab> Budou se na kapry skládat, jako v 19tém století na Národní divadlo. Ne pod heslem Národ sobě, ale Kapr do vody. Už se ví, kdo bude vlastníkem ,nebo nájemcem Mělic v roce 2014? Nebo to má ČRS vošéfovaný??

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:09 ® chosebaits
chosebaits

osprey>Souhlas a to jsem kaprař. Mě by nějaká ta kačka nepoložila,ale věřím tomu že kdybych se podíval do finančního hospodařenídané MO,tak bych našel spoustu kaček.To muj názor.

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:56 ® timbab reakce na …
timbab

kakr> Proč myslíš že za peníze členů ČRS?

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 v 19:53 ® kakr

Mělice je tunel jako prase. Za peníze členů ČRS se nasadí trofejní ryby a v roce 2014 ádijé… Nebo má ČRS revír Mělice předplacený??

reagovat
Čtvrtek 17. února 2011 ve 2:42 ® 1Mara
1Mara

osprey> Ty ještě nespíš ? jsi betmen jako já bo có ? :-))

reagovat