Vyhledávání
Prut na přívlač pro začátečníka
15.2.2011 | Walley | 15.221 zobrazení | 37 odpovědí
Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. února 2011 ve 20:18 ® kerob reakce na …
-
inspo> Ja se s tebou hadat nehodlam. Ohledne tech barevnejch kolovratku mam stejnej nazor
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 ve 20:02 ® inspo reakce na …
-
kerob> Safra. Já se tak těšil, jak dostanu vyhubováno.
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 17:19 ® kerob reakce na …
-
inspo> ani nevis, jak jsem se musel drzet
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 16:22 ® inspo reakce na …
-
cormoran> Byla to jen taková menší provokace, proto taky ten smajlík.
reagovatVím, že je tu dost zastánců „slavných“ Red Arců, tak jsem doufal, že se ozvou.
- Čtvrtek 24. února 2011 v 15:56 ® cormoran reakce na …
-
inspo> Oponuji, já mám Blue Arc a za ty prachy to nebyla špatná koupě. Co jsem od něj čekal, to splnil a pořád ještě plní
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 15:48 ® Walley reakce na …
-
jižan> dík je tady málo lidí co to tady napíšou jak ty…
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 11:21 ® inspo reakce na …
-
jižan> Opravdu skvělá odpověď. Když si vzpomenu na své začátky, tak je to, co se týče techniky nesrovnatelné i s dnešními low-endovými pruty. Ale neměnil bych.
reagovat - Čtvrtek 24. února 2011 v 11:17 ® inspo reakce na …
-
kubas> Říká se, že s pravdou nejdál dojdeš.
reagovatTakže jsem to musel napsat jasně, tvrdě a nekompromisně.
- Čtvrtek 24. února 2011 v 11:12 ® 1Mara
-
Normálně bych udělal to , že než si někdo založí forum , tak aby ho musel někdo schválit třeba admin a když ho neschválí , tak dotyčnému poslat odkaz kde se má ptát a nebo něco zdělovat . Tohle není normální , každej druhej den číst fórum , kterej prut je nejlepší ! Fak jak u blbečků na dvorečku . Sakra chlape , máš tady obecné diskuze " Přívlač a dravcí " je to tak těžký se těch kluků co tam píšou zeptat ?
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 21:16 ® kubas
-
jižan> Já jsem taky začínal s jinačím(mohl jsem za ty peníze koupit asi tak 10krát lepší prut), ale spíš proto, že jsem nevěděl co si mám koupit a nerozuměl jsem tomu(ani v ryb. potřebách nikdo neporadil). Teď když ta možnost je, tak je škoda toho nevyužít
reagovat.....
- Středa 23. února 2011 ve 20:37 ® jižan reakce na …
-
osprey> tak to já taky. Byla to dobrá doba – byly ryby.
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:23 ® osprey reakce na …
-
jižan> Dobrá reakce.
A máš pravdu. Já začínal s horším…
reagovat - Středa 23. února 2011 ve 20:19 ® jižan reakce na …
-
Walley> neřeš jestli je dobrej či špatnej, je tvůj a užij si ho. Každej z nás nějak začínal, jen někteří už na to zapomněli.
reagovat - Středa 23. února 2011 v 17:48 ® kubas reakce na …
-
inspo> Takhle natvrdo jsem to říct nechtěl, ale asi na tom něco bude
reagovat - Středa 23. února 2011 v 15:22 ® inspo reakce na …
-
Walley> Spro neumí dělat navijáky, natož pruty.
reagovat - Úterý 22. února 2011 ve 21:42 ® kubas reakce na …
-
Walley> Nevím jestli to je dobrá volba, neznám tenthle prut, ale jedno Spročko vláčák jsem už měl a žádnej zázrak to teda nebyl
reagovat.
- Úterý 22. února 2011 v 18:30 ® Walley
-
Tak už jsem vybral…SPRO Passion 2,10m 10–28g
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 17:52 ® kubas reakce na …
-
kerob> Třeba Sirio z doprodeje nebo „nástupce“ Ryobi Ecusima… http://www.topfishing.eu/…00---51.html Například brzda je naprosto neporovnatelná.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 16:37 ® Robur
-
slušný prut
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 15:46 ® skwor reakce na …
-
kerob> Já o tom Drakovi za tu cenu jeden čas docela uvažoval…Jenomže to bych se musel rychle rozhoupat, protože to je doprodej. A spíš než naviják momentálně potřebuju jiné věci.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 15:44 ® kerob reakce na …
-
skwor> u me by roli hrala dvojklicka, tvar rukojeti a nekolik dalsichg faktoru … brzda a jeji funkce je naprosto dostatecna u obou. Ale ja vim, ze na tomhle se nikdy neshodnem. Jinak teda popravde bych nechtel ani jeden z tech dvou… jsem zhejckanej.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 15:07 ® skwor reakce na …
-
kerob> Pokud má mizernej chod – to ale tenhle nemá
reagovatTakže by u mě hrála roli ta brzda. A tam by jasně vyhrál Dragon. Každý preferuje u reelů něco jiné.
- Pátek 18. února 2011 v 15:03 ® kerob reakce na …
-
skwor> no nevim, brzda na exage mi prijde v pohode. Nekouse se, ma plynulej chod…kroku nastaveni by mohlo byt vic, to uznavam, ale ani zadobrzdovej exage mi nedelal zadnej problem pri kroceni mongolskych 70cm+ lenoku a i tajmena zvladnul s prehledem. Stejne jako ryby u nas. A pokud navijak ma mizernej chod, tak muze mit tu nejlepsi brzdu na svete a stejne ho k vode nevezmu.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 14:19 ® skwor reakce na …
-
kerob> Druhá věc u té brzdy je její citlivost. Tam nechává exage hodně, hodně za sebou. A to je pro mě důležitější než „sametový chod“.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 13:53 ® kerob reakce na …
-
skwor> nenapisu, tohle je naprosto srovnatelny s exagem (krome toho, ze exage nema problem s motanim vlasce na matici civky). Jen me zajimalo, co da Kubas za odkaz, kdyz napsal ze Exage je srac a da link na dva navijaky, ktery jsou oba vyrazne drazsi, proste jsem chtel vedet, kterej navijak je o tolik lepsi za stejnou cenu. A taky je otazka, kterej exage… 2011 je uplne jinde, nez predchudce.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 13:36 ® skwor
-
kerob> Třeba http://www.rsp-fishing.cz/…30-935iz-vyp I když předpokládám, že stejně napíšeš, že exasráč je lepší
reagovatAle hádat se o tom nebudu.
- Pátek 18. února 2011 v 11:43 ® bene reakce na …
-
Mám na jednou mých 4 přívlačáků EXAGE 2500 s přední brzdou třetí rok a jsem úplně spokojenej. Na dalším mám multík CURADO od Shimana a na dvou zbývajících RIOBI ZAUBER…všechno mi šlape jak hodinky
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 10:41 ® kerob reakce na …
-
kubas> tak dej nejakej odkaz na navijak v cene Exage, kterej bude lepsi.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 ve 20:53 ® kubas reakce na …
-
Walley> Exage jsem nikdy neměl, ale prej to není ono a určitě je spousta lepších navijáků za tu cenu… http://www.tropicliberec.cz/…ster-xi-2500 nebo http://www.tropicliberec.cz/…al-6pif-2500 .. insiraci kdyžtak hledej tady ve fóru … http://www.chytej.cz/…kolo-2000kc/
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 15:42 ® Walley
-
ne ta cena je akorát…a dal bych na to naviják shimano exage 3000 sfb myslíš že je to dobrá kombinace??
reagovat