Chytej.cz

Jaký prut na ML - M přívlač? necteno

14.2.2011 | Elis3 | 17.669 zobrazení | 50 odpovědí

zdravím všechny. Ptal jsem se už na prut Dragon Destiny, dostal jsem hodně odpovědí a moc všem děkuju. Nevím jsem asi moc nerozhodný ale pořád nevím. Tak se chci zeptat jinak. Jaký si mám koupit prut na candáty/štiky. spíš ale neco lehčího. chci se soustředit spíš na candáta. Na trhu je na mě moc značek a nestačím se v tom orientovat – Shimano, Dragon, Awa-Shima, Penn, Ron Thomson, … Nejsem žádnej profík ale nechci to nejlevnější. Chytám spíš na gumy a kopyta, mám i woblery – všechno okolo 10cm (15 cm je strop) Cena by v rámci mých možností měla být do dvou tisíc, ale snesu kdyžtak i trochu přes dva. Díky předem za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 15. dubna 2011 ve 20:14 ® jersey
jersey

Troutkiller je se Skeletorem mimo mísu, ale to neva, každej přece nezná všechno. Klidně si ho kup. Za ty prachy velká spokojenost a myslím, že co do universálnosti je to přesně ten prut, kterej potřebuješ. Jinak to myslím řekl Osprey naprosto přesně.Spousta slušnejch a velmi podobnejch prutů v přibližně stejné cenové relaci.V té ceně o jaké píšeš,(2000–2500) vyloženej šunt na jednu sezonu nekoupíš.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 22:48 ® Vincnetibm

Zdar, můžu doporučit Balzer Alegra Jig 2,55m Je to slušnej proutek s pěknou akcí, možná u nás trošku dražší okolo 2500,– Na menší gumování do 8g super, stejně tak menší woby. Maj ho na Maninách. Dragony v praze nikdo nemá, nevim, kde bych si ho ošahal a přes net se mi to kupovat nechtělo..

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 2:07 ® 

..tak si kup tu destinu a nebudeš litovat. Já jsem také jako někteří zde z toho „polského roští“ tak nadšen, že jsem si od nich pořídil ještě jeden klacík 2.05 v 3–18g a rovněž jsem se utvrdil o super kvalitě tohoto „šitu“ :-)) u kterého ještě nějakou dobu setrvám. Poláci evidentně upletli z hovna bič.

reagovat
Středa 13. dubna 2011 ve 23:25 ® Herink
Herink

Já mám prut abu garcia diamond crest 2,70 15–40g je to jemnej proutek na gumy.Nemůžu si ho vynachválit.

reagovat
Neděle 20. února 2011 v 0:31 ® PetrC reakce na …

Prutos> no co, levá půlka je snad stejná jako ta pravá, ne?

;-) ;-)

To není nic nového, jsem kazisvět druhý a největší prznitel otázek široko daleko.
Na lehkou přívlač mám přece to, co jsi měl vloni v ruce, jak jsi mi vyfoukl to štíhle. To je můj prut na UL přívlač. No a na lehkou mám staré šimáno do 40g.
To víš, mám v těch hodnotách sice jasno, ale jsem trochu mimo všeobecně zažitý standard.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 23:05 ® Prutos reakce na …
Prutos

PetrC> No vždyť to říkám, komlikovaný :-) Já bych to počítal jen tak napůl, celé lehátko jsi určitě neviděl.

Kazíme tu zadavateli téma. Co by jsi si vybral na lehkou vláčku Ty? .-)

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:48 ® PetrC reakce na …

Prutos> on nebyl komplikovaný, on byl moc u země a byl secsakramentsky malého průměru, a to je veliký rozdíl.

;-) ;-)

Tak jsem ho alespoň viděl, koutkem oka zahlédl. A to se přece počítá, ne?

:-) :-)
reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:34 ® Prutos
Prutos

PetrC> Nekoštoval, vlez do našeho stanu byl pro Tebe moc komplikovaný :-)

Stroft> Nevím jestli bych to nazval očuraný…jasně, není tam toho matrošu bůhví kolik. Nevadí mi to, nemám ho na tahání jerků :-)

K tématu: Zrovna v této kategorii bych po dragonu sáhl. Takový Team Dragon 2,60m 5–18g by se mi na takové lehce/střední vláčení líbil. (troutkiller – to myslím vážně, neber to jako provokaci)

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:28 ® Stroft reakce na …
Stroft

Prutos> A proč si myslíš že jsou tak lehké? Nebudeto tím, že je očuraný skelet z něhož se Dragon vyrábí?

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:26 ® PetrC reakce na …

Prutos> Mivardi je výjimečná značka, která osloví každého.
Mám pocit, že tvé lehátko znám. Nebo jsem ho neokoštoval?

:-) :-)
reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:24 ® PetrC reakce na …

troutkiller> také tě zdravím…
Jen se neboj, jednou si mě liška najde.

;-) ;-)
reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:23 ® Prutos reakce na …
Prutos

troutkiller> Jo. Ten je pěknej, taky se mi dost líbil.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:22 ® troutkiller reakce na …

Prutos> Hele nes…r:-) Třeba Fídr mivardi profesional je pecka na kterou má jen málo šimán!

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:20 ® Prutos reakce na …
Prutos

PetrC> Mivardi na mě udělalo velký prní dojem. Na výstavě jsem ho chytil do ruky a zůstalo mi v ní koncové očko :-D Ale lehátko mají fajne…

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:19 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Zdar lovče!!!A nej je Manitou:-)) )

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:18 ® troutkiller reakce na …

Prutos> Vidíš a ten stavěnej Sportík bude první klacek této značky v mém prutoparku:-)) )

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:16 ® troutkiller reakce na …

skwor> Definice slova snob je myslim jinde než v nákupu sraček nemyslíš?Ty budeš obhajovat ty Poláky až do smrti protože si nikdy nic jiného snad ani v ruce nedržel teda krom skelouše což je to samé v bleděmodrém:-(( Pokud je snob někdo kdo nechce kupovat pruty co se lámou a rozpadaji sem snob!Já si spíš myslim že sem člověk co zná cenu peněz na které si musí tvrdě máknout!Chápu že pro tebe je vrchol ledovce Okuma VS a Destina,bohu dík tohle mám už za sebou!Já SNOB

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:14 ® PetrC

Nevím co vy dva blbnete a jsem zvědav kdy pochopíte, že Mivardi je nejlepší.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:13 ® Prutos reakce na …
Prutos

troutkiller> Myslel jsem to víceméně v žertu, ale je fakt že Sportex i Penn uznávám. Ale stejně tak i Dragon. Jsou to pěkný pruty, lehký, dobře se mi s nima chytá. Prošly mi rukama čtyři. Nikdy žádnej problém :-)

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:07 ® skwor
skwor

troutkiller> Jsi fakt snob, já to tenkrát napsal dobře. Víc k tobě nemám. Odepisovat nemusíš, mojí reakce se nedočkáš.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 22:00 ® troutkiller reakce na …

skwor> Přesně tak je to s tebou:-(( Si z těch Polskejch šitu tak zblblej že kdyby ti někdo dal do ruky prut od jiné značky než Dragon tak tě klepne:-)) )Prostě Drak forever a nikdy jinak!Mně je fuk na co chytám jen když to něco vydrží!Což neni případ toho polského roští!

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 21:56 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Radši nic, povídat si se zdí je smysluplnější.

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 21:52 ® troutkiller

Prutos> A proto si nechávám na blanku od Sportexu postavit prut na Sumejše:-)) )

reagovat
Sobota 19. února 2011 ve 21:45 ® troutkiller

skwor> To je jako s SLKčkem od Mercedesu,většina lidí co na něj nadává si ho v životě nekoupí protože na něj nemá!

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:40 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> Dvě spousty a ještě něco navrch. Problém je, že hlavním potvrzením kvality výrobku je spokojenost dlouhodobého uživatele. A ten u těchhle neznačkových výrobků často chybí.

Až mě tyhle diskuze začnou štvát, koupím si vždycky nějaký klacek, který mi bude pasovat a který nikdo nezná.

Takhle chodím k vodě už několikátý rok s Dragonem, furt koukám, co mi z něj upadne, kdy se mi to zlomí, pořád se stresuju, ani na to chytání se pak nemůžu soustředit. A ona se ta mrcha neloupe a nepraská:-))

No a tímhle rouháním jsem to ještě nakop, takže příště se budu bát o to víc…

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:30 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Neštěk, pač je nikde nikdo nechválil ani na ně nenadával. O těch Fujitsu bych nebýt tebe neměl ani potuchy. A věřím , že takových dobrých a „neznámých“ věcí je spousta.

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:24 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> V Brně budou – páč tam je mediální partner Kajman a ten tam naveze co má. Byly tam už loni. Já netvrdím, že je to bůhví co. Jen to, že jsou to dobré pruty, o kterých se v podstatě nemluví. Tady je vidět smysl reklamy.

Když se budou lidi hádat, jestli je lepší Dragon nebo Daiwa, každý si půjde tu Daiwu a Dragon osahat. Loni stál na veletrhu proutek od Savage Gear za 1200,– a za ty prachy tam podle mě lepší nebyl. Kupodivu po něm neštěkl ani pes.

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:23 ® skwor reakce na …
skwor

osprey> Na ty jsem koukal na netu, zaujalo mě, že jsou dělány taky na Torray blancích, takže by člověk nešel do něčeho neznámého. Kdyby byla příležitost, tak bych si je proklepnul.

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:18 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Na ty pruty jsem velmi zvědavý. Buď budu hodně sklamaný a ušetřím, nebo nadšený a uvalím balík peněz. Jen doufám, že se k nim někde dostanu.

reagovat
Sobota 19. února 2011 v 18:13 ® osprey
osprey

skwor> Proto je těch výrobců tolik a uživí se. Zájem kupujících se přelévá podle momentální nabídky, módy, převahy té nebo oné skupiny na Internetu, ale rybám je to jedno.

Na trhu jsou pruty značek, které na síti neřeší živá duše a i s nimi bych mohl chytat. Nedávno jsem jich držel několik v ruce, ani si nepamatuju, co na nich bylo napsáno – bylo to strašně asijské. Ale klacky slušné, cena dobrá.

Hodně slušný klacík je Fujitsu Shogun, ale Kajmani mu zkazili cenu. Nabízí se i levněji a pak to docela jde – i když každý materiál je optimální v určité délce a proporcích, takže ne každá gramáž a délka se jim úplně povedla (u téhle řady mi přijdou skvělé spíš kratší wobbleráky do 240 cm).

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1