Vyhledávání
Pruty pod multíky
14.2.2011 | kerob | 23.531 zobrazení | 153 odpovědíVy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. června 2011 v 19:14 ® PetrC
-
reagovat
- Čtvrtek 2. června 2011 v 19:13 ® PetrC
-
Tak to je pěkná kravina, oba štíty jsou přírodněspolečenskosportovní atrakcí, a jak je známo je na nich je rybolov zakázaný!
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:43 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Jen počkej až uvidíš, jak jsem zparchantěl. Až polezu na kopec, vylezu do půlky, lehnu, začnu bušit pěstma do země a křičet, abyste mě tam nechali umřít
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:37 ® LuboO reakce na …
-
osprey> ok, a potom preruckujeme, ale bude to drina vo vetre…:)
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:36 ® osprey
-
Tak jsem se díval a neznám ho. Ale našel jsem ho v Německu za 145 Euro, takže ti nenabídli zlou cenu.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:34 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Ak ho donesieš do Tatier, mohli bysme sa pokusiť o hod z Gerlachovského štítu na Lomnický
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:19 ® LuboO reakce na …
-
osprey> ked si pozres stranku D.A.M., tak v katalogu je na strane 43, a poviem pravdu, celkom mi sadol, len musim nan aj MP nahodit. Je sice za 115 €, ale ved snad dlhodobejsia investicia, vraj je to z tej vrchnej rady DAMu. Ak ho zoberiem, donesiem ti ho ukazat do Tatier.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:14 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Nějaký DAM s takovou síťovitou kresbou na spodku blanku jsem nedávno držel a docela dobré. I hodit mě kolega nechal.
Dnes je prutů kopice. Mydlí to pár fabrik. Pokud se ti líbí, nic neřeš a ber ho. Něco odchytáno máš, takže úplný krám nekoupíš a poslední dobou je fakt jedno, co je na tom napsáno za značku.
V životě bych si nemyslel, že odchytám velkou část pobytu na Alandech prutem Grauvell za tisícovku. No a odchytal a ani to nebolelo.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 18:01 ® LuboO
-
a tiez ma dve ocka na spodnom diele. Asi donho pojdem, ale ak nemam, tak mi to vyvratte.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 v 17:46 ® LuboO
-
Mam taky dotaz, stretli ste sa niekto s prutom D.A.M New Dimension Slap Stick 40 – 2,40 m, 20 – 40 g, 140 g hmotnost? Celkom sa mi pozdava v ruke, ale nejake prakticke skusenosti, keby niekto mal…
reagovat - Středa 25. května 2011 ve 13:30 ® jackubr reakce na …
-
Destinka skončila u mě, ale už pošilhávám po jednodílu od AlphaTackle, tak nevím jestli pak nepůjde dál
reagovat - Středa 25. května 2011 v 11:51 @ Timber Jack reakce na …
-
inspo> Vo tom potom. Votevřel sem si sklad s nápisem Daiwa. Kdo si nakrade, má.
reagovat - Středa 25. května 2011 v 10:19 ® inspo
-
A protože sethy prodal destinku rychleji než jsem čekal
reagovat, tak já stále vybírám. Už jsem zúžil výběr na 4 kousky.
- Středa 25. května 2011 v 9:55 ® inspo
-
Nějak to tu skomíra, to už máte všichni vybráno.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 12:13 ® kerob reakce na …
-
inspo> tak to nevim, nedokazu posoudit, musel bych na to dat navijak a zkusit hodit (coz by asi nebyl problem, pan Bykov je neuveritelne ochotny a navic pravidelne porada testovaci dny u vody)
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 12:04 ® inspo reakce na …
-
kerob> A gramáže sedí?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 11:11 ® kerob reakce na …
-
inspo> jojo, mel jsem asi 3ks na krame v ruce… vzhledem k cene OK, v absolutnim meritku prumer. Aspon podle me.
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 22:07 ® inspo
-
Neměli jste někdo v ruce castovou verzi Norstreamu Standard?
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 18:14 ® PetrC reakce na …
-
osprey>
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 18:13 ® PetrC reakce na …
-
kerob> vlastně bych měl být rád, že jsem se zmýlil.
Jsem rád, věř mi.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 17:44 ® osprey reakce na …
-
PetrC> To víš, občas mi s tím cajkem v ruce dojde některý z tvých tajných jinotajů.
Ale překročit nepřekročitelné, to se mi hned tak nepovede.
hecht> Ty máš u mě pořád ještě knížku. Tak se někdy domluvíme a půjdeme si zaházet.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 17:43 ® kerob reakce na …
-
PetrC> …ja ale nemam problem s prutem
a to, ze se jedna pravdepodobne o chybu obsluhy, jsem uz zminil. Nicmene ten druhy multik zadnou podobnou chybou obsluhy netrpi a funguje zcela dle predstav v tech samych rukach… a o nicem jinem, nez o tomto rozdilu muj prispevek nebyl.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 17:24 ® PetrC
-
kerob> jen tak a bez důvodu si rýpnu, jo?
reagovat
Není náhodou chyba v obsluze?
Nebylo by účelnější používat více selského rozumu?
Než propadat panice, co takhle zvolit jiný, vhodnější prut? - Úterý 12. dubna 2011 v 17:20 ® PetrC
-
osprey> kurňa a šopa, hernajs, ty už máš nakročeno k překonání nepřekonatelné absolutní nuly.
reagovat
Avšak pozor, překotné překonávání nepřekonatelného přináší překvapivá překvapení… - Úterý 12. dubna 2011 v 16:26 ® jackubr reakce na …
-
já jsem C4 kupoval jako takovej dostupnej model abych si zkusil co a jak, navíc Retro mám rád. Je pravda, že štelování a správně plná cívka dělá opravdu hodně…
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 16:24 ® jackubr reakce na …
-
pokud máš šanci to od někoho odkoukat tak máš docela výhodu, jinak to bude chtít jen trpělivost. Ale věř mi to nadšení kdy to najednou letí tam kam jsi chtěl je opravdu užasný
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 16:18 ® hecht reakce na …
-
Osprey> máš ho u mě k dispozici, alespoň se konečně dozvím, co to umí. To moje REVO TORO má totiž páníčka debila … Chtěl bych s tím házet dál, a pokud možno bez chuchvalců
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 16:05 ® osprey reakce na …
-
sethy> Já taky. Co mám v ruce, s tím chytám. Uvidíme u jakých multíků jednou skončím. Nejsem placený od Abu, abych se tu za ně bil jak lev, takže to ani dělat nebudu.
C3 5501 mi docela vyhovuje, měl jsem v ruce lepší stoje, ale zpravidla stály podstatně víc.
kerob> To štelování k Abu patří. Je to jako automatické a manuální řazení v autě. Každá ta věc má něco do sebe a když si na ni někdo zvykne, tak se jí pak zastává.
Jinak řadám C nelze odpárat to, že to jsou vlastně retromodely. Dělají se už mraky let a je snaha uchovat základní koncept. Zajímavé by bylo zkusit nějaké to Revo, to je novější konstrukce. Jestli to tam mají vychytané.
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 ve 12:10 ® kerob
-
osprey> ano, ta civka je samozrejme mnohem tezsi, ale taky jsem na tom nezkousel hazet nic pod cca 45g. Zkousel jsem cca tech 45–100g a hodit se da se vsim, ale kdyz navi nastavim na uspokojivy hazeni tech 100g, tak s 70g uz to nedela to, co bych si predstavoval. To quantum hazi bez problemu cca 8–50g bez nejakyho prenastavovani…maximalne jeden „klik“ a je to ok. Kazdej reel ma svuj nejakej rozsah, ale u ty C4 si s tim v ramci jejiho rozsahu musis furt hrat, kdezto to quantum ho obsahne bez nejakyho slozityho vyladovani a rozebirani (piny). Jinak po mechanicky strance neni o cem mluvit, to Abu je proste krasna strojarska prace a quantum je plastova hracka, ale z uzivatelskyho hlediska to vidim docela obracene
reagovat - Úterý 12. dubna 2011 v 9:57 ® sethy
-
osprey> chápu co tím myslíš, ale u vody je pro mě důležité aby to fungovalo tak jak má a ne abych musel pořád něco přenastavovat, dobržďovat a podobně. Jsem tam kvuli rybám.
reagovat