Vyhledávání
Pruty pod multíky
14.2.2011 | kerob | 23.531 zobrazení | 153 odpovědíVy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. února 2011 v 11:39 ® inspo
-
kerob> OK. A abys neřekl, že jen blbě remcám, tak ti tady hned něco přispěji.
Mám už doma multík Daiwa Megaforce 100 TSHL, půjde na něj monofil 0,20 – 0,25 mm (značku ještě nevím) a k němu prut Abu garcia Revenge nebo Abu garcia Vendetta (v delce 2,40 m nebo 2,30 m, ale kvůli gramáži to bude pravděpodobně ten delší). O chloupek více se mi líbí ten Revenge, ale zaráží mě trochu ta váha, ale asi tam mají chybu, protože se mi nezdá, že by třímetr vážil dokonce méně než nejkratší verze. Uvidím, jestli náhodou nebudou tyto kousky k osahaní v Brně, abych si mohl udělat lepší obrázek.
http://www.abugarcia.se/…talog,1.html
reagovat - Pondělí 14. února 2011 v 11:28 ® kerob reakce na …
-
inspo> me to prave zvlast prijde lepsi – tam v tech tisicich prispevku se uz neda orientovat a nedejboze v tom zpetne neco hledat a v neposledni rade az nekdo bude hledat prut pod multik, bude hledat prut pod multik a ne figle kolem multiku…muj nazor, kdyz se to neujme, at to klidne pak redaktorskej smazne.
reagovat - Pondělí 14. února 2011 v 11:22 ® inspo
-
Myslím, že se to klidně může probírat i v Jardově fóru, ať je to vše hezky po kupě.
reagovat