Chytej.cz

Pruty pod multíky necteno

14.2.2011 | kerob | 23.530 zobrazení | 153 odpovědí

Vy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...
Pátek 23. prosince 2011 v 9:49 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> Ach tak.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 v 9:49 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> Je mi jasné že tam jsou, ale když už je tu nechytá nikdo (a to ani kolegové, s kterýma se nemůžu já, ani většina vláčkařu srovnat ani z daleka), tak už vážně nevím.
Šak už jsme začli říkat že jdem k vodě (místo na ryby). :-D

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 v 8:20 ® troutkiller reakce na …

sethy>Protože už mi z těch lidí v práci hrabe:-( (

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 v 0:38 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Přemýšlej, v čem je tento rok jiný. Ty ryby tam jsou, i když jich možná není bůhvíkolik. Tenhle podzim mi toho ale popadalo…

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:09 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> Dost o tom začínám pochybovat. Poslední dobou mám cca 1 rybu na 10–15 vycházek :-((

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:59 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Vždycky nějaké jsou. Kdyby bylo nejhůř, tak se naučím chytat na vláčku kapry a cejny.:-)

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:52 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> Jenže ty ryby právě nejsou, musím se aspoň kochat tím cajkem :-93;

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 20:43 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Většina z toho, co jsem jmenoval, stojí za řeč. Jde o to, jaký je u tebe „práh zajímavosti“.

Já poslední dobou bych radši chytal ryby, než se hrabal v cajku. Cajk byl, je a bude, každý rok jsou nové modely, každý rok o něco lepší, ale tuhle jsem vytáhl svůj St.Croix z roku 1995 a říkal si tak nad ním, že se nemá cenu za něčím honit. Kdyby ten klacek dostal lehčí očka, byl by docela fajn i dneska. Možná, že až konečně zlomím nějaký ten Dragon, budu mít sadu Alconitů a nechám je na něj vyvázat.

Podobné je to s dalšími pruty. Vykašlu se na nové. Ty, co už mám, si musí odchytat své.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:42 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> A? Něco co by stálo z řeč?

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:41 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> Proč?

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:41 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> Ale houbelec :-D Napsal jsem napsal.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:57 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Cormoran Nanocor, Daiwa Black Generation, nový Skeletor, Draky ze série HM69…

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:55 ® troutkiller reakce na …

sethy> Atˇ už je pátek:-( ((

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:18 ® regulus reakce na …
regulus

sethy> tys určitě nestačil napsat Ježíškovi a myslíš, že to stihneš na poslední chvílu … :-D

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:57 ® Fugas

sethy> já nic, jen by mě zajímalo jestli někdo nedržel v ruce třeba toto: http://www.ravenbrno.cz/…rods/itt624/

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:01 ® sethy
sethy

Nějaké nové poznatky?:-93;

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:53 ® osprey reakce na …
osprey

hoky61> Já ti nevím, co jsem tam měl všechno s sebou. Myslíš ten lehký prut pro smekací naviják?

To je Destiny 240 cm do 14 g. Za ty peníze u nás asi teď nic lepšího není, ale doprodává se. Pokud chceš přímo ten, pak neváhej.

Nové Dragony ze série HM 72 jsou ještě lepší, ale stojí třikrát tolik.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:26 ® hoky61 reakce na …

osprey> Objednal jsem si ho u prodejce,který tvrdil jakej je to rychlík…Dal jsem mu slovo že ho stopro vemu a tak nebylo úniku. Ten proutek co jsi tam měl byla pěkná žiletka. Dragon že? Určitě si od této firmy něco pod multík pořídím.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:52 ® LuboO reakce na …
LuboO

osprey> ako vravim, pozdaval sa mi, aj kvalitou prevedenia, a to som ho lustroval uz asi 3× kompletne, aj mi sadol do ruky, tak zoberiem a uvidim. Vzdy je to loteria, pokial nemas kde vyskusat. A je to 50/50. Snad budem v tej prvej 50-ke.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:46 ® osprey reakce na …
osprey

LuboO> Tak to ti uteče i z ruky…

Na normální střední vláčku je to dobrý prut. A víš jak to je – musí sedět majiteli. Mě se líbil, ale když jsem ho držel, sliny mi nekapaly. Takže je to dobré – nebudu jíst dalšího půl roku suché rohlíky:-))

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:40 ® LuboO reakce na …
LuboO

osprey> na desiatky a vacsie slajdre a ine džerky mam ten kolik, co si drzal v rukach vo Vrchoticich, toto chcem na klasicku privlac, stredne velkosti woblerov a gumiciek. A aby bol rychlejsi, nalejem do spojky a pod sedlo Shell W-power.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:17 ® osprey reakce na …
osprey

hoky61> Zdravím. Tak přece jenom to bylo ono? Já ho na té fotce, co jsem si vygooglil, nepoznal (viz moje komentáře níž).

LuboO> Tak pokud je to to, co jsem měl, tak je to dobrý prut. Gramáž je jak píše kolega – krásně se hází sedmičkový Slider (21 g), ale desítku (40+) už bych s tím neházel. Já mám v téhle kategorii Dragona 230 cm do 35 g. Docela to sedí. A je tužší, což mi vyhovuje.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:53 ® LuboO reakce na …
LuboO

hoky61> tak to mi staci, este s nim zasviham a uvidim.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:45 ® hoky61 reakce na …

LuboO> Mám na něm zillion a woby do 20g ustojí určitě.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:36 ® LuboO reakce na …
LuboO

hoky61> a cim ho mas, prosim ta, osadeny? Wobleriky do 8 cm by mal zvladnut, nie?

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:10 ® hoky61

LuboO> Přesně tenhle prut mám a Míra mě na něm demonstroval správnou techniku hodu multíkem. Proutek není nejrychlejší a mám pocit,že maličko padá na hlavu. Na těch 40g zapomenˇ- to rozhodně nezvládne. Je to prostě takovej průměr…

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:31 ® LuboO reakce na …
LuboO

osprey> A preto som ja v Kvacianskej doline isiel na ten smrekovy koren, aby som to dole pocas umierania lepsie rozdychal.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:11 ® osprey reakce na …
osprey

LuboO> Ano, umřít dole je daleko lepší, člověk tolik nelape po dechu. Díky, kamaráde:-D

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:02 ® LuboO
LuboO

osprey> Ale my ta nenechame, my ta zhodime dole…

reagovat
Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:01 ® LuboO
LuboO

PetrC> Ty ale nevies, ze ja mam ministerskopos­laneckosudnofun­kcnu povolenku a na Lomnickom sa daju chytit fakt pekne velke ryby…:))

reagovat
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...