Vyhledávání
Pruty pod multíky
14.2.2011 | kerob | 23.530 zobrazení | 153 odpovědí
Vy, kdo chytáte s multíkama, jaký používate klacky, jak jste s nimi spokojeni a jaký nástrahy jsou na danym klacku použitelný? Na základě vlákna, které vytvořil PetrC o multících, si spousta lidí řekla, že to musí s multíkem zkusit (byla to poslední kapka i u mne) a tak bych – a doufam, ze i ostatni multíkonováčci – uvítal i info ohledně prutů. Představuju si to tak, že napíšete typ navijaku, jaka šňůra či vlasec na něm je, na jakym prutu sedí a co většinou tahá… předem díky :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. prosince 2011 v 9:49 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> Ach tak.
reagovat - Pátek 23. prosince 2011 v 9:49 ® sethy reakce na …
-
osprey> Je mi jasné že tam jsou, ale když už je tu nechytá nikdo (a to ani kolegové, s kterýma se nemůžu já, ani většina vláčkařu srovnat ani z daleka), tak už vážně nevím.
reagovat
Šak už jsme začli říkat že jdem k vodě (místo na ryby). - Pátek 23. prosince 2011 v 8:20 ® troutkiller reakce na …
-
sethy>Protože už mi z těch lidí v práci hrabe
reagovat(
- Pátek 23. prosince 2011 v 0:38 ® osprey reakce na …
-
sethy> Přemýšlej, v čem je tento rok jiný. Ty ryby tam jsou, i když jich možná není bůhvíkolik. Tenhle podzim mi toho ale popadalo…
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:09 ® sethy reakce na …
-
osprey> Dost o tom začínám pochybovat. Poslední dobou mám cca 1 rybu na 10–15 vycházek
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:59 ® osprey reakce na …
-
sethy> Vždycky nějaké jsou. Kdyby bylo nejhůř, tak se naučím chytat na vláčku kapry a cejny.
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:52 ® sethy reakce na …
-
osprey> Jenže ty ryby právě nejsou, musím se aspoň kochat tím cajkem
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 20:43 ® osprey reakce na …
-
sethy> Většina z toho, co jsem jmenoval, stojí za řeč. Jde o to, jaký je u tebe „práh zajímavosti“.
Já poslední dobou bych radši chytal ryby, než se hrabal v cajku. Cajk byl, je a bude, každý rok jsou nové modely, každý rok o něco lepší, ale tuhle jsem vytáhl svůj St.Croix z roku 1995 a říkal si tak nad ním, že se nemá cenu za něčím honit. Kdyby ten klacek dostal lehčí očka, byl by docela fajn i dneska. Možná, že až konečně zlomím nějaký ten Dragon, budu mít sadu Alconitů a nechám je na něj vyvázat.
Podobné je to s dalšími pruty. Vykašlu se na nové. Ty, co už mám, si musí odchytat své.
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:42 ® sethy reakce na …
-
osprey> A? Něco co by stálo z řeč?
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:41 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> Proč?
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:41 ® sethy reakce na …
-
regulus> Ale houbelec
reagovatNapsal jsem napsal.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:57 ® osprey reakce na …
-
sethy> Cormoran Nanocor, Daiwa Black Generation, nový Skeletor, Draky ze série HM69…
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:55 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Atˇ už je pátek
reagovat((
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:18 ® regulus reakce na …
-
sethy> tys určitě nestačil napsat Ježíškovi a myslíš, že to stihneš na poslední chvílu …
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:57 ® Fugas
-
sethy> já nic, jen by mě zajímalo jestli někdo nedržel v ruce třeba toto: http://www.ravenbrno.cz/…rods/itt624/
reagovat - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:01 ® sethy
-
Nějaké nové poznatky?
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:53 ® osprey reakce na …
-
hoky61> Já ti nevím, co jsem tam měl všechno s sebou. Myslíš ten lehký prut pro smekací naviják?
To je Destiny 240 cm do 14 g. Za ty peníze u nás asi teď nic lepšího není, ale doprodává se. Pokud chceš přímo ten, pak neváhej.
Nové Dragony ze série HM 72 jsou ještě lepší, ale stojí třikrát tolik.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:26 ® hoky61 reakce na …
-
osprey> Objednal jsem si ho u prodejce,který tvrdil jakej je to rychlík…Dal jsem mu slovo že ho stopro vemu a tak nebylo úniku. Ten proutek co jsi tam měl byla pěkná žiletka. Dragon že? Určitě si od této firmy něco pod multík pořídím.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:52 ® LuboO reakce na …
-
osprey> ako vravim, pozdaval sa mi, aj kvalitou prevedenia, a to som ho lustroval uz asi 3× kompletne, aj mi sadol do ruky, tak zoberiem a uvidim. Vzdy je to loteria, pokial nemas kde vyskusat. A je to 50/50. Snad budem v tej prvej 50-ke.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:46 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Tak to ti uteče i z ruky…
Na normální střední vláčku je to dobrý prut. A víš jak to je – musí sedět majiteli. Mě se líbil, ale když jsem ho držel, sliny mi nekapaly. Takže je to dobré – nebudu jíst dalšího půl roku suché rohlíky
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:40 ® LuboO reakce na …
-
osprey> na desiatky a vacsie slajdre a ine džerky mam ten kolik, co si drzal v rukach vo Vrchoticich, toto chcem na klasicku privlac, stredne velkosti woblerov a gumiciek. A aby bol rychlejsi, nalejem do spojky a pod sedlo Shell W-power.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:17 ® osprey reakce na …
-
hoky61> Zdravím. Tak přece jenom to bylo ono? Já ho na té fotce, co jsem si vygooglil, nepoznal (viz moje komentáře níž).
LuboO> Tak pokud je to to, co jsem měl, tak je to dobrý prut. Gramáž je jak píše kolega – krásně se hází sedmičkový Slider (21 g), ale desítku (40+) už bych s tím neházel. Já mám v téhle kategorii Dragona 230 cm do 35 g. Docela to sedí. A je tužší, což mi vyhovuje.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:53 ® LuboO reakce na …
-
hoky61> tak to mi staci, este s nim zasviham a uvidim.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:45 ® hoky61 reakce na …
-
LuboO> Mám na něm zillion a woby do 20g ustojí určitě.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:36 ® LuboO reakce na …
-
hoky61> a cim ho mas, prosim ta, osadeny? Wobleriky do 8 cm by mal zvladnut, nie?
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:10 ® hoky61
-
LuboO> Přesně tenhle prut mám a Míra mě na něm demonstroval správnou techniku hodu multíkem. Proutek není nejrychlejší a mám pocit,že maličko padá na hlavu. Na těch 40g zapomenˇ- to rozhodně nezvládne. Je to prostě takovej průměr…
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:31 ® LuboO reakce na …
-
osprey> A preto som ja v Kvacianskej doline isiel na ten smrekovy koren, aby som to dole pocas umierania lepsie rozdychal.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:11 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Ano, umřít dole je daleko lepší, člověk tolik nelape po dechu. Díky, kamaráde
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:02 ® LuboO
-
osprey> Ale my ta nenechame, my ta zhodime dole…
reagovat - Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:01 ® LuboO
-
PetrC> Ty ale nevies, ze ja mam ministerskoposlaneckosudnofunkcnu povolenku a na Lomnickom sa daju chytit fakt pekne velke ryby…:))
reagovat